Секс, плаж и глупост: Защо зрели жени избират момченца?

Жени на талази се изсипват в Кения, Гамбия... там ги чакат момченца
23 апр 2008 11:07,
101
Секс, плаж и глупост: Защо зрели жени избират момченца?
Грешка в Рая? Снимка: dailymail.co.uk

Красив млад сервитьор изпрати Сара с очи, когато тя мина през ресторанта и тя почувства колко силно заби сърцето й, когато той се наведе, за да сложи салфетка на коленете й.

„На 54 години бях отвикнала от вниманието на младите хора, особено на красиви 20-годишни", казва тя. "Очите ни се срещнаха. Казах си: Не бъди глупава, не можеш да го заинтересуваш. Но се обърках“.

Сега Сара Джарвис е на 59 години, има четири големи деца и четирима внуци. Тя е привлекателна, стройна и се облича хубаво.

Преди 15 години се е развела с мъжа си – адвокат и вече се е примирила със скучните плешиви мъже на нейната възраст, с които й се налага да се среща.

Но тогава, на почивка в Турция, тя намерила нещо по-голямо. Тя станала една от многото хиляди британски жени, ухажвани от легиони млади мъже – чужденци в Турция, Египет, Ямайка, Гамбия и Кения.

Това лято хиляди самотни жени на средна възраст ще слязат от самолета и ще срещнат атлетични тъмнокожи млади мъже, които небрежно ще минат покрай тях и ще им кажат: „Колко сте красива. Мога ли да ви помогна да намерите хотела си?“

Жанет Беливо, самата тя бивша секс-туристка и автор на книгата „Роман на пътя“, разказва пред Daily Mail, че проблемът се задълбочава и че тези жени се заблуждават, пренебрегвайки опасността, която носят такива връзки.

„Най-големият риск? Смърт“, казва още тя. За последните две години три западноевропейски жени бяха убити за пари от „момченцата“.

Някои от тези туристки така и не се връщат от отпуската си. 61-годишната Барбара Скот-Джоунс от Великобритания се е влюбила в младеж от Ямайка и започнала да строи къща там. В началото на тази година е била намерена мъртва. В убийството й бил обвинен 30-годишен работник, с когото имала връзка.

Броят на жените на възраст, които започват дългосрочни връзки през отпускарските си авантюри, расте от година на година.

Според статистиката, всеки трети международен брак завършва с развод, а наивността на жените е просто поразителна.

„Повечето от тях са от средната класа, те са умни жени, а това прави поведението им още по-необяснимо“, казва Жанет.

„Тези младежи искат парите им и това е всичко, крайната им цел е брак, за да могат да получат виза и да се доберат до Великобритания. Фактът, че жените се хващат на думи от типа „Ти си разкошна“, е просто смешен“.

53-годишната Жанет се е развела, когато е била на 30. Няколко години след това, отчаяна в опитите си да си намери мъж във Великобритания, започнала околосветско пътешествие и е имала многобройни сексуални контакти с млади мъже чужденци.

Сега е омъжена за Ламонт Харви, историк по професия, който е с 10 години по-млад от нея.

„Неприятното в проблема е това, че на разведени или овдовели жени, които са на 40, 50 или 60 години, връстниците им във Великобритания им се струват много непривлекателни. Друг е проблемът, че самите мъже предпочитат по-млади жени“.

„В страни като Гамбия и Кения, тъкмо обратното - гъмжи от свободни млади мъже, а фактът, че местните жени се омъжват за мъже, които са с 10 или повече години по-млади от тях, е обусловен от местната култура. Така че 18-20-годишните момчета там се срещат само с по-възрастни жени“.

„Освен това, там е беднотия. Те търсят и изгодата. А туристките имат пари“.

Сара споделя, че сега вече разбира колко е била заблудена по време на турската си авантюра. Тя започнала да спи със сервитьора Мохамед почти веднага, след като са се запознали.

„Сексът беше удивителен, признава тя. - Или Мохамед беше много добър актьор – което е напълно възможно – или действително това му харесваше“.

Какво става със Сара. Ники, Жанет и още други жени на средна възраст?...

