Буря парализира Варна

Над 36 литра на квадратен метър дъжд се изляха над града
26 юли 2010 20:43,
105
Буря парализира Варна
Снимка: БГНЕС

Силен дъжд се изля тази вечер над Варна и наводни много улици в града.

По данни на филиала на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) във Варна над града са паднали 36.6 литра дъжд на квадратен метър.

На моменти интензитетът на дъжда е достигнал 260 литра на час.

Дъждът бе придружен от силен вятър, чиято скорост е достигнала 21 метра в секунда.

На нос Калиакра силата на вятъра е достигнала до 34 метра в секунда.

От Рейдовата кула на варненското пристанище съобщиха за БТА, че то е затворено.

В момента вятърът е със скорост 10-12 метра в секунда, като в разгара на бурята е достигнал до 35 метра в секунда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: буря
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
0
 
! Отговори
селкооп преди 13 години
М-да както виждам крепостният ви манталитет наделя и се развихри. Да са ви живи и здрави феодалите! И за напред да ги радвате с покорство и редовно плащане на данъците към тях. Честито!
91
1
 
0
 
! Отговори
ВАРНА преди 13 години
@ селкоопДолното съобщение е адресирано до теб. С хора като теб ни се узлобява нацията. Като си такъв патриот вземи си обмисли методите и последствията причинени от тях. Също погледни тонът ми в начАлото на нашият дебат и пак ми кажи кой е комплексара в случая.
90
1
 
0
 
! Отговори
@ селкооп преди 13 години
Жалък си!П.С. а че им е от кръв направен бизнеса, това на всички ни е ясно. Както и да е... Важното е че ти си оставаш КОМПЛЕКСАР, които не може да спре да храни. Поне признай пред себе си що за жалко и негативно същество си. И знаеш ли, тапо ми е че има такива хора като теб, които се наричат българи. От вас ме е срам, не от тези които са си селяни по рождение, защото ти си със селско мислене по свой избор. ***,, почнах и аз да храня благодарение на теб :)) браво за верижната реакция.
89
2
 
0
 
! Отговори
селкооп преди 13 години
Предлагам да прекръстите Варна на ТИМсити или по-точно на село *** с феодално управление и крепостни ***. А колкото до мародерите от ***, съвсем не си наясно що народ затриха, така че колкот и да им е легален бизнеса той е кървав. . А и нито стотинак не са похарчили за Варна. Скоро ще превърнат морската градина в часна собственос така че дерзайте крепосни *** от село ***!
88
1
 
1
 
! Отговори
веселяк преди 13 години
много,много има да гоним турците,гърците,въпреки,че ги имаме за ***.нашят прекрсен град,с природните дадености се превърна в кашче за *** от нас самите,селяни незнам или граждани,ние не умеем да пазим,а и управляващите не им пука.колко *** вонят,треви като гори около блоковите.ДРАГИ СЪГРАЖДАНИ ОБИЧАЙТЕ ВСИЧКО ОКЛО ВАС!
87
1
 
1
 
! Отговори
ВАРНА преди 13 години
@ селкоопНяма да се хабя повече с теб. Ти дори и да си от Оксфорд, Париж, Ню Йорк, Рим или който и да е световен град ще си останеш хейтър по душа. Жал ми е за такива животинки като теб, защото и вие сте хора, ама с лоша карма. Задръж си *** коментари за себе си. Отностно *** - старта не им беше светъл, но сега не е като да не правят неща за града както и за икономиката на страната. Не са перфектни, но и не са това което бяха. Но ти как да разбереш като си си дребна душичка.
86
8
 
2
 
! Отговори
селкооп преди 13 години
На Варна и остана само името и придошлите селинджъри! Жалко Варна беше хубав град! Трябва да си смените табелата "Село Варна"! И да не забравите да си плащате редовно рекета към *** и СИ Е!
85
2
 
0
 
! Отговори
ВАРНА преди 13 години
@ АнонименИ мене ме поряза Интербилд, само БТК-то вървеше казаха приятели. Но съм доволен че се върна. Ами ако бяхме се родили в Сомалия. хахахахахах
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То оставете ,че шахтите ни са запушени и има изорани пътища,но и калпави се оказват и нет доставчиците във Варна.Снощи ми спря нета с началото на бурята и чак сега го възстановиха.Трябва да ги чакаме да се наспът,да пият кафенце,че някоя цигарка да поизпушат и тогава да се сетят ,че са на работа.Няма оправия ей!
83
1
 
0
 
! Отговори
ВАРНА преди 13 години
@ селкооп"Варна се присъединява към българската държава много късно-към 1200 г от Калоян"Личи си колко си образован :) Иначе да си жив и здрав, лошо никому не желая.
82
1
 
1
 
! Отговори
ВАРНА преди 13 години
@ boytoy :)) Хора като теб ме радват. Продалжавай да мислиш позитивно човече. Това е начинът и ти го знаеш! :)
81
1
 
0
 
! Отговори
ВАРНА преди 13 години
@ селкоопА не си замълчиш и биеш *** с мълчание като знаеш че това е най-доброто решение. Аз не пиша по форуми и не оставям мнение, но наблюдавам една тенденция хората да се плюят в тях. Това не е хубаво въобще, не води до нищо добро.Нека по умният даде правилният тон дори и когато глупакът крещи срещу него.А на сайтовете не им дреме дали се плюят или не, важното е да има импресиики и това е.Така че моля те се замисли до какъв вид омраза водят тези словесни войни в форумите?С Уважение отВН
80
2
 
2
 
! Отговори
ВАРНА преди 13 години
@ селкоопАз съм от Варна и дълги години живях и учех в Англия, но не мисерно, а много охолно. Казвам го за да не си правиш погрешно заключение.Това което искам да ти кажа е че навсякъде има хора с тотално селско мислени и почети никакво възпитание; както и във Варна, така и по другите градове, малки и големи. На едно място има и селски типажи както и нормални и образовани хора. Като виждаш, че някой е такъв и ти явно претендираш че си по градка персона, защо се превръщаш в хейтър!?
79
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На мен тая снимка не ми изглежда като за "36 литра на квадратен метър". Още повече не ми се връзва с изказването: "На моменти интензитетът на дъжда е достигнал 260 литра на час."Айде да проверим данните и пак да пробваме да напишем статията, а?
78
1
 
0
 
! Отговори
Тотлебенски преди 13 години
Софрониева преди 3 часа-веднага кажи каде си да дойда да се разберем по мъжки за щетите дето ми нанесе като ме блъсна изодзадзе.Ако искаш ще те чакам в /на ъгъла/ мисля,че беше бившата Лампара да черпеш един обяд.
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сори, нещо клавиша с едната буква ми отказа
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 75Абсолютно си прав за некадърното асвалтиране.В Бургас преди време така асвалтираха една от големите артерии - Бул. Ботев.И ЖП гарата ставаше море.Обаче ощината глоби фирмата и наново отпушиха шахтите -сега няма такива проблеми.Случихме на кмет тоз път май.
75
4
 
5
 
! Отговори
селкооп преди 13 години
Щом се хвалиш с имоти значи си жив селянин от Варна. То за завист говорят само селяндуртие с претенции че са от градски тип. Що не се похвали с хубавата морска градина, а се хвалиш с грандоманската варненска селяндрущина.
74
1
 
0
 
! Отговори
до 46 преди 13 години
И МОЯТА!
73
2
 
5
 
! Отговори
555 преди 13 години
Нещо ми намирисва на завист селска А селкооп?