Новата жена на Саркози се снима чисто гола

Един пръстен, едно канапе и нито една дрешка – това е Карла Бруни
21 яну 2008 18:33,
61
Новата жена на Саркози се снима чисто гола
Новата първа дама на Франция- Карла Бруни. Снимка: АВС

Един пръстен, едно канапе и нито една дрешка – това е Карла Бруни, на чиито форми ще се любуват читателите на мъжкото списание „DT“ във февруарския му брой.

Това съобщава днес испанският всекидневник АВС.

„Списанието е избрало новата любов на френския президент Никола Саркози, за да направи инфарктен репортаж за палавата и чувствена Карла, която е само по пръстен и ботуши. Има ли нещо по-предизвикателно?“ - възкликва АВС.

Вестникът добавя, че досега никой не я е виждал в такъв сластен вид. „И това става в момент, когато съблазнителната Карла Бруни е окупирала първите страници, статиите и телевизионния екран, откакто Саркози призна, че са сгодени“.

Dnes.bg припомня, че според вестник "Ест репюбликен" Никола Саркози и бившата италианска манекенка Карла Бруни са се оженили в Елисейския дворец в Париж.

Запитани за това разкритие на вестника, говорителят на Елисейския дворец Давид Мартинон и ръководителят на пресслужбата на президентството Франк Луврие заявиха, че нямат коментар по въпроса.

През януари тази година също така стана ясно, че френски съд отхвърли искането на бившата съпруга на Никола Саркози- Сесилия, да забрани разпространението на посветена на нея книга, в която тя уж наричала френския президент неверен съпруг и не особено грижовен баща.

Адвокатът на Сесилия съобщи, че тя ще обжалва решението на съда.

В книга, посветена на нея, се разказва, че охраната на Сесилия Саркози по нейно нареждане е разбила с огнестрелните си оръжия ключалките на килиите в затвора Джудейда, за да освободи българските медици.

По-късно от Елисейския дворец отрекоха това твърдение. Книгата се казва „Раздели“ и е написана от журналистите Дармон и Дере.

Същевременно почти не минава ден без някоя нова информация за най-известната в момента двойка в света- Карла Бруни и френския президент Никола Саркози.

След историята с идентичните пръстени, които Саркози подарил и на бившата си съпруга, и на настоящата си приятелка, дойде и твърдението, че Карла Бруни е бременна.

Това съобщи всекидневникът “20 Minutes”, който базира твърдението си на неотдавнашното посещение на Карла Бруни в американската клиника в Neuilly.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Ради преди 16 години
Жена без морал е твърде долнопробна, независимо колко пластични операции е претърпяла и как изглежда след тях. Карла Бруни след много бройните си липосукции, операции на носа, пилиги, лифтинги и др. може и да е докарала някакъв външен вид, но кат поведение и характер си остава долна уличница. Доколкото знам рейтинът на Саркози е паднал рязко и във Франиция всички му се подиграват. Една дама трябва да има стил, поведение и доброта. А палавите неща са за спалнята, а не за кориците на списанията.
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Потресаващо е и това, че предимно в *** интереса към интимния живот на френския президент е неимоверно голям! Дайте на *** и чекиджиите разсъблечена картинка на хубава жена и им гледайте сеира! От 3 месеца работя във Франция и мога да ви кажа, че тук обикновенните хора изобщо не се вълнуват от мадамите на Саркози, но пък са доста запознати с държавните му дела и програмата му! И го подкрепят...
38
0
 
0
 
! Отговори
SD преди 16 години
Потресающ е фактът, че вместо да се занимават с това какво прави Саркози каот президент и да приемат семейният му живот за сведение и забавление, всички се занимават с полемики и дискутират, морализират и пр. Мен си ме кефи мацката. И, между другото, още чакам линк към фотосесия й :-)
37
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Много важно...
36
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Много важно...
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Народа масово е откачил. Някакви лигли като се въодушевят от вниманието на околните и става страшно. Има къде по хубави жени от тази, така че няма да овае никого, а само се излага и потъпква всякакви елементарни норми на поведение за мястото и в обществото. Показва, че всъщност тя не е за там. Шантонерките са в изобилие. Лошо е че мъжете които са с тях са *** които и в най смелите си мечти не са си представяли че ще попаднат на по важен пост и като се случи се самозабравят. Самоунищожава ме се. Щом тези които трябва да са пример са *** напълно логично е че тези които са по надолу също ще са такива и всъщност нормалните хора ще изчезнат.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
32, stiga be pich. Bez da iskam si go predstavih!
33
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
32 разбирам те за български дами в управлението,има и хубави,сетисе,а тази карла нали е работила цял живот като модел и певица,работата и да изглежда добре,иначе нямаше да е в този бранш. съгласна съм че е хубава,но като първа дама трябва да има граница и мярка,ако ще и стриптийз да показва,но в спалнята на съпруга,това е моето мнение.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
гледаите хората какви първи дами имат...тцтцтц...а ние?представете си Първанова или Еленчето Костова голи....УЖАС
31
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
не трябва да забравя приличието и държането на първа дама,но мй не е възпитана изобщо,че да ги има тези качества. интересното,че като сложат някоя хубава българка и то неомъжена,веднага я оплюват по всевъзможни начини,а има къде къде по красиви от тази Бруни и то с приличие.
30
0
 
0
 
! Отговори
roni преди 16 години
4e tia si e model za6to da ne se snima jenata puk i e hubava
29
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 16 години
black & white rox!що не пробва с повече цветове и без фотошоп? :)
28
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
хубава жена е... защо пък не
27
0
 
0
 
! Отговори
nn преди 16 години
sega da mine niakoi istinski pi4 (dzhonkata depp naprimer) i da ia zaburshe. kwo, sarkozi trebe da si podava ostavkata ili kak? sram i rezil za naciata sha znaish.
26
0
 
0
 
! Отговори
nn преди 16 години
i brazilskia serial stanaha francetata. beter kralskite istorii iz angl. dwor.
25
0
 
0
 
! Отговори
AZ_sum преди 16 години
ha ha... abe vie veche ste otpisani, vqrno che sum mlado oshte no za tochno tezi kato men e prikazkata. haaaahaaaa na 12 i 1/2 sum
24
0
 
0
 
! Отговори
black преди 16 години
абе ти от луната ли падаш? или все още си много близо до ембрионалната си форма? :)))) верно, на колко години си, че не знаеш коя е Карла Бруни???
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Abe 4ovek,ti na kolko si godini!Carla bruni e edin ot nai izvestnite modeli prez 90-te nared sus naomi i krauford!
22
0
 
0
 
! Отговори
AZ_sum преди 16 години
Naslednica na Pirelli, no kakvo ot tova kato nikoi ne e chuval za neq izvun stanata i. Sega vsichki q poznavame i PR stratezite i si se vuzpolzvat na dosta nisko nivo - skandal i sex, taka i baba znae!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Малко знае6т се факт,мацката е една от наследниците на концернна pirelli!!!така 4е парите не са факт тука!