Мъж, който не гледа порно? Няма такъв!

Учени се опитаха да го намерят и не успяха
3 дек 2009 12:35,
235
Мъж, който не гледа порно? Няма такъв!
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Учени в университета в Монреал провели проучване, в което се опитали да намерят поне един мъж, който не е гледал порно в живота си. И не успели.

Изследователите правели анкета, в която сравнявали възгледите на мъже на възраст около 25 години, които не са гледали порнофилми, пише британският The Telegraph.

Проектът им обаче бил възпрепятстван още в самото му начало, защото не открили нито един такъв мъж.

Все пак проучването дало някои други полезни резултати. Оказало се, че 90% от мъжете гледат порноклипове в интернет, а 10% се снабдяват с тях от видеотеки.  

Самотните мъже гледат такива филмчета около три пъти в седмицата по 40 минути, а тези, които имат връзка, си позволяват едва 1 път седмично, за 20 минути. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
1
 
0
 
! Отговори
Барабанчик преди 14 години
Явно си много наивна и кухичка. Нищо, кажи си мнението все пак.
148
1
 
0
 
! Отговори
do Д-р Шотеков преди 14 години
blagodaria ti che zabavliavash jena mi, tia e mnogo dovolna, kaza che niamash raven s ezika samo deto t se zapotivali ochilata i ne vijdash k'o lijesh ;) ama si OK!
147
0
 
1
 
! Отговори
просто жена преди 14 години
дойдох да прочета, даже имах мнение, но се уплаших и изчезвам!то пълно с мъжорля, дето по никое време на деня се чудят какво и как да им стане! а ние жените мислиме, че от нас зависи!
146
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Шотеков преди 14 години
Виж сега, животинското зарство няма значени, важното е, че ме разбра. Аз морал нямам а за семйство ми е малко рано щото не искам да ставам като теб- да се оженя и да изневерявам на жена си. Първо ще се налудувам. Не съм очилат комплексар, а съм героя на мокрите сънища на любящата ти съпруга.
145
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Шотеков преди 14 години
Щом се забляваш с лафове за Сергей, значи си ***, а простия човек не може да се разтовари защото не знае как. Аз се разтоварвам с жени, много често чужди. Докато се забавлявам с чуждите жени, мъжете им обсъждат какво обича да *** Сергей.
144
1
 
0
 
! Отговори
MILFLOVER преди 14 години
хахахаЧовече съпругата ми не е коза или овца за да си я клецнал както се изразяваш. И си сравни писанието с измисленият призив за морал и семейство... явно се някой очилат коплексар...
143
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Шотеков преди 14 години
Не говори за книги щото е ясно, че от порно и *** нямаш време за четене. И тия клишета, с които се изразяваш, самолети, нива, босилеци... сещаш се къде да си ги прибереш. И не съм толкова стар, колкото ти се иска. На 28 години съм и съм най- големия кошмар за отгчени мъже, които са забравили какво има жена им м/у краката.
142
0
 
0
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Да точно така, кажи му го! Кажи му и как да се облича, колата, апартамента - ти никога не би си взел такива! Ей що винаги всичко да обръщате на изтъкване кой е по-по-най, *** егоизма! Айде веднъж на една тема да се помайтапим малко, да разтоварим малко в края на работния ден! Къф кеф ви прави да се ядете с хора, които не познавате за неща, които грам не ви засягат и интересуват... не мога да разбера! Виж за СерГЕЙ няма нищо лошо да кажем, че обича да *** *** карабини :))))
141
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Шотеков преди 14 години
Явно Сергей все още заема ключово място в съзнанието ти и ежедневието ти. Аз лично не се знаимавам със Сергей, но съм минал доста от жените на разни импотентни политически убедени люде като теб, а е много вероятно да съм клецнал и твоята мила съпруга, ако не е затлъстяла прекалено много. Брака и безсексието имат пагубно влияние върху вида на жените. Докато ти се тормозиш от делата на Сергей, аз действам и се радвам на живота.
140
1
 
0
 
! Отговори
MILFLOVER преди 14 години
Не си ми на нивото и на книгите, за да ме съветваш. *** там пиши под новината за ДПС и Яне Янев, че тук замириса на босилек и пръст от теб. Остави порното и съвременните връзки на по-младите.Ти откога не си вдигал самолета ветеринарче?
139
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Шотеков преди 14 години
Ти сериозно си вярваш. Измисляш си някакви глупости и мислиш, че действителността е такава. К'ъв 17-ти век, к'ви инжекции те гонят. Това явно е някакво пряко включване на секс фантазиите ти. Момче спри се малко, направи си клизма и се успокой, че ще го предървиш. И се казва "пеницилинова", а не "пецилинова", ама то от чекийте май си затъпял. Трябва по- често да си изпълняваш съпружеските задължения.
138
0
 
0
 
! Отговори
MILFLOVER преди 14 години
Хахахаха мерси човече. Хубаво си му го казал... Аз спирам да му обръщам внимание. Кой знае дали и сега не е под някоя статия за Сергей да спами, както правят червените активисти и моралисти.
137
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
tez otkriha amerika, che i kav debat se zaformi :)))
136
0
 
0
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Батко, кво се захвана с човека, чак и доктор си се написал :)) Айде седи успокой се малко, подишай, не сме клиника за психоанализа тука! ;) Или на теб ти доставя някво удоволствие да съдиш другите, да си съветваш и наставляваш? кой изневерява и кой не си е личен избор, нали? Също като порнягата :)))
135
1
 
0
 
! Отговори
MILFLOVER преди 14 години
Много си далеч от нашите разбирания за връзка... Явно си в 17 век някъде... Всеки е свободен да преви каквото му харесва. Това че се разбераме и уважаваме няма нищо общо със секса. Но ти си прекалено мухлясъл за да го разбереш... Приятелите ти сигурно пращат от здраве след като се срещнаст с теб. Получават пелицинова инжекция.
134
1
 
0
 
! Отговори
MILFLOVER преди 14 години
Така си е. евалата пич...
133
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Шотеков преди 14 години
"Аз обичам жена си, но и изневерявам." Нещо си противоречиш, ако я обичаш няма ак да й и зневеряваш. Я кажи как ще реагираш, ако разбереш, че жена ти ти изневерява?
132
1
 
0
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Айде стига сте се яли тука, пуснете си някое филмче да спадне напрежението :))) Кой има жена, кой няма, кой му става, кой не, кой в критическата....кво значение има... всички сме хора на тоя свят и всички гледаме порно :))) Трябва да се гледа положителното ;) Едно време кат се сетя как се кефехме на химикалки, които "събличаха" мацки до голо...кибрити, не знам си кво :))) смяяяяях
131
0
 
0
 
! Отговори
MILFLOVER преди 14 години
Хахахаха лошо нема, може в некоя тройка...
130
1
 
0
 
! Отговори
MILFLOVER преди 14 години
Че какво общо има едното с другото. Аз обичам жена си, но и изневерявам. А такива псевдоморалисти като теб, са ми най-смешни. Просто не го могат и ги е страх. Което е разбераемо за хора с ниско самочувствие. Това че имам освободено съзнание и съвременни виждания за секса си ми харесва и не пречи на никого... Осван на попове като теб...