5-месечно бебе се задуши с найлонова торбичка

Майката намерила детето си с пяна на устата
Обновена: 7 окт 2010 11:43 | 7 окт 2010 11:42,
36
5-месечно бебе се задуши с найлонова торбичка
Снимка: БГНЕС

Бебе на пет месеца от село Вехтово е починало от задушаване, съобщиха от МВР.

Смъртта му е установена в шуменската болница около 19,30 на 5 октомври. Детето е било откарано в лечебното заведение от родителите му.

Малко преди това 37-годишната му майка Станка Генчева го намерила в леглото му с найлонова торбичка на лицето и пяна на устата.

При аутопсията е установено, че най-вероятно детето е починало от задушаване в дома си. Данни за насилствена смърт не са установени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Шумен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
LOVES2DRIVE преди 13 години
Жалко за детето :( Ама с какъв акъл слагаш найлонов плик в кошарата му??? Това е всеизвествно забранена "играчка"!
33
0
 
2
 
! Отговори
Rumen преди 13 години
RIP
32
0
 
5
 
! Отговори
лаура преди 13 години
Е що трябва да си я нахлузва на главата бе, вие луди ли сте...от някъде е попаднала торбичката, детето я е дъвчило, знаем, че всичко слагат в устата си бебетата , аспирирало я е в гърлото си и тя е предизвикала задушаване..*** може ли да сте толкова елементарни...
31
0
 
8
 
! Отговори
mean преди 13 години
УЖАС!
30
1
 
16
 
! Отговори
въпрос преди 13 години
Е кой му е сложил найлонова торбичка на личицето?! Те бебетата не се ли наблюдават непрекъснато от майка си?! На 37 годи тя не емлада майка. Жалко за детето.
29
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За съжаление настина не може да си на 100% внимателен постоянно.Детето може и да е било обезопасено и оставено да спи в кошарка. Тези торбички са много леки, и малко течение може да ги премести. А и децата са любопитни - посягат и се протягат към всичко шарено, шумолящо, цвърчащо.. наистина и най-нищожното невнимание може да направи беля. Моите съболезнования на родителите. Дано не влязат да Ви четат коментарите на половината..
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Горкичкото!
27
5
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Moje Bi se dobliram v komentarasi, zashtoto ima podobni na moq, no ne sam saglasna, che tova dete i to pri tova samo na 5 meseca se e zadushilo.Ta na tova dete ne mu trqbva nasilstvena smart, na nego mu stiga nedostig na vazduh.Nqma znachenie, che se izpisvat celite imena, za men tova sa romi te postapvat taka s decata si.No tova nqma znachenie.Bog da go prosti deteto.Dano na onq svqt jivee po dobre!
26
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
О! Горкичкото! Хората като имате малки деца очите ви трябва да са не на 4, а на 20! Че лошите неща стават страшно бързо, за съжаление! Един миг да го изпуснеш от погледа си и вече не знаеш какво може да се случи! А на тази жена и пожелавам много смелост! Знам, че такова нещо не се преживява! Дано има други деца, които да я мотивират да продължи да живее! Колкото до бебенцето, ех! Сега е един малък ангел!
25
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за мен това си е убийство, как може едно 5 месечно бебе да се самозадоши
24
3
 
7
 
! Отговори
vv преди 13 години
как 5 месечно бебе е взело наилонова торба след като е било в леглото си и се предполага че на тази възраст неможе да ходи
23
2
 
20
 
! Отговори
Хетфиелд преди 13 години
До ДарвинТака е човече, но това не прави майката невинна. Това наистина си е убийство по непредпазливост. Дори и да не бъде съдена по закон... тя вече се е самоосъдила с немърливостта си и безотговорността към детето си.
22
1
 
18
 
! Отговори
Дарвин преди 13 години
На това му се вика естествен подбор.Хайде всички сега погледнете найлоновата торбичка на последната играчка, която сте взели на отрочето си. Виждате ли предупреждението, че не е играчка и може детето да се задуши с нея? Това означава, че е имало поне стотици такива случаи преди да изпечатът това предупреждение ( а след това сигурно хиляди ).Така че приятно или неприятно - такива инциденти са се случвали, случват се и ще се случват. Не е нужно винаги да се търси под вола теле.
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти си *** и очевидно нямаш деца. Ае марш от тук !
20
18
 
7
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Абе, нали за да се задуши, трябва бебчето не само да си нахлузи торбичката, но и да я затегне !!! Шансът наистина бебе да се е самозадушило по тоя начин, е едно на милион !!! Сигурен съм, че е убийство и 98% сигурен, че става дума за *** !!!
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да, убийство от немарливост! - по закона се води "по невнимание"но си иска наказанието
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз пък чух как баба със знанието на дъщеря й дамала на малките внучета да си играят с найлонови торбички, за да не плачат - те много обичали, защото им шумоли и т.н.но тези хора имат ли акъл?
17
6
 
12
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
Я стига глупости бе..........как бебе на 5 месеца ще докопа найлонова торбичка и ще си я нахлузи само на главата...........това си е чиста проба убийство.
16
2
 
27
 
! Отговори
Родител преди 13 години
Едно разсейване и се случва. Не знам какви *** ги гонят някои тук, такива инциденти стават навсякъде.
15
1
 
20
 
! Отговори
детегледачка преди 13 години
Намерих бабата на детето да му показва как да си играе с найлонова торбичка , като я нахлузваше на своята и на детето си глави.Ужасих се от евентуалните последствия, просто нямам думи и коментар.