Кариерата на Гибсън провалена не от Оксана, а от сестра й

Наталия може би е източникът на скандалните аудиозаписи
26 юли 2010 14:34, Елка Василева
38
Кариерата на Гибсън провалена не от Оксана, а от сестра й
Снимка: БГНЕС

Източникът на скандалните аудиозаписи, от които става ясно, че актьорът Мел Гибсън е биел приятелката си Оксана Григориева и детето им и я е обиждал, може би е била по-малката й сестра Наталия, пише „Дейли мейл“.

След като стилът на общуване на Гибсън в домашна обстановка стана публично достояние, той реши да се върне при бившата си съпруга, да продаде имуществото си в САЩ и да замине в родната си Австралия, макар че отричаше записите да са истински. Оксана Григориева също се върна в родината си, в Москва тя потърси помощ от психолог.

Следствените органи обаче възнамеряват да разпитат Оксана Григориева, за да установят дали тя е причастна към разпространението на шестте скандални записа, публикувани от сайта Radaronline.com.

Съдията, който гледа делото за попечителство над 8-месечната дъщеря на Мел Гибсън и Оксана Григориева, е разпоредил да бъдат запечатани носителите, съдържащи аудиозаписите.„

Подозирам, че ако властите обърнат внимание на сестра й, те ще открият материални свидетелства, че тя е правила записите, или нейни следи на сайта Radaronline.com“, каза източник, близък до разследването.

Според друг източник сестрата на Оксана е била засечена в опит да продаде записите на други медии, преди да се спре на Radaronline. Тя е поискала да й бъде платено още преди записите да бъдат прослушани, а медиите не приели това условие.

Още по темата

Оксана отрича да е причастна към изтичането на информацията, но според адвокатите на Гибсън това е станало от източник, свързан с делото.

Според източници от Холивуд публикуваната информация е подкопала кариерата на Гибсън. Неговите адвокати обаче твърдят, че всичко това е кампания с цел Оксана да получи повече пари при раздялата. Според тяхната версия Оксана е изпращала на Мел SMS-и и електронни писма, в които се казва, че тя е записвала неговите гневни изблици. Причината била, че той е нарушил споразумението, съгласно което тя е трябвало да получи 15 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до Dynamo N 34Оксана не е 3 пъти по-млада от Мел-Родена е през 1970 год. а той през 1956.Следователно тя 40 годишна а той 54.
35
0
 
0
 
! Отговори
bo преди 13 години
Az sam za Mel Gibsan! Bah ja v mirizlivata ukrainka...Malko ja e bil, ako izob6to moje da se kaje boi...Ne e vijdala Bai Ganja ako ja hvane , to boi...e*an, boi..e*an, 6te i se usladi samo di6aneto.
34
2
 
7
 
! Отговори
Борис Годунов преди 13 години
Спокоен и нормален живот е несъвместим с рускини или украинки. Хубави жени, но само за секс и никакво обвързване, да не говорим за брак. Като пиявици са. Само за пари мислят. Много добре казано. Хиляди пъти му говореха на Мел да не се захваща с такива руски курволяци, но....не се беше опарил. Вероятно, това което тази му е сътворила и е милиард пъти по-лошо от цветущите му псувни по телефона. Жени като въпросната могат да докарат и на най-здравия мъж инфаркт...Способни на всичко за пари...
33
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 13 години
бил клинтън го извади пред цяла нация, това правили го по малко президент.. по малко женен и прочие, не става въпрос за жени, нужди запари ... кой къде го вади!имаш ретроградно мислене и показваш, че си комплексиран, хората по света обичат мел гибсън.
32
0
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
фен съм на гибсън!всеки по света що е гледал кино през последните 30 години обича филмите на мел гибсън!той не е просто професионален актьор!професионален актьори по света и у нас много, МЕЛ ГИБСЪН Е САМО ЕДИН!човека си е в топ актьорите за всички времена!
31
0
 
9
 
! Отговори
dynamo преди 13 години
Рускинките са си таковали ****ата още преди 5 години им сърбах попарката - яко смучене на всичко дато ти е в джоба и после следващия, точно като наще чалгарки, но разликата, че онези поне са белички, височки и със сини очички, абе куклички, но много лоши хапят... :)))A Гъбсън като се хванал с 3-пъти по-млада трябва да е бил наясно какво следва, пълен ***!
30
3
 