Очаквайте продължение...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
жена преди 16 години
Хахаха, радвам се че си още моторетка и ти пожелавам никога да нямаш подобни кризи!!! Човек трябва да се наслаждава на живота независимо на каква възраст е! Но ако вземеш да прочетеш малко книги по тази тема ще видиш че за съжеление кризата е на 40-те!!!! Весел ден ти желая :))59 - благодаря за подкрепата, на някой не им допада истината :))
59
0
 
1
 
! Отговори
ирина преди 16 години
напълно съм съгласна с твоето мнение 57
58
0
 
1
 
! Отговори
Лъв преди 16 години
"За мен истината е че след определени години (около 40-те) особено мъжете започват да си дават сметка че остаряват и и пробват с по-млади девойки за да се убедят, че още "вървят" :), за съжеление това е истината. Мислят си че като са с такива момичета и те самите стават по-млади. Не случайно се казва кризата на 40-те! Но сега като чета мненията на някой от вас си мисля,че тази криза започва да идва по-рано"Е, ти още малко ще я наречеш "кризата на 30-те", баси :) Казва се "кризата на 50-те" и точно около и след тази възраст се наблюдава леко "изперкване" при мъжете. Много моля, аз след някоя друга година и ще направя 40, ама все още си като моторетка :)
57
0
 
1
 
! Отговори
жена преди 16 години
За мен истината е че след определени години (около 40-те) особено мъжете започват да си дават сметка че остаряват и и пробват с по-млади девойки за да се убедят, че още "вървят" :), за съжеление това е истината. Мислят си че като са с такива момичета и те самите стават по-млади. Не случайно се казва кризата на 40-те! Но сега като чета мненията на някой от вас си мисля,че тази криза започва да идва по-рано, което е плашещо..... При по-възрастните жени е същото - искат отново да са млади, мъжете да им обръщат внимание, да са влюбени...... а понякога човек от любов оглупява.Факт е че на такива години хората си дават сметка , че вече не са първа младост и с това идват страховете от остаряванането
56
0
 
1
 
! Отговори
ирина преди 16 години
разбира се че младото поколение от мъже,съвсем не е просто,а много даже умни,ерудирани и не чакат на баща и майка,поне не всички. познавам много младежи,които сами умеят да вадят доста добри пари на 20 години. дори помагат на семейството си. и не с наркотици правят пари, а с акъл,а от интернет който разбира, се правят доста сделки,оферти и се върши истинска работа както и в други места. аз лично се възхищавам на младото поколение и ги подкрепям,не всички на този свят са прости и откачени. моят личен опит в общуване с разни възрасти доказва,колко интересни и смислени разговори мога да водя с млади хора и колко има на възраст,а акъла им и три стотинки не струва.
55
0
 
1
 
! Отговори
orange преди 16 години
Относно 30 годишната ти съпруга не яп ознавам но бъди сигурен 4е ако излезе без теб на зажедение твурде вероятно е някои 20 годи6ен да я забърше дори и да е с теб пак може да пофлиртува така 4е не бъди сиурен това п оскоро е наивно от твоя страна относно капитал даден от тате може да се завурти ако имаш пдходящата схема незнам в коя сфера е твоя бзнес зако ито тжуерди6 4е си доста добре осигурен но се замисли колко време ти е трявбвало да завъртиш наи бързата ти схема.още веднъж относно дадените пари от тате ж това няма нищп лошо спомни си 4е говорихме 4е е възможно да си на 20 и да разполагаш с свредства и да си позволиш висок стандарт а не кои ти г ие дал било тате дядо баба
54
0
 
1
 
! Отговори
OSMI преди 16 години
SA EVROPEITSITE
53
0
 
1
 
! Отговори
OSMI преди 16 години
V EVROPA IMA MNOGO JENI NEZADOVOLENI ..RAZBIRA SE CHE SHTE SE CHUKAT TAM KADETO IMA MAJE A NE KATO V EVROPA..
52
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
човек оценява това което е имал когато го загуби!!!пожелавам им да си хванат по една студенка !!! един месец не повече и ще им омръзне,няма да чуват нищо друго освен купими това и онова,големи хора ще бъдат командвани от едни дрисли.ако си мислите ще ги разигравате няма и да се осетите кога ще се обърнат нещата....,паззете се че Онова, което си градил с години, може да бъде разрушено за една нощ.
51
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Аха разбирам значи 30 годишната ми жена с висше образование, работа, дом и мъж до себе си ще започне да ми кръшка с 20 годишен квартален дилър на хероин. Бе я мисли малко моля ти се. На 20 години дори да има този "капитал" който очевидно тате му е дал, той няма време да го развърти да не говорим че няма и акъл да го направи или поне все още няма, така че аргументите ти са крайно слабички.
50
0
 
