Маса чупи пръсти на 4-годишно в детска градина

Инцидентът е станал в 24-то ОДЗ във Варна
Обновена: 15 ное 2010 16:36 | 15 ное 2010 16:36,
35
Маса чупи пръсти на 4-годишно в детска градина
Снимка: БГНЕС

4-годишно дете е със счупени пръсти след инцидент във варненска детска градина. За случая алармира бащата на момчето Добромир Патраиванов.

Янимир е с два счупени пръста, след като маса в общото помещение за игра паднала върху ръката му по време на свободни занимания.

Инцидентът е станал в края на миналата седмица в ОДЗ №24 „Иглика" във варненския квартал „Виница.

Бащата на детето коментира пред „Фокус“, че не намира вина в персонала на детското заведение, но е притеснен, че материалната база в детските градини е много остаряла и при сходна ситуация би могло да се стигне до много по-тежки последствия за децата.

Според него е необходимо остарелите и тежки маси в градините да бъдат заменени с олекотени маси, с обезопасени ръбове.

„В конкретната тежка икономическа ситуация пълното обновление на базата в детските заведения е невъзможно", коментира директорът на отдел „Образование" в община Варна Коста Базитов.

Въпреки това за подмяна на дворните съоръжения в пет детски градини са отделени 500 000 лв. Ремонтите са поетапни и в още пет градини ще бъдат подменени детските мебели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: детска градина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
ИВО преди 13 години
ВИНА В ПЕРСОНАЛА НЯМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДАТ ПО 20 ДЕЦА ОТ 2 ЖЕНИ ТЕ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ ПРАВЯТ ПАКОСТИ ,НИМА У ВАС ДЕТЕТО НЯМА ДА СЕ НАРАНИ ,ТА ХОРА СПОМНЕТЕ СИ СЛУЧАЯ В СОФИЯ КАК МАЙКА РАЗГОВАРЯЙКИ СЪС СВОЯ ПРИЯТЕЛКА ИЗГУБВА ДЕТЕТО СИ КАКВА Е ТАЯ МАЙКА ЗА МЕНЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ,А КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ТЯ ГЛЕДА 20 ДЕЦА.УЖАС.
34
0
 
0
 
! Отговори
2121 преди 13 години
Защо, Фелипе, защо?
33
0
 
0
 
! Отговори
foxi преди 13 години
за 500 000 може да се сменят мебелите на всички варненски градини!Базитов ОХЛЮВЕ те са 10 за града бе МУХЪЛ,колкото кварталите!По центъра ги реституирахте по Станишково!И вие и кораба му във варненския корабостроителен завод дет си го напрай за народна сметка квот ви са полага!
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това дете какво е правило в бокса на ''ферари'' ?
31
0
 
6
 
! Отговори
nono преди 13 години
До: Номер 24 (хаха):Ти ако на 7 си бил в още в детската ... тежко на родителите ти :)
30
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Верно и аз си помислих за Фелипе Маса. :)))
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз помисли,че Фелипе Маса от Ферари ама си викам неможе вчера сварши шампионат от Ф1
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
занимават ни с глупости
27
2
 
9
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
А пък вчера едно дете на съседско семейство падна с колелото и си пуктна главата. Що не пишете нищо за инцидента?!?!
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че бащата, че агенция фокус-мокус, бре, бре!
25
1
 
17
 
! Отговори
JiktakS преди 13 години
Бре викам Фелипе МАСА кво направил!!!
24
4
 
2
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
as kato bqh v deckata gradina koeto be6e predi baq godini imam spomeni 4e se biehme mnogo nai qvnata slu4ka e kato edna lape demek kolkoto men da sam bil na 6-7 godini me oplu v liceto i as go nabih s edna butilka be6e zarovena v pqsaka samo tva si spomnqm :D
23
6
 
8
 
! Отговори
pn преди 13 години
"Янимир" - поколението на простите родите в действие!
22
5
 
17
 
! Отговори
kapo преди 13 години
Aбе аз помисли, като прочетох заглавието, че Фелипе Маса е счупул пръстите на някое дете...ДА не забравите да публикувате на 1-ва страница и ако някое дете се напикае в детската градина - това е голяма новина.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фелипе Маса
20
1
 
8
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Синът ми е на 5.Слава богу няма синини от градината,но има белег от спъване в стъпало.Имаме същия проблем с хиперактивните деца.Но ВСЕКИ път категорично му збаранявам да се бие.Прекалено е малък да се бие-на тази възраст не знаят докъде да спрат и каква беля може да стане.Търси начини за безконфликтно решаване на проблемите.Просто съвет.
19
1
 
10
 
! Отговори
Мама на лудетина преди 13 години
Като не си доволен, има частни детски градини, в които много внимателно обгрижват детето ти, но ... ако можеш да си го позволиш.А сам би трябвало да си познаваш детето. При три инцидента за толкова кратко време със сигурност причината е поведението на малката.Аз също имам малко дете и в момента се учим да ходим.Не минава ден, без който да не се украсим с нова синка или цицина. Още от сега е много палава и подвижна и тръгне ли на ясли, учителите ще бъдат последните, които бих обвинила.
18
0
 
6
 
! Отговори
pavlov преди 13 години
За 5 детски градини 500 000 лв за люлки. Тия луди ли са? Б..и наглостта.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До IVoИво, 3 инцидента с раздаване на правосъдие...Или дъщеря ти е побойничка или е толкова свита, че я използват за боксова круша. Обясни й къде е златната среда, м?
16
11
 
2
 
! Отговори
IVo преди 13 години
Това което не споменах е че тя беше блъсната от друго дете по време на т.нар. свободни занимания. Извода е че не са имали никакви занимания, ами отново е имало правосъдие. За 1 година това е инцидент 3, първият беше голяма подутина в областа на слепоочието и разбита уста. Освен това историите за инциденти са много.Според мен в тази детска градина възпитатели няма. Има хора броещи часовете от 7 до 5 както и дните до 15ти и 1 ви!