Путин: Бракониерите да бъдат давани на зверове

А на малките народи в Далечния изток да не се продава алкохол
Обновена: 6 дек 2010 20:36 | 6 дек 2010 20:36, Елка Василева
37
Путин: Бракониерите да бъдат давани на зверове
Снимка: БГНЕС

Премиерът на Русия Владимир Путин се обяви за по-строги наказания за бракониерство и на шега предложи нарушителите да бъдат давани да ги изяждат тигрите и леопардите.

Путин каза това на конференция на партия „Единна Русия“ в Хабаровск, на която бяха обсъдени въпроси на екологията и защитата на животните.

Въпросът за малките наказания за бракониерство беше поставен от Надежда Селюк от асоциацията на коренните малобройни народи в Приморския край. Тя каза, че в действащото законодателство за убийство на тигър глобата е 1500 рубли.

За алтернативната енергетика Путин каза, че нейната полезност не е еднозначна. „Вятърните електроцентрали, които са много разпространени в много европейски страни – като че са съвсем екологично чист вид енергия, но и не е така. Те убиват птици.

Още по темата

Там има такава вибрация, че червеите излизат на повърхността, а да не говорим за къртиците“, каза Путин, цитиран от Газета.Ru.

Путин предложи също така на местно ниво да бъде ограничена продажбата на спиртни напитки за малобройните коренни народи в Далечния изток.

На конференцията беше изразено мнението, че продажбата на водка на малките народи води до израждането им в крайна сметка, пише NEWSru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
ловец преди 13 години
до 32 !!!1..............и ти какво очакваш, като забранят лова , сърничките да изядат кучетата и котките ли ?
33
0
 
3
 
! Отговори
бракониер преди 13 години
Потривам ръце като си представя как сибирски тигър разкъсва Гоцето на парченца и се облизва сладко.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
л и рухнал на земята като стена в Помпей, отбелязва Нюз.ру.Италианският вестник разказва за ловния излет на Путин и Берлускани като потвърждение за твърде близките отношения между двамата, които станаха гореща тема след разкритите документи от сайта Уикилийкс. Споредтях руският премиер често гостува със семейството си във вилата на Берлускони в Сардиния. Италианецът на свой ред не пропуска да върне тези визити.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Силвио надянал кожена шапка и тръгнал през снега заедно със своя домакин. Двамата разговаряли, обсъждали различни планове, решавали за това или онова, докато в един миг не зърнали наблизо сянка. Путин вдигнал пушката си и гръмнал. С един изстрел повалил елен.След това руският премиер извадил дълъг нож и разрязал убитото животно в гръдната област. Извадил кървящото сърце от още топлия труп и го подал на госта си в знак на братска дружба. И много се разстроил, като видял, че гостът му пребледня
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Путин дарил Берлускони с кървящо сърце от еленИталианският премиер Силвио Берлускони припаднал, когато руският му колега Владимир Путин му подарил кървящо сърце от току-що убит елен, съобщи вчера сайтът Нюз.ру, позовавайки се на в. Стампа.Случката се разиграла неотдавна при посещение на Берлускони в Русия. Путин го поканил в една от държавните резиденции. Настоял двамата да отидат на лов без придружители
29
1
 
4
 
! Отговори
!!!1 преди 13 години
Господин Путин трябва да го направиш това а не да се шегуваш аз съм и в българия да забранът лова на дивеч защтото до 10 год няма да има едно животно.искам да стане като в германия,караш си по магистралата и отстрани наблюдаваш сърнички елени и никои не ги закача,а тук може да наблюдаваш бездомни кучета и котки.
28
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Всеки път, когато сравня Путин с жалките безгръбначни ***, които управляват България, ме хваща срам, че живея на Балканите.
27
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Путин не знае какво говори - пълни безмислици.
26
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Путин не знае какво говори - пълни безмислици.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-н Путин даваме ви нашият президент ГОЦЕ
24
2
 
2
 
! Отговори
do 25 преди 13 години
A na bulgarkite ne e :)))))
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 17Това го обясни на македонците. Вярвам, в един момент ще излезе, че всеки човек е 60% македонец и 50% руснак.
22
9
 
6
 
! Отговори
от 21 преди 13 години
600 българи ?! Да ти цитирам ли борбата на всяка пълнолетна рускиня с зъби, нокти и полови органи да се ожени за чужденец и да избяга от Русия ? Да ти напомня ли напътствията на руски туристически сайтове, къде рускините могат да си хванат лесно и бързо чужденец :)))
21
1
 
1
 
! Отговори
Красимир преди 13 години
Позна ! Не знам на колко процента, но позна ! Сам се сети защо ?
20
2
 
4
 
! Отговори
сибирски тигър преди 13 години
"нарушителите да бъдат давани да ги изяждат тигрите и леопардите."....леопардите ги изядохме преди мамутите , наред са преводачите и шегаджиите .
19
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти май не разбираш. Ако Русия не си продава газта на ЕС, ще измрат от глад. Доказателството е неистовата борба на *** и Ко. срещу Набуко. Ако можеха да продават на друг руснаците, досега да са го направили... лошото е, че няма друг потребител на газ като богатия ЕС. Ако цената на петрола падне под 60 $ за барел, смятай Русия се е върнала 20 години назад. То не, че сега е много напред де, но все пак преди 15 години бяха жалка история.
18
1
 
3
 
! Отговори
DO STRANDJATA преди 13 години
NII OTDAVNA SME !!!
17
2
 
2
 
! Отговори
УПРАВИТЕЛЯ преди 13 години
ДО 17 Не разбрахме какви са процентите при мангалята, много е важно!
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
путин не ме вълнува,но защо ми е брокиран М ТЕЛ и не мога да пращам СМС-и от компютъра си.излиза ми името и АНТИКОМУНИСТ.досие ли ми водите,що ли? и от къде знаете каква съм.а и да съм...какво? членски внос ли искате,тепърва комунист ли ще ме правите? ще ви плюя накрая на М ТЕЛ. има и глобул. аман от цензури,аман от следене. не крада,не ползвам и не употребявам наркотици,не убивам...какво ви става ,бе,хора. следете се там горе по високото!
15
9
 
11
 
! Отговори
луна преди 13 години
Да живее Путин и Русия и руския народ / впрочем - всички съветски народи/ ----- Слушайте песните им - така ще ме критикувате по-малко