В четвъртък - рекорден джакпот от над 2,2 млн. лв.

Пак никой не успя да отгатне печелившата комбинация в 6/49
23 май 2010 18:25,
50
В четвъртък - рекорден джакпот от над 2,2 млн. лв.
Снимка: БГНЕС

Джакпот от над 2,2 милиона лева очаква участниците на играта 6/49 на спортния тотализатор в четвъртък.

Във второ теглене на 40-ти тираж на най-популярната игра бяха изтеглени числата 22, 34, 20, 36, 11, 12.

Въпреки по-големият брой фишове, пуснати в сравение с предходния тираж, джакпотът оцеля.

Така сумата за 41-и тираж става още по-апетитна.

Натрупаният джакпот  ще е рекорден за 2010 г.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Манячката преди 14 години
Джакпот..........ПУ за мен!!!!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 14 години
Богнострокулум,ще пусна фиш,когато завъртят сферата на ръка от ДЕТЕ!!!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 14 години
Съвсем аналитично обяснение,но на беден и гламав как да му обясниш че си е жив обир!Къде ли,в коя офшорка се оттичат печалбите?
42
0
 
1
 
! Отговори
До №36 преди 14 години
Браво за ник-а! Да отбележа само: електронно е не само преброяването а и самото контролиране и допускане да "излязат" съответните числа! И за да не се бърка твърдението в някакви съмнения за конспирация ще поясня - елементарно е, нееднократно сме свидетели как топката влиза във входа на улея но не бива пускана а той се отключва, тя изпада и на нейно място се "изтегля" друга (по-правилна) топка! Най-обикновена високоскоростна камерка, разчитаща цифрите от 1 до 49 подбира коя топка да допусне!
41
2
 
3
 
! Отговори
Петра преди 14 години
Е, той Доган стана баровмец. Редно е и ние да намажем. Ще пусна фиша, пък да видим. Искам и аз да уцеля десятката този път. Стига съм копал за лудо. Искам ново беемвенце и малък пинчер и луксозна муцка вътре, на кожената седалка. Омръзна ми, да ходя пеша, за да пестя бензин. Той Доган стана мулти миллионер, ако не и миллиардер, вече. Стига му толкова! Дори и от лихвите ще живее като такъв. Ами трябав и ние да намажем, че годините бедни.
40
1
 
8
 
! Отговори
иван преди 14 години
джакпота ще си го познае доган -тотото е негово и печалбата е негова не си давайте парите на вятъра
39
0
 
3
 
! Отговори
Жо преди 14 години
До 40 nameless: Прав си, за математическата вероятност тотото само да си повтори случайно числата. Щях да го повярвам, ако бяха "навъртяни" няколко милиона тиражи, както е с броя на фишовете. Спомням си, че тогава имаше 18 шестици. Сигурно има играчи, които пускат числата от предишния тираж и "техния ред е дошъл".
38
1
 
3
 
! Отговори
БГ преди 14 години
Този, който обича България не си купува турски стоки !
37
2
 
2
 
! Отговори
nameless преди 14 години
Вероятността да се паднат еднакви числа в два поредни тиража е точно толкова колкото да се уцели 6-ца. Не е невероятно, нали. Приеми, че ТОТО-то е уцелило 6-ца ;))
36
0
 
5
 
! Отговори
nameless преди 14 години
При шанс за 6-ца 1 към 13 милиона и залог от 1 лев трябва да се получава ГАРАНТИРАНА печалба от поне 10 милиона. Всичко друго е измама и игра за наивници.
35
0
 
9
 
! Отговори
Жо преди 14 години
До 36 Богнострокулум: ПЪРВО ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ ЗА ПСЕВДОНИМА! Извинявай, ама ми звучи като вулкана Ейяфятлайокуотъл:-)) Прав си, по Татово време често излизаха "шестици". То, тогава тотото беше единствения разрешен хазарт за обикновените българи /не броя разните иванславковци, допускани в казиното на "Японския"/ с два милиона фиша седмично. Вероятността, от 2 млн. да излезе шестица е голяма. Днес, обаче, компютрите командват парада. Да си спомним гафа- два тиража поред с еднакви числа!
34
3
 
0
 
! Отговори
Боко преди 14 години
КАКВО Е ТОВА ДЖАКПОТ ???
33
0
 
15
 
! Отговори
Богнострокулум преди 14 години
тук не си прав колега ! Вероятността е такава , все едно да се получи часовник, пък бил той и неработещ...:-))А колкото до тото-то, на по-възрастните мое би е направило впечатление, че по Бай Тошово време, почти всяка седмица имаше 6-ици. Но откакто въведоха електронното преброяване на фишовете, де факто въведоха възможността много бързо да се разбере, кой 6 числа никой не е пуснал и съответно се "падат" такива няколко седмици подред, за да зарибят още хора за с легендите за огромния джакпот.
32
0
 
8
 
! Отговори
Жо преди 14 години
До 27 Plamen: НЯМАМ НЕЩО ПРОТИВ ДА ПЕЧЕЛИШ. Става дума, за вероятността това да се случи. Аз имам шест числа, които проверявам всеки тираж /без да ги пускам/ от 1966 година до сега. За тези 44 години, четири пъти са излезли "тройки" и нищо повече. Сигурно, съм голям карък.
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Джакпот над милион се натрупваше и преди - но сега с премахването на 3-то теглене вероятността за печалба е намалена в пъти.
30
0
 
19
 
! Отговори
Ивайло преди 14 години
Десетки години никой не пипна тотото и сега изведнъжа решиха да намакят драстично вероятността за печалба с премахването на 3-то теглене при 6/42 и 6/49 под предлог че щели да се увеличат печалбите - сякаш са били малки досега.
29
0
 
17
 
! Отговори
Ивайло преди 14 години
Имам въпрос - Защо премахнаха 3-то теглене и кой има интерес народа да печели по-малко от тотото?
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за тото не знам, но познавам реално човек, който през 80-те спечели тристаен в софия с билет от гържавна лотария, после спечели лада пак от лотарията и взе паричната й стойноста на мене и 22хил. ми стигат, не съм алчна за милионите, но пусти късмет все ми бяга...
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хахаха това в играта 6 от 69 и е? ;)
26
0
 
6
 
! Отговори
тотолизалтор преди 14 години
Никой не успя да спечели, щото никой не играе! Хем жокер ни дават в статията: да пуснем пак 22, 34, 20, 36, 11, 12...