Пет пъти повече хора от разрешеното е имало на Парада на любовта

Градът не е бил подготвен за такова събитие
26 юли 2010 07:23,
105
Пет пъти повече хора от разрешеното е имало на Парада на любовта
Снимка: БГНЕС

Технофестивалът в Дуизбург е имал разрешение за 250 хиляди души, а са присъствали 1,4 милиона, съобщи Der Spiegel.

На Парада на любовта в събота загинаха 19 души, премазани от тълпата. Ранените са над 340.

Според документ на местрана администрация, цитиран от изданието, Парадът на любовта в Дуисбург не може да побере повече от 250 000 души заради недостатъчните мерки за безопасност. След тежкия инцидент организаторите обявиха, че на фестивала е имало над пет пъти повече хора.

Освен това има и информации, че местните власти в Дуизбург са били предупредени, че градът не може да се справи с такова мащабно събитие.

При възникване на паника в тунел, който бил единственият вход към фестивала, бяха стъпкани 19 души, сред тях, по последни данни, седем чужденци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
0
 
! Отговори
Сър преди 13 години
Така сме съровете:) Нищо не ни плаши- и колове, и корона от тръни ,и пирони даже:) НЕ ТРЕПВАМЕ и от фистинга даже. Щото ви обичаме. Останалото са подробности...с коя част на тялото напр. А вие пиете от кръвта НИ и ядете от плаътта НИ;)
100
1
 
2
 
! Отговори
....ист преди 13 години
Ето един основателен повод а се забранят всякакви гей паради.
99
0
 
0
 
! Отговори
delian преди 13 години
do 81:ti s kakav mozak se nay4i da pi6e6 ,bre...ei takiva kat tebe da im zavrat kol v ystata niama da mi trepne ni6to
98
0
 
0
 
! Отговори
... преди 13 години
tolkova ne moze..ti kakav si bre...ameba da be6e 6te6e da yvazava6 vodata det te stopanisva...ti si ..SELIANIN
97
0
 
0
 
! Отговори
Сър преди 13 години
ААА, да си имаме уважението. Администратора няма нищо общо с пост 81. Той е мой:)blitz.bg/article/16544Аз пък съм Елтън Джон-СЪР. Айде да не правим тема от това,но има дори доказателства за това с Исуса:)
96
0
 
0
 
! Отговори
до анонимен преди 13 години
Сега вече ми е ясно, че администраторът пише злобни коментари и си позволява да цензурира тези, които не само че не са в нарушение на добрия тон, но от които се чувства лично засегнат! Това не е много непрофесионално, нали? И пак те питам - защо не махна коментар 81, който е просто отвратителен! Ако ти си го измисли, знай, че не ти прави чест! Но какъвто коментаторът, такъв и авторът! И не ми пипай коментарите, комунистически цензурант такъв, ако не ти харесват!
95
1
 
0
 
! Отговори
до 94 преди 13 години
Ти явно само си отварял Библията, но съдържанието й ти е съвсем непознато! Как се осмеляваш да даваш акъл, атеист такъв?
94
1
 
0
 
! Отговори
до 93 преди 13 години
Всичко бях чел, но да се пише името "Ийсус" не бях чел, и то от човек, който претендира да е грамотен и съветва другите да се ограмотят! И освен това твърди, че името на Иисус му било смешно! Какво да се каже за такъв човек! Добре де, като толкова малко разбирате и знаете, защо въобще давате мнения за материя, която ви е тъмна Индия? Пълни и невежи атеисти, които са отворили такива уста зловонни, сякаш са завършили богосвловие и които дават от глупави по глупави коментари!
93
0
 
0
 
! Отговори
Умен преди 13 години
За тези крадци -родно производство знам. всеки ден ги виждаме,но не им пука,защото знаят че стадото им е сигурно и без бой и кандърми, а и статута им в държавата е 'крадци с протекции'. Да ни пази провидението от тях. Явно ,че няма да ни спаси Исус Христос от тези,които го славословят:)
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всъщност ако отвориш библията ще видиш че се пише именно Иисус. На български се допуска да се пише и Исус. Може би не е зле преди да даваш акъл на хората, да поработиш върху собствената си грамотност, а също и обща култура. И още нещо, пише се Иисус не заради граматиката, а заради канона.
91
0
 
0
 
! Отговори
До Лили номер 30 преди 13 години
Скъпа госпожо, на български не се пише Иисус, а се пише Ийсус. За повече грамотност не е лошо да прочетете други книги извън вашият досегашен кръгозор. Например учебника по български език за 3 клас. Успех.П.П. Няма смисъл да ви напиша как е на английски, то на български звучи смешно.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Или например пловдивския митрополит Николай, известен още като "попа с ролекса" или "попа с БМВ-то" или "попа с мерцедеса", той колекционира луксозни коли.
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Примерът ти с Атон не е много подходящ, но ако идеш във видинска, пловдивска или великотърновска патриаршия, или хвърлиш едно око на земите около бачковския манастир, ще видиш наистина какво е попски произвол.
88
0
 
0
 
! Отговори
Умен преди 13 години
що не идеш и в Атон да видиш кво е крадене попско. Цели национални хазни са откраднали и скатали там ,а пещерите на Аладин или Али баба ще ти сторят бедни като *** катун
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до пишман-вярващия:Нашите попове не правят друго, освен да пият с мутрите и да им казват колко да отсекат от манастирската гора.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до пишман-вярващия:Ти май не четеш изобщо а? Не аз отричам природата на Иисус като божи син, а евреите, просто ти обяснявам защо изявлението ти че Давид е казал че Иисус е такъв е пълна глупост. И не ми обяснявай коя религия е истинска, защото всяка твърди това . Бог е отвърнал лицето си от всички лицемерни свещеници, а те отдавна са го забравили и мислят само за себе си. Като теб. :)))
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Невежата май си ти. Прочети във всеки учебник урока за покръстването на българите и защо се е наложило това. Но не е защото българите са искали да ги спасява някакъв натрапен месия от непозната е неестествена за тях религия.Просто държавни далаверки с цел признаването на държавата България от Европа:) За кой ли път вече се доказваме че сме европейци от тогава до днес:) И още не ни искат.И все сме им трън в окото:)
84
0
 
0
 
! Отговори
до 83 преди 13 години
Злобата и невежеството ти вървят ръка за ръка!
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Блажени сте Вие когато Ви похулят и кажат лъжовно каквато и да е дума против Вас заради Мене!
82
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Християнската религия е била натрапена на българите:) За да я признаят е трябвало Борис да избира -или покръстване от Рим ,или от Византия. Работата е кой преварил -той заварил. Истинската религия на българите е друга.