Митьо Крика на съд в риалити шоу

Митьо Крика и съпругата му – журналистката Нина Никол, станаха жертва на семейство изнудвачи, които се блъснаха в неговия джип Нисан Навара
12 авг 2007 13:25,
70
Митьо Крика на съд в риалити шоу
Митьо Крика и Нина се ожениха наскоро. Снимка: Булфото

Митьо Крика и съпругата му – журналистката Нина Никол, станаха жертва на семейство изнудвачи, които се блъснаха в неговия джип Нисан Навара, съобщиха PR-те на двойката.

Инцидентът станал вчера следобед, минути преди 14 часа на кръстовището на малките улички в квартал Лозенец “Крум Попов” и “Розова долина”. Водач на моторно превозно средство С 8756ВТ, марка Фолксваген, отнема предимството като десностоящ на Крика и се забива в неговите лява броня и калник. Фолксвагенът е управляван от младия шофьор Георги Бушнаков.

След караница между двете потърпевши страни и разменяне на не особено приятни реплики, Крика и Бошнаков си стискат ръцете да не викат КАТ, тъй като щетите по колите са съвсем малки и ще се поемат от застрахователите.

”Потресен съм, че могат да съществуват толкова злобни и пресметливи хора. Аз съм човек на честта и след като дам дума, никога не бих се опитал да изиграя някого”, потресен е Митьо, след като един час по късно полицаи го спират на ул. Раковска и му казват, че полицията го издирва.

“Бях шокиран като ме спряха полицаите и ми казаха, че трябва да отида в 4-то районно, дори в първия момент не се сетих защо. Научен съм да бъда човечен и добронамерен – пуснах ги, за да не им отнемат точки или книжката ако са пили, а те се опитват да ме изиграят като са се обадили на КАТ, пет минути след като съм напуснал местопроизшествието. Съжалявам, че си тръгнах, трябваше да изчакам органите на реда, но жена ми плачеше, искаше по-бързо да стигнем в Бургас, където майка й е в болница, а не се знаеше колко щяхме да чакаме полиция, при положение, че в същия момент гореше Съдебна медицина”, още не може да повярва Крика за чудесата, които се случват в България.

Крика допълва, че е трябвало да подаде и жалба, защото другият возещ се във Фолксвагена възрастен мъж започнал да го блъска силно, защото се уплашил да не им посегне на бой, тъй като той бил много ядосан. Крика допълва, че младият мъж пък го обиждал и му правел намеци да им плати нещо. Той обаче заявил, че това е работа на застрахователите.

Чашата преляла, когато започнали да стискат и блъскат съпругата на Крика, която като журналистка естествено се намесила, твърди той. След сблъсъка Нина Никол имала синини от стискане по дясната ръка. Журналистката мигновено си извадила медицинско и даде дума, че ще ги съди и няма да им се размине. Тя взела телефони и на свидетели на произшествието.

“Адвокатът ме посъветва да ги съдя – те са виновни и ще спечеля делото, но ще го направя като реалити шоу – ще има камери, които ще следят процеса, защото искам да се превърне в обществено полезно, зрителите да видят, че не е лесно да се изнудва популярна личност и това да не се превръща в практика като в Америка", заявява Митьо Крика.

"Пък и да ме изнудват от мен какво ще вземат – аз съм гол като пушка, дори колата ми е на лизинг, в момента нямам и пет лева в джоба, бизнеса не върви, добре че жена ми работи на четири места, скъсва се от работа милата, за да издържа семейството, дори нямаме пари да си направим дете, за което тя толкова мечтае – та кой ще го издържа, това дете иска грижи", размишлява Митьо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Кольо Щангата преди 16 години
К'ъв е тоя крик бе. И кой от dnes.bg му духа, че такава тенденциозна статия и написал. И защо е написал номера само на VW-to. И изобщо кой е дал право на самозваните "журналисти" от тоя *** да изнасят такива данни.Самия факт, че прикриват колата на крика а изнасят информация за другия участник е доиказателство за тенденциозността на дописката.
8
0
 
0
 
! Отговори
Nat преди 16 години
Krik, greshno ti e razbral jesta cyrvula,pomislil si e che v momenta useshtash sobstvenata si sila,kato nedostatyk!i I kraino vreme e vece vsichki narushiteli da gi pokazvat- rialiti!
7
0
 
0
 
! Отговори
georgia преди 16 години
Това тъпо момченце (коета е известно с това, че е известно), се има за голяма работа. Прави всичко възможно да бъде в публичното пространдство независимо на каква цена. Има само едни голи мускули и нищо повече - особено в главата е пълна пустош. Дали тези които му се възхищават не са по-*** и от него?Що се отнася за случая - лъже съвсем нескопосано! Той се е нахвърлил да се бие и затова е арестуван.
6
0
 
0
 
! Отговори
Hector преди 16 години
Да, възмутително е, ако всичко е така, както казва Крика. Аз съм склонен да му вярвам на него. А *** като тея другите колкото щеш, така че не се учудвам вече от нищо. Митето е пич отвсякъде, евала му, че се е сдържал и не му е избил зъбките на онова ***. Иначе това за "Фолцваген-а" няма да го коментирам, от близо 5 години карам такъв и чак сега разбирам, че Volkswagen(в буквален превод "народна кола") , както е всъщност на немски, е неправилно;-)))))))))))))))))
5
0
 
0
 
! Отговори
bg. преди 16 години
da ti ima6 na koi da se nadqva6 ida zasnimat v sadebna zala deloto . za6toto te iznudvat . a moito delo koi da zanima kato ve4e 9 godini me iznudvat i potpravqt vsi4ki dani ,zada sa te pravi i tova sa hora na zakona .PROKURORI ,ADVOKATI SADIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NA RAIONNEN O OKRAJEN SAD. az kakvo da pravq tvita jena 6te doide li da snima za reportaj ako doide to vednaga 6te q vikna.
4
0
 
0
 
! Отговори
един преди 16 години
Хахахахаха Фолцваген хахахахаКакто и Поп-Фолц хахахахахахНЕГРАМОТНИЦИ
3
0
 
0
 
! Отговори
gangstera преди 16 години
Ako bqh na mqstoto na krika shtqh da mu razmaja mutrata na onzi ***!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ФОЛКСВАГЕН, МИЛИ МИ ПРИЯТЕЛЮ, Е МАРКА НЕМСКИ АВТОМОБИЛИ, А "Фолцваген" Е СМЕШНИЯ НАЧИН, ПО КОЙТО ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ГИ НАРИЧАТ...
1
0
 
0
 
! Отговори
girl rulZ преди 16 години
Е за какво са му пари на Крика, нали медиците сa невинни? Или най-после се намери българин, който да разбира, че не всичко е свободни медици, или не е българин :)