Щерката на британския разузнавач №1 с калашник във Facebook

23-годишната Корин съвсем необмислено качила снимка в нета
Обновена: 1 ное 2010 15:57 | 1 ное 2010 15:56, Елка Василева
36
Щерката на британския разузнавач №1 с калашник във Facebook
Джон Сойърс. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Членовете на семейството на шефа на британското разузнаване МИ6 за втори път поставят под заплаха сигурността и репутацията на „разузнавач №1“, съобщи NEWSru Israel.

Дъщерята на шефа на британското разузнаване – 23-годишната Корин, публикува в блога си във Facebook своя снимка: пред коледна елха със златен автомат Калашников в ръце. Според някои данни това оръжие е било иззето от частната колекция на Саддам Хюсеин.

Шефът на МИ6 е един от най-засекретените хора във Великобритания.

След като Джон Сойърс встъпи в длъжност, службата за сигурност го помоли да махне личната си информация от интернет, така че да сведе до минимум вероятността за шантаж.

Дъщеря му обаче е сметнала за забавно да публикува свои снимки в мрежата, където те могат да бъдат видени от хиляди, пише NEWSru.

През миналата година Сойърс беше „изненадан“ от съпругата си Шели, която качи във Facebook снимки на мъжа си по бански.

При това, качвайки снимките в мрежата, Шели Сойърс не задала никакви ограничения за достъп. Могъл е да ги види всеки от 20-те милиона членове на групата „Лондон“.

Израелският новинарски сайт се позовава на публикация в британския вестник The Daily Mail, която впоследствие обаче изчезна от сайта на изданието.

Но с хрумванията на дъщерята на главния британски разузнавач можем да се запознаем от вестник The Sunday Mirror.

Автоматът Калашников вероятно е бил връчен на сър Джон като подарък за службата му в Ирак, смята пресата. Саддам Хюсеин е имал няколко такива автомата.

В момента снимката на Корин във Facebook може да бъде видяна от нейните 873-ма приятели и техните приятели.

Анонимен източник на вестника, работил в службите, каза: „Това е много глупава постъпка от нейна страна. Като се има предвид на какъв отговорен пост е баща й, тя е длъжна два пъти да размисли какво качва“. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
АК преди 13 години
Право или неправо е момето, не знам. Всеки на тази възраст иска да се изфука с нещо. И не, че е златен, а че е КАЛАШНИКОВ! Да сте чували песента на Костурица "Ем шестнайсет, Ем шестнайсет..."? Не сте, няма и да чуете.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 13 години
Англичаните са *** и маломни , напълно побъркани.
33
1
 
2
 
! Отговори
юлиус цезар преди 13 години
"британците са нация техническа...."всъщност по точно казано педерастическа.в прекия и преносния смисъл.
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе това не е ли Джеимс Бонд?
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така е
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Западните сили са богати, защото през цялата си история крадат и трупат богатства!! Знаете Испания как е забогатяла от златото на Южна Америка, знаете Англия как е забогатяла, Сащ ни показват как богатеят, като нападат и черпят ресурсите и после ще се мислят за нещо повече от нас, айде бе.И от къде на къде ще вземат на Садам Калашника, това си е на народа на Ирак, не играчка за пиклата на тоя смешен англосаксонец с цвете на ревера
29
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"е да не е българин случайно и аз съм историк мога да споря"За *** да е новината ще намерите българин и там.
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е да не е българин случайно и аз съм историк мога да споря
27
2
 
1
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Великобритания има една легенда за воин на има Болгар, който дошъл от изток с много хора (някъде по времето на Великото преселение). Той успял да обедини всички хора на острова с техните родове, да застанат с него за защитата на острова от страшните нападения на викингите. Във финалната битка войската на Болгар срива лагерите на викингите и изгаря всички кораби. Има няколко битки с нови флотилии, след които викингите се оттеглят за известно време.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
но има едно ако
25
0
 
7
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Освен самото връщане на богатствата, Великобритания би трябвало да върне една добра лихва за тях. Всъщност нейната мощ почива точно на такива откраднати богатства и това е политиката на колониалните войни.Самата структура - Британия, Уелс, Ирландия, Шотландия, имат великата родова структура по време, в което ние имаме книга (макар и на пергамент - Черноризец Храбър, 9-ти век), така че ако не са били 2-те робства (200 г. Византия, 500 г. Турция), цяла Европа е щяла да се учи от нас.
24
1
 
0
 
! Отговори
qwerty преди 13 години
такъв златен автомат има/ше/ като влезеш във фоаето на А-МВР ама може някой да го е гепил и продал и оттам да има пари за недвижима собственост.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
крив *** космоса му пречи!!!
22
1
 
11
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Сега може би е време да се спомене за огромните богатства, които страната поробител (Великобритания) е изнесла. За пример от Индия освен всичко е изнесен най-големия диамант в света и е свален от короната на тогавашния индийски владетел. Великобритание е обещала да върне всичко, което бъде намерено, но все още не е върнала диаманта, който се намира на короната на британската кралица.Това е нечувана наглост, но е съвсем в стила на Великобритания.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прекрасен отговор N20, само да беше на кирилица.Компромис и голям + от мен.
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Турция е последната велика империя записана в историята,не спорим за това а за скапана снимка качена във феца
19
5
 
14
 
! Отговори
do 17 преди 13 години
Ima i druga razlika mejdu Velikobritania i Turcia..turcite sa zadurjali razvitieto na porobenite strani, a Velikobritania e ostavila perfektno podredeni durjavi.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do 17 да го направим и ние какво ни пречи?
17
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разликата между Англия и Турция като държави е много малка, окупаторки и жадни за чужда земя и ресурси, затова и винаги са се подкрепяли.Именно, че със силата на оръжието са окупирали половината свят и са смукали ресурсите му, не с честен труд!
16
2
 
5
 
! Отговори
za 8 преди 13 години
Smeshko, britancite sa nacia tehni4eska, samo germancite gi biat i to s trud............malka dyrjava , no e vladiala polovinata sviat sys silata na oryjieto si................bej da go troposvash