Дърво затисна и уби работник край Ягодина

Полицията: Няма данни за насилствена смърт
20 сеп 2010 10:34, Красимир Ангелов
15
Дърво затисна и уби работник край Ягодина
Снимка: БГНЕС

32-годишен работник от с. Ягодина беше премазан от дървен труп, съобщиха от полицията в Смолян.

Трагичният инцидент е станал около 9,30 ч. в неделя в местността Кожавуле, землище на с. Ягодина, общ. Борино.

На стръмна площадка за сортиране на дървесина дървен труп се преобърнал и премазал мъжа, вследствие на което той е починал намясто.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУП – Девин.

При извършения оглед първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Тялото на починалия е транспортирано за аутопсия в МБАЛ "Свети Георги" в Пловдив.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
6
 
! Отговори
qna преди 13 години
moje li da ste tolkova zle be hora q ostavete 4oveka na mira toi be6e prekrasen 4ovek koito uspq da napravi dosta hora 6taslivi toi be6e angel leka mu prast i po4ivai v mir priqtelio
13
1
 
6
 
! Отговори
lilka преди 13 години
pestanete s tezi tapi komentari be hora nqma zna4enie koi v kakvo vqrva .toi be6e edin pekrasen 4ovek .toi ima6e mnogo me4ti no jivota ne mu dade tazi vazmojnost da gi osta6testvi .po4ivai v mir VENCI ...
12
1
 
8
 
! Отговори
приятел преди 13 години
Толкова сте жалки всички с тези коментари.Човек,човешко създание какво ви е направил човека,че и на оня свят не го оставяте.Коментари за религия са просто смишни това ,че сте се родили на друго място,в друго време и друга опстановка не ви дава право да осъждате волята и желанията на другити.Толкова сте жалки всички, нима ние не сме се запътили за там на същия влак сме ,просто чакаме нашата спирка....,а относно грешките всеки прави ,по важно е да се взема поука от тях НА ДОБЪР ПАТ приятелю поклон
11
0
 
6
 
! Отговори
???????????? преди 13 години
toi be6e edin strahoten 4ovek mnogo se radvam 4e imah 4esta da se zapoznaq s nego koito mnogo 6te mi lipsva
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И "елха" не е грешка, но по-правилно в случаят е "ела".
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Свери си правописния речник,защото явно в "Горското" не ви учат на правопис !Инцидентът не е станал при поваляне ,а при разкрояване и ситуацията е изключително сложна, така че просто замълчете! Не съм присъствал на инцидента, но днес отдадох почитта си и ме запознаха с трагичните подробности.
8
3
 
3
 
! Отговори
Горски преди 13 години
разбирам мъката ти, но дърво 'елха' няма - има ела, бор и т.н. , по принцип няма как дебелия край да го удари по главата защото се сече откъм дебелия край и пада с тънкия надолу. Ти сигурен ли си, че разбираш от дърводобив поне малко и че познаваш човека ?!
7
2
 
8
 
! Отговори
Лъчезар преди 13 години
*** скапани, стига сте умували! Нямате ли съвест бе ***!? *** бил , мюсюлманин бил...Да , такъв беше, но освен това беше един от най-добрите хора ,които някога ще познавам! Такъв, каквито Вие никога няма да бъдете! Не можахте ли да замълчите и да не направите опит да опетните паметта му. Каква каска, каква безопасност....на главата му е паднал дебелият край на 12 метрова елха. Типично по български! Всеки обсъжда без да е запознат. Той беше СВЕТЕЦ. Лека му пръст!
6
0
 
3
 
! Отговори
KU4E преди 13 години
:ека му пръст на човека!А имало ли е инстуктаж по техника на безопасност? И имало ли е някой технически ръководител наблизо. Или пак както е модерно напоследък се е работило ей така?
5
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПОМАЧОР-МЮСЮЛМАНИН
4
0
 
5
 
! Отговори
ИЗИДА преди 13 години
Дървото не е ли биологична единица,умник :Р. Иначе си прав,де...
3
3
 
9
 
! Отговори
ангел преди 13 години
дървенА трупА, редакторче, труп-А! трупа - трупи, дървени трупи. труп - трупове, тоест - мъртви тела на биологични единици. ***.
2
0
 
21
 
! Отговори
Пурко преди 13 години
Ти пък не се излагай, в малките населени места всички местни бабаити и 'бизнесмени' плащат на кметове, началници на РПУ-та , данъчни и доктори. Един вид там държава няма, всичко се контролира от определени личности, силно зависими от едни други по-големи личности по София и така ;) Да не мислиш че работниците са били с подходящи обувки, или с каски, или със светлотразителни жилетки, специални ръкавици, отговорник и т.н. Било е селската - ей ви един камион, сечете от там до там, стоварвате долу..
1
3
 
8
 
! Отговори
родопа преди 13 години
не пише дали е спазена безопасноста при работния процес.