Мишел и Карла – спекулации около един разговор

Дали Бруни не е издала тайна, която й e доверила първата дама на САЩ?
20 сеп 2010 12:06,
10
Мишел и Карла – спекулации около един разговор
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дали Карла Бруни не е издала тайна, която й доверила в разговор първата дама на САЩ Мишел Обама? Този въпрос е понастоящем предмет на злобни спекулации и гневни опровержения. За какво всъщност става дума?

Цитатите и съответните опровержения са повече от загадъчни. Откъде двама френски автори могат да знаят какво е прошушнала Мишел Обама на своята гостенка Карла Бруни в разговор помежду им през месец март? И, което е още по-тайнствено, как различни важни особи, между които говорителят на Белия дом и представителят на френското посолство във Вашингтон, могат да уверяват, че първата дама на САЩ в никакъв случай не е правила лични признания пред първата дама на Франция?

Става дума за следния цитат: "Не питайте. Това е ад. Не издържам повече". Така била отговорила Мишел Обама, когато Карла Бруни поискала да узнае как протича животът й в Белия дом. Това твърдят френските автори Мишел Дармон и Ив Дераи в своята книга за съпругата на френския президент. Книгата е озаглавена "Карла и амбициозните".

"Госпожа Бруни-Саркози се дистанцира напълно от съдържанието на книгата" - заявява Еманюел Ленен, говорител на френското посолство във Вашингтон. "Думите, които се приписват на първата лейди на САЩ, никога не са били изричани", опровергава в същия дух Робърт Гибс - говорител на президента Барак Обама и неговата съпруга.

Още по темата

Оплаквала ли се е Мишел Обама пред Карла Бруни или не? И говорила ли е първата дама на Франция с въпросните двама автори или не? Това са въпросите, които в момента са обект на невиждани спекулации, но които - засега - остават без отговор, пише DW. Още по-щекотлив е естествено въпросът дали наистина животът в Белия дом е сравним с адски мъчения.

Така ли наистина мисли Мишел Обама, която в хода на предизборната кампания през 2008 г. биваше окачествявана от противниците си като "гневна чернокожа жена"? Или пък предполагаемият цитат все пак показва, че бракът на семейство Обама е в криза, както беше между другото и преди девет години? Тези спекулации биха секнали чрез евентуално опровержение, произнесено лично от Карла Бруни. Само че засега мадам се забулва в мълчание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Мишел Обама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мишел е адвокатка и знае къде как да говори.Не би казала нещо с което да се закопае.Що се касае до журналистикат ,тя е като папарадзи,печелят от измислици.
7
2
 
0
 
! Отговори
Софокъл преди 13 години
Ами възможно е, животът да е заприличал на Ада там, след като белия дом вече стана черен !!!Защо милата "дама" не се обърне към " Чичко Дотър" би я отървал бързо и лесно от мъкити и !!!
6
0
 
2
 
! Отговори
не е уесно! преди 13 години
И защо въобще се изненадват? Съвсем правилно го е казала жената, ако въобще го е казала де - в Белия дом си е ад! Обаче нейните мъки са нищо в сравнение с тези на Бараката. Той с какви нива на стрес, напрежение, натиск, отговорност, работа и какво ли не още трябва да се справя...
5
0
 
2
 
! Отговори
понеделник преди 13 години
Хей, *журналисти* , в момента се изявявате като махленски клюкари
4
0
 
23
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Аз мисля,че снимката е уловила момента в който Карла Бруни е получила отговор на въпроса си - Колко му е голям на Обама.....
3
1
 
8
 
! Отговори
искърски шоп преди 13 години
Тея няма за какво да се хванат и сега ще започнат да разглобяват семейния живот на Обама...
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе много *** новини днеска.. Една статия не ми грабна окото и интереса...
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да им имам проблемите........