Сексскандал с кодово име "Катя" разлюля Москва

Рускиня съблазнява и снима критици на Путин, после ги пуска в нета
28 апр 2010 19:46,
91
Сексскандал с кодово име "Катя" разлюля Москва
Катя Герасимова. Снимка: yashin.livejournal.com

Руска моделка, известна като „Катя“, се оказва един от най-ефективните тайни агенти на Кремъл, пише в днешния си брой британският The Telegraph.

Екатерина Герасимова има пронизващо сини очи, прилича на невинно момиченце и в свободното си време се опитва да работи като манекенка.

Но ако на жертвите й може да се вярва, тя наистина е един от най-ефективните агенти на властта и нещо като съвременна Мата Хари.
 
Задачата й е да дискредитира хора, които критикуват Кремъл и властта, като ги съблазнява и вкарва в компрометиращи ситуации.

Предлагайки тялото си, секс и наркотици – от кокаин до марихуана, Катя е вкарала в леглото си, а с това – и в доста проблеми, десетина от най-видните критици срещу Кремъл.
 
Щетите, които тя нанася върху репутацията им, варират в зависимост от семейния статус и положението, което жертвите й имат в обществото.  
 
Последното й завоевание е Виктор Шендерович – журналист и сценарист на вече несъществуващо сатирично телевизионно предаване.

Още по темата

 
Той е женен, има дъщеря и наскоро призна, че е правил секс с Герасимова, но твърди, че бил натопен от Кремъл.

Въпреки че Шендерович се опита да представи случката като нещо незначително, доверието в него като един от най-яростните критици на премиера Владимир Путин падна драстично. Бракът му също е пострадал, твърдят руските медии.

Редактор от руското издание на Newsweek също стана жертва на обаянието на агентката. Той бе сниман след секс с Катя – по долни гащи, правещ си линийка от кокаин.

Списъкът продължава с други известни критици на Кремъл, включително и мъж, който на снимките прилича на лидера на радикалната Национална партия на болшевиките.
 
Но за разлика от някогашните методи по съветско време, когато тайните служби използваха компрометиращите за изнудване, сега нещата са по-груби. Действията на Катя изтичат директно в интернет под формата на видеоклипове. Обикновено те са придружени от музика и субтитри, в случай че някой не е разбрал какво точно се случва.

Жертвите й твърдят, че им е отнело няколко седмици да схванат, че са били омаяни от една и съща жена.

Топка за запушване на устата

През лятото на 2008-а се запознах с две весели момичета - Катя и Настя. Разказваха ми, че са студентки и припечелват като модели (на ревюта, на различни снимки и т.н.), пише в блога си младият руски опозиционер Илья Яшин.

Една събота вечер с Катя бяхме на дискотека и след това я откарах с колата си до квартирата й. Там и преспахме. Няколко дни по-късно тя ми се обади и ме помоли да отида при нея. Каза ми, че ми е подготвила изненада. Изненадата се състоеше в това, че в квартирата й бе и Настя. Буквално от вратата те ме вкараха в леглото. Ще излъжа, ако кажа, че съм се дърпал – споделя Яшин.

Историята на родения през 1983 година Яшин продължава още по-дръзко:

„Всичко беше прекрасно до момента, в който Катя извади от шкафа си цяла колекция "играчки": вибратори, камшици, белезници, топка за запушване на устата и т.н. В този момент в главата ми се появи мисълта, че става дума за провокация. Усмихваш ли се? - попитах Катя – Нали ни снима скрита камера?“

Някои от мъжете обясняват, че са усетили, че има нещо гнило, когато дойдел моментът, в който Катя изненадващо вади отнякъде наркотици.

В момента Катя е неоткриваема по никой начин, но Яшин предупреди, че очаква съвсем скоро в Мрежата да изтече видео, в което участва и той.

Аз спах с Катя

Известният в цяла Русия сатирик Виктор Шендерович също проявява завидно чувство за хумор в блога си:

"В резултат на огромна десетгодишна спецоперация най-накрая успяха да намерят нещо истинско за мен: Аз чуках Катя. Моите поздравления за бойците на невидимия фронт - сега, надявам се, опозицията е компрометирана окончателно и  можете да преминете към залавянето на Доку Умаров (терориста, отговорен за взривовете в московското метро – б.р.).

