Трагедия на пътя край Балчик

Тежка катастрофа отне живота на двама души
26 юли 2010 19:45,
54
Трагедия на пътя край Балчик
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа отне живота на двама шофьори на входа на Балчик. Инцидентът е станал около 14,20 часа в понеделник. 

Лек автомобил "Форд Фиеста", управляван от румънец, е навлязъл в насрещното движение.

След това колата се е блъснала челно в "Мерцедес" с добричка регистрация, управляван от 21-годишен от каварненското село Божурец.

Непосредствено след сблъсъка мерцедесът е бил ударен отзад от "Хонда Акорд" със софийска регистрация.

От двойния удар шофьорът на мерцедеса е останал затиснат в колата.

За да бъде изваден, се е наложило автомобилът да бъде нарязан.  

Румънският шофьор е приет в болницата в Балчик в клинична смърт и е починал. Починал е и българинът.

Пострадали са още дете, което е пътувало в румънския автомобил, и майка му.

Детето е с гръдна травма и травма на гръбначния стълб. Майката е с травма на шията и на крайниците.

Пътувала в румънския автомобил жена също е с фрактури на ръцете.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а кой ще каже на румънците, че тук не е писта? *** като влязат в БГ и натискат газта на макс. У тях си спазват стриктно ограниченията, защото имат солени глоби, ама тук е анархия и те карат както си искат.
46
0
 
2
 
! Отговори
Kameliq преди 13 години
Няма значение какъв е дали е румънец,пакистанец или къвто ще да е.Ние загубихме един приятел,който остави жена си с малко дете на ръце.А самата тя е все още такова на 19 години да останеш без мъж и с малко бебе е ужасно.Крайно време е всички да почнем да караме разумно,защото заради всичко това си заминават все повече и повече хора
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
изтрепаха се тез хора като чета и ме е страх вече да карам знам ли кой е срещу мен......хм явно трябва един камион да си купя и с него поне ако ме удари някой да сам сигурен ццццц как карете бре хора толкова ли неможете да прицените ситуацията за къде бързате да съсипете някоя съдба да погубите живот..................
44
0
 
0
 
! Отговори
Balchik преди 13 години
Когато на власт беше Чаушеску по така наречния "Слънчев път" от Констанца за Букурещ по цялото му пртежение имаше паралелни черни пътища. По тях задължително се движеше всеки с камион, трактор или комбайн. Нарушителите биваха вкарвани директно в затвора! Тогава повечето румънци не знаеха какво е това да имаш личен автомобил макар да призвеждаха Дачия. Сега обаче по българските пътища румънците карат предимно нови лъскави мощни коли, които далеч не са по нашия скъсан джоб! Това е!
43
1
 
2
 
! Отговори
от 44 преди 13 години
Абе много ми е чудно кой пише минусите,явно тези които не са губили близък човек /децата им не са сираци/ ,при катастрофа при която е доказано ,че той няма вина и убиеца е осъден на 1г и 6м условно.Или тези ,които си мислят че няма Съдба и възмездие ,и тези които са причинили това не заслужават да получат същото.Минусите ги слагат тези,които не знаят какво е чувството,тези които само философтват и пишат глупости.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да, и аз наскоро карах по пътя Бургас -> Варна - румънско нашествие - бяха повече от българите по пътя.
41
13
 
1
 
! Отговори
Ууууууу преди 13 години
Абе ,как все румънци , турци и таджикистанци са им виновни на тъпите и некадърни булгаристански шофери?!
40
1
 
3
 
! Отговори
Bumer преди 13 години
Интересно на входа на Балчик през седмица има румънска кола ударена,даже бях свидетел на верижна катастрофа от три коли и то само румънски на кръговото на Балчик.Съболезнования на близките и дано пострадалите се оправят.
39
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ми говорете за румънски шофьори.И моят съпруг преди 8м беше убит от такъв румънски тираджия.Де да можеше и "нашия" румънец да се прости с живота си като този тук,не заради тях да загиват нашите любими мъже и бащи на децата ни.Надявам се че Съдбата ще си каже думата рано или късно.Почивай в мир мило мое момче и всички невинни като теб,които са загубили живота си заради *** по пътя.
38
1
 
17
 
! Отговори
с. преди 13 години
Абе румънците!Румънския *** е ясно че е ***!Ама я да питам за българското *** с хондата,което е ударило мерцедеса след удара!Що не пази дистанция!?Ние българите много обичаме да обясняваме тоя и оня какъв е!Ама като гледам в каква *** сме превърнали страната си и за какво става въпрос изобщо май ние сме най-големите *** честно казано!
37
3
 
4
 
! Отговори
изида преди 13 години
Ако сте пътували през Румъния несъмнено са ви направили впечатление кръстовете по пътищата.Добре си караха хората,но кръст има буквално на всеки 500м."Верно,сигур заради вампирите ще да е"помислих си,но неее...
36
1
 
2
 
! Отговори
plamka преди 13 години
naistina rymancite sa samoybiici ne za6titavam nikoi ama te sa ynikalni v manijata si za pokazno karane
35
1
 
3
 
! Отговори
ne4o преди 13 години
abe obvinqvame samo 4ujdencite ama ne e taka v momenta sam v angliq i tuka ima mnogo rumanci kakto i balgari i vsqkvi tam ama ve4e sam 4 mesec tuka edna katastrofa ne sam vidql
34
0
 
13
 
! Отговори
Анчо преди 13 години
В събота в Каварна един румънски *** за малко да стане на кайма заради много мозък. ВЪТРЕ В ГРАДА карахме три коли една зад друга, аз бях втората а той третата. Пред мен един наш *** направи десен завой без мигач и трябваше да скоча на спирачките, но понеже не ми е за сефте, спазвах прилична дистанция и нямах проблем. Румънеца зад мен обаче не пазеше никаква дистанция и влезе в насрещното, за да не ме блъсне отзад. Добре, че нямаше никой там да го засече иначе щеше да стане мазало.
33
2
 
7
 
! Отговори
x преди 13 години
foto kameri mu e maikata ,da plastat globi kat zamaiani
32
1
 
17
 
! Отговори
1008ж преди 13 години
Караш ме да ти пожелая същото, просто се учудвам какви хора има, наистина. П.С. Единият от загиналите е брат ми, дано имаш малко съвест, да ти стане гузно поне. Не, че си длъжен
31
0
 
11
 
! Отговори
киро преди 13 години
за пореден път се убеждавам че ДНЕС бг са пълни профани.Половината инфо не е вярна--А за случая това е голяма трагедия;(
30
0
 
19
 
! Отговори
Богнострокулум преди 13 години
Абе, конвойски, аз съм от Добрич и често ( особено през лятото) се разминавам с румънски шофьори ! Казвам ти, те са нещо като комбинация от пренишки голф, управляван от кюстендилец ! Няма такива *** по пътя !!! На два пъти без малко да ме бутнат от мотора докато ме изпреварват ( забележи, аз карам мотор а теме изпреварват и то на 10 см от мен) .
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
форда е мондео и навлиза в насрещното, защото на румънеца му прилошава.блъска се в мерцедеса и хондата блъска форда, а не мерцедеса.
28
39
 
4
 
! Отговори
УРА ИМА УМРЕЛИ преди 13 години
ООООО ЙЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