1
 
! Отговори
tairon преди 16 години
е че всяка Англичанка ще го направи заради секса с който и да е,но всяка българка ще го направи за пари ако ще и да е ***. Българките казват ,че от българине нищо не ставало ,но само тези които не са живяли с чужденец. Другите се омъжват за чужденци разбират в какво тъпо положене са ,завиждат на съседката че кара Бентли а те тойота. Обвинява мъжа си че нищо не става от него ( както си е) и търсят българи ( италянци и даже смрадливи мароканци) с които да изневеряват на "мъжете си". Ако се легализира проституциата в БГ. На Калотина трябва да пише освен всичко друго и ПУБЛИЧЕН ДОМ. Истинските мъже отдавна не са в "красивата" БГ.
49
0
 
1
 
! Отговори
orange преди 16 години
Да бих споделил с теб с наи голямо удовоствие.Всеки е намерил на4ин да изкарва пари.България в днешно време е идеално място=На вупроса за наркотиците да изкарват се много пари краен дилар прави около 30 лв за грам нали се септап като си ж оборотно зажедение спокоино можеш да продаваш по 20 грама на вечер нали така пресметни за месец какжво става като имаш и сериозни клиенти но не може да съдиш и диларите защото те имат сърце да го направят аз не ги подкрепям но просто отчитам факта 4е имат сърце.Относно начина по които може да изкараш пари и си на 20 години као познаваш то4ните хора вси4ко става нали така наи малкото ако си по кадурен може да вадиш доста пари в нет-а ако знаеп къде как и ако имап капитал така 4е не се учъдваи 4е има хора които са на 20 и могата д аси позволят тоз стандарт на живот
48
0
 
1
 
! Отговори
ирина преди 16 години
40 Тук няма смисъл никой да се кара,а само да изкаже личното си мнение. както казваш ти,постигнал си много,имаш всичко и комфорт и красива жена. но ти не си един такъв който си оглежда в страни,вие сте много. има и добри и лоши лъжи,добри,тези които не нараняват другите,защото тези другите не знаят за тях,но риска си е риск. в него и тръпката. за някои неща те разбирам,не могат да бъдат всички идеални и примерни,такава е природата на мъж. по принцип не ходят само мъже,които с пари,а има и големи дон жуановци,жените луди по тях,защото са добри и всеотдайни любовници. а ако е едното и другото,съвсем е бинго.
47
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Би ли споделил/а с мен от къде точно 20 годишен ученик/работник/студент има пари за да покрие стандарта който аз покривам на жена ми ? Говоря и за заведения и за почивки за подаръци и прочие ? Просто ми е любопитно. Към това мога да добавя че 98% от сегашните 20 годишни не са прочели повече от 2 книги в живота си и немогат да водят 5 мин. нормален разговор който да не се върти около далавери/наркотици/напивания
46
0
 
1
 
! Отговори
orange преди 16 години
Защо пък трябва всеки 20 годишен според теб да е на тожап оложение не ти ли минава през главата 4е е възможно да е на тази възраст и да си позвол ида я води и на по4ивка и по ресторанти и да си говори с нея на каквито и да е теми ? Това 4е ти като си бил на 20 не си има л тази възмойност предполагам не зан4и 4е другите я нямат а какво може да и предложиш ти и на какви години си
45
0
 
1
 
! Отговори
orange преди 16 години
Защо пък трябва всеки 20 годишен според теб да е на тожап оложение не ти ли минава през главата 4е е възможно да е на тази възраст и да си позвол ида я води и на по4ивка и по ресторанти и да си говори с нея на каквито и да е теми ? Това 4е ти като си бил на 20 не си има л тази възмойност предполагам не зан4и 4е другите я нямат а какво може да и предложиш ти и на какви години си
44
0
 
1
 
! Отговори
pod noja преди 16 години
що е жена е
43
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
И какво ще и даде 20 годишния , финансова стабилност ? , жилище ? кола ? интилигентна тема за разговор ? Особенно интересно ще е когато я заведе на House party и да се напушат дружно или да си боцнат по една спринцовка. Ще бъде много интересно предполагам когато той и разказва как е преписал на контролното по нещо си, и как чака сега да му дадат стипендията за да има пари да си плати наема на общежитието.
42
0
 
1
 
! Отговори
по любов преди 16 години
Смятам точно като тебе, на 32 години съм и се омъжих по любов, а не за парите, макар че имах избор! Дано не съм сбъркала! И всичко е до самия човек и това как е възпитан!
41
0
 
1
 
! Отговори
една бургазлийка преди 16 години
че за жените парите са всичко. Дадох си мнението за моята приятелка с по - младият от нея мъж, но забравих да уточня , че тя преди това беше женена за богат мъж, който и изневеряваше под път и над път. Разведе се с него и сега е щастлива с по - младият мъж, нищо че е беден / така да се каже/ . Така че не слагайте всички жени и всички мъже под един знаменател. Всяко стадо си има ***