И един съвет: изпратете му Катя. Все пак едно момиче не може да живее с такава репутация".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
SyncMaster преди 13 години
Това е Пеньо от Биг Брадър. Докато е обслужвал клиентите им е пеел "летя със колата"
72
1
 
1
 
! Отговори
valentin преди 14 години
SUKA!
71
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За това братя секс с непознати жени се прави задължително на собствен терен!
70
6
 
2
 
! Отговори
. преди 14 години
А тя е меко казано - ОТВРАТИТЕЛНА!
69
1
 
2
 
! Отговори
вампир преди 14 години
СКОРО ЩЕ ИМА И В СДВР ПОД КОДОВО ИМЕ СЛАДУНКА И Е РУСА И СЕ ДРУСА НА БЕЛОРУСА НА МВР.ТАЯ *** Е КОРУМПИРАНА И МЕЖДУ КРАКАТА НЕ САМО В ГЛАВАТА-ДВОЙНА ЕКСПЕРТИЗА И Е ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ.ЦВЕТАНОВ ДА ПИТА ВЪТРЕШЕН ОТДЕЛ КАКВА И КОЛКО ИНФУРМАЦИЯ ИМАТ ЗА *** В КАТ НА 32 ГИШЕ ДОКАТО РАБОТЕШЕ ЗА ОКТОПОДА.
68
6
 
7
 
! Отговори
ALLIGATOR преди 14 години
Вие руснаците не им берете грижата , а що се отнася да смрадта за която някой тук пишат а ми да питат самите тях какво им мнението , тук е пълно с разбирачи и по Чечня , и по Русия , и въобще всичко що е свързано с тях требва да се оплюва , нали ''господа'' , ми защо сте недоволни сега , ет ви капитализъм , що не млъкнете , *** нещо сте много беднички ми се струва , *** вие пак си ревете .... ей къде са тези освободителки Щатите , Англия , Франция ,Германия ....
67
0
 
10
 
! Отговори
American Boy преди 14 години
Както наскоро каза адреналинката Яна, в секса няма нищо лошо и всички го правят! Голема работа, че са и поопънали кожата, в крайна сметка не са и извадили око я!
66
0
 
7
 
! Отговори
анонимка преди 14 години
всеки има слабости ,Катя също и ще го изпита на своя гръб
65
1
 
11
 
! Отговори
55 преди 14 години
каквато и да е целта...такова поведение е недостойно... как може да се радваш, когато унижаваш хора и разваляш семейства? никакъв морал нямат вече хората..
64
2
 
6
 
! Отговори
55 преди 14 години
каквато и да е целта...такова поведение е недостойно... как може да се радваш, когато унижаваш хора и разваляш семейства? никакъв морал нямат вече хората..
63
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Руснаците си заслужават съдбата, също като нас. Народи, които търпят червената смрад да им пие кръвчицата са недостойни за земята по която ходят.
62
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чудо голямо - изплющяли били Катя. Ако не е Катя, ще е Маша или някоя друга.
61
3
 
15
 
! Отговори
до странджата преди 14 години
не се притеснявай , товариш Путин и теб ще те ***.
60
2
 
2
 
! Отговори
Равито преди 14 години
В сравнение с грозните,мазни шикси е направо Рейчъл Уайз...
59
1
 
6
 
! Отговори
69 преди 14 години
Кон с неестествено дълъг палец/въпреки ракурса/
58
2
 
11
 
! Отговори
kaki преди 14 години
Тази е супер грозна!!!!
57
3
 
13
 
! Отговори
any преди 14 години
ХАХАХА! То бива манипулации за балъци, но това вече не е истина! :D "Демократа", оправил Катя, преди няколко години се е подигравал на друг политик, хванат "без ***". Не стига това, ами тоя път писал в блога си, че "даже не му е било приятно". Горкия! Само дет не се е изкарал изнасилен. Но кога ли наще британски *** ще проверят някоя манипулация с "мацки" и "КГБ" в нея, преди да я изпляскат... Юруш, народе, на шоуто на лошите руснаци - Британия ви се радва на сеира... и обира парсата!
56
5
 
9
 
! Отговори
Oleiiiii преди 14 години
Grozna kato kon bate tova li e model za krasota,a.k.a. manekenka? Bulgarkite sa si nai dobre :)
55
0
 
4
 
! Отговори
кака Пенка преди 14 години
Що бе 61 - ако се *** само с политици, е направо девственица сравнение с тях
54
1
 
20
 
! Отговори
зевзек преди 14 години
Ми не са били изнасилени от нея тия хора - искали са мръвка, а пък сега трябва да плащат цената. Това доказва, че опозицията на Кремъл е същата стока като Кремъл, само че взима по-евтина дрога и по-евтини ***, защото не са на власт.