0
 
! Отговори
Гага преди 13 години
до 24Още 5 века само тебе да те ч...... резани турци *** гърчав.
29
0
 
0
 
! Отговори
айдукат преди 13 години
И Свети Петър да е, като си го вадиш където не трябва - има последствия. Справка: Бил Клинтън.Мел Гибсън е добър режисьор и професионален актьор. Дотам. Ти значи си безпристрастен фен, не харесваш жени и нямаш нужда от пари. Извинявай - не съм искал да те слагам в "състоянието си"!
28
1
 
6
 
! Отговори
Кибик преди 13 години
Руските бомбонерки не са създадени за западни вувузелки. Мел да бе първо попитал, а чак след това да бе опитал що е то руска Хетера. Те са като хипер прахосмукачки - де що има доларче изчезва в ненаситните им "мешки". Нищо, сега е по-мъдър и още по-търсен.
27
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 13 години
какво да завиждам.. това е мел гибсън.. виж не ме слагай .. в състоянието си!
26
0
 
7
 
! Отговори
айдукат преди 13 години
Че е златотърсачка, това е ясно и на чукчите. Че Мел е мислил с оная си работа известно време и това е ясно. Че Оксана направи удара на живота си и изкара с няколко... минути работа... милиони, това сега е ясно и на Лудия Макс.Че ние тук само може да завиждаме и на двамата (по-различен начин и причини разбира се!) и това е ясно.
25
3
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
бил много лош.. тормоз побой .. тази руска *** му върти номера за пари!нали излязоха записи.. мел и крещи .. а онази съвсем хладнокръвно и с ирония му отговаря/ съвсем поставено/ е нито я преби нито хвърли нещо по нея ...на записите!руската *** си прави криви сметки!парцала гнусен!изчукала го е .. забременяла за да го върже .. мел я нарече златотърсачка!ще на мери тя влака за чукотка!
24
0
 
5
 
! Отговори
f.p. преди 13 години
Мел ако не се забърка в грандиозен скандал поне веднъж годишно не може. Предишния път беше фиркан като тараба, но това не го спря да нарече жълт (азиатски произход) полицай евреин и изпадне словесна диа*ия на тема антисемитизъм.Сега псува като хамалин затова че рускинята му иска 15 милиона. Той сериозно ли си е мислел че тя е с него заради чаровната му усмивка? Ех, Холивудски истории. Това дори не е скандал. Пресата изпомпва темата за да има какво да пише и продава.
23
0
 
4
 
! Отговори
Ванко-2 преди 13 години
до 11. Ми, тя украиката си е казала цената, не четеш ли??!! "... той е нарушил споразумението, съгласно което тя е трябвало да получи 15 милиона долара."Гибсън е за психиатър, щом подписва такива споразумения със златотърсачки )))
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко руско е такова!И-З-М-Е-Т!!Руска долнопробна проститука,бягай в Москва!Бива ви в конспирациите,комунистическа ***....
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм на страната на Гибсън,защитил е детето си.Щом невинната звезда отива на психолог в Рисия не е от зъбобол.Не ми допада тази Григориева,съжалявам
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не го разбирам пича............може да к.л.еца и по-хубави и по-млади от таз. За къф' му е да се обвързва??!!?
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как точно ще му провалят кариерата не ми е ясно?
18
20
 
9
 
! Отговори
Учен преди 13 години
Проблемът е че Гибсън е алкохолок. Може да се провери в нета. А най-големите *** са българките, няма голям град в Европа без бг-***. Сума ти немци и англичани се облажиха. А по износ *** на 100 хил. от населението Бг е номер 1. Данните са от неправителствени организации.
17
2
 
6
 
! Отговори
^3DAttack преди 13 години
Dali i e izbil zab e dosta sporno .. a i kuchkata koi znae kakvo e napravilo .. kato gledam kak se stremi samo kam pari pari pari pari .. i az bih q oshamaril .. Zashtoto kogato gledat na teb samo kato finansov dohod.. si e meko kazano kofti ..