Пиесата "Червено" на Джон Логан и мюзикълът "Мемфис" обраха наградите

В Ню Йорк връчиха театралните награди "Тони"
14 юни 2010 11:15,
1
Пиесата "Червено" на Джон Логан и мюзикълът "Мемфис" обраха наградите
Снимка: БГНЕС

В Ню Йорк тази нощ се състоя церемонията по връчването на 64-те годишни театрални награди "Тони", съобщи Асошиейтед прес.

Пиесата "Червено" на Джон Логан и мюзикълът "Мемфис" спечелиха по три награди "Тони", а "Американски идиот" и "Фела!" - две награди.

Скарлет Йохансон спечели награда за най-добра актриса за "Поглед от моста" на Артър Милър, а награда за най-добър актьор получи Еди Редмайн за "Червено".

Наградите "Тони" са учредени през 1947 г. от основателката на най-авторитетната американска театрална фондация "The American Theatre Wing", известната актриса и театрален режисьор Антоанета Пери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
didko преди 13 години
Хора, айде малко по-професионално - Скарлет и Еди получиха награди за най- добрър ''feature" актьор и то в ПИЕСА, кето се равнява на поддържаща роля. Най-добър актьор в главна роля в пиеса е Дейнзъл Уошингтон във "Fences" , a актриса в главна роля пак в ПИЕСА е Виола Дейвис за същата пиеса, за мюзикъл наградите са съвсем други, можете да попрочете в сайта на наградите Тони - ако сте решили да пишете за това....айде по-сериозно!...