Бум на магистралните раждания в САЩ

Само за седмица три бебета проплакаха по шосетата на Мериленд
Обновена: 31 яну 2011 17:50 | 31 яну 2011 17:50,
21
Бум на магистралните раждания в САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Три бебета проплакаха само за една седмица на автомагистрала в щата Мериленд, САЩ, съобщи NBC Washington.

Първото бебе се родило на 17 януари, когато съпрузите Лов от градчето Севърн пътували в минивана си към болницата. Бебето обаче не можело да чака и се родило в автомобила.

Само след пет часа семейство Старсър станали родители на здраво момченце в една от отбивките на магистралата.

Шест дни по-късно на 23 януари под напътствията на служител от спешната служба и помощта на съпруга си Дениз Дил родила момиченце с тегло 3,6 кг.

Най-необикновеното раждане обаче се случило през месец май в щата Минесота. 29-годишна жена пътувала към болницата заедно със съпруга си, след като контракциите й започнали.

Автомобилът бил управляван от самата бременна, тъй като мъжът бил с отнета книжка. По думите на жената, докато шофирала, водите й изтекли, след което бебето просто изскочило.

Родилката помолила мъжа си да хване волана, а тя поела бебето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: САЩражданеМериленд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
6
 
! Отговори
Атила Български преди 13 години
До "тексаска звезда" с номер 16- стой си в сащ и си раждай по канавките, не идвай в България, защото тук ще ти изродят отрочето в болница. Ех, че е хубаво в сащ- нали!!!
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха така! Ей за какво били магистралите! Наш Боко се кани да повишава раждаемостта :)) Ама лично той как ще я повишава, не е ясно, след като Станишката и Янчето все са му на устата :D
17
0
 
6
 
! Отговори
qwerty преди 13 години
в мериленд няма табели, а това е магистрала в Англия - вижте, че насрещното е от дясната страна. жълти са табелите на ню джъси и ню йорк ама са по-тесни/малки.
16
5
 
11
 
! Отговори
Texas star преди 13 години
Az sam ot Texas i rajdaneto naistina struva okolo $15000,no zastrahovkata mi pokri okolo $11000,taka che " out of pocket " platih okolo 4000.Staite sa naistina luksozni s televizor i WiFi i da ne izbroiavam oshte....Triabva da otbeleja ,che s goliamata mi dashteria rajdah v Bg i sam mnogo dovolna ot obslujvaneto tam s izkliuchenie na fakta ,che varluvashe Grip po onova vreme i povecheto hora ot personala beshe bolen i na nikoi ne mu pukashe v rodilnoto...Pozdravi ot Texas...:)))
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а сега де уж Мерилендските магистрали не ги е строил ББ а влязоха в новините.!!
14
0
 
5
 
! Отговори
до номер 9 преди 13 години
всеки си има глава и си отговаря за нея. няма никакво значение, кой е баща ти и коя е баба ти. поне в америка е така. ти ако си в подлеза на ЦУМ толкова по зле за теб. и между другото, причина за срива в този човек поне според първоначалните неща които публикуваха са имено осиновителите му.
13
2
 
12
 
! Отговори
Кръстника преди 13 години
А бе аз ще го кръстя това първото... понеже се родило във миниван ще се казва Ванеса.
12
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТРИ АМЕРИКАНСКИ ОЛИГО..ФРЕНА ПОВЕ4Е.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не само не е от САЩ, ами и движението е обратно.
10
2
 
11
 
! Отговори
MD rocks! преди 13 години
Мериленд в момента е позатрупан от сняг, та нищо чудно. Цената в болниците наистина е 15 хил, ама за който няма осигуровка. Моите лапета са родени в Мериленд (за щастие не в колата) и не платих нищо :) А за снимката, ммм дааа, Мериленд няма жълти табели и хората не карат толкова европейски автомобили :)
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българинът Дойчин Кръстев, живял 14 години с чужда самоличност като американски гражданин, бе осъден в САЩ на две години и един ден лишаване от свобода заради това, че е откраднал самоличността на 3-годишно американче от Охайо, което е било отвлечено и убито през 1982 година.Дойчин Кръстев се извини на семейството си за това, че е изчезнал, както и на семейството на детето - Джейсън Робърт Еванс.Още през ноември Кръстев се призна за виновен за паспортна фалшификация и утежнена от обстоятелствата кражба на самоличност.След като излезе от федералния затвор той вероятно ще бъде депортиран, казаха адвокатите му. Според един от тях Кръстев се надявал да започне нов живот в България с американската си годеница.Дойчин е на около 37 години, от известен български род.Син на известни български учени - майка му, ст. н.с. д-р Красимира Байчинска, е един от водещите психолози у нас. Баща му, ст. н.с. д-р Динчо Кръстев (63 г.), е математик, директор на Централната библиотека на БАН. Младежът е генералски внук - дядо му по бащина линия е бившият шеф на военното разузнаване (1952-1962 г.) ген. Илия Кръстев.Роден е в Съветския съюз, а в САЩ пристига, за да учи. Две години живее в дома на Майкъл Хороуиц, бивш юрист от администрацията на Рейгън, който се познавал с родителите му. Кръстев завършва известна вашингтонска гимназия, но след това отпада от колежа и изчезва. Дирите му се губят, въпреки, че Хороуиц се опитва да го намери с помощта на частен детектив.Междувременно Кръстев заживява нов живот, като през 1996 г. получава номер на социална осигуровка, използвайки рожденото свидетелство на загиналото дете. През 2002 г. получава американски паспорт. Купува имоти в Орегон и в Айдахо, минава дори през проверка за съдимост и работи като следовател в Орегонската комисия за контрол върху алкохола, информира БТА.Едва миналата година, рутинна проверка на Държавния департамент, която прави сверка на издадени паспорти със смъртни актове, установява престъплението.В представени видеозапаси приятели и близки на Кръстев от България и от Орегон го описват като умен и трудолюбив човек, който обича да играе шах и да помага на хората. Майка му Красимира Байчинска казва във видеозапис, че когато бил на 11 години синът й бил много зле бит в училище и има тик на окото.Хороуиц предположил, че Кръстев е изчезнал от страх, че трябва да се върне в България.Асошиейтед прес набляга на факта, че дядо му е герой от Втората световна война, а родителите му са елитни български учени. Всичко това, заедно с влиятелното му приемно семейство в САЩ, е предсказвало бляскаво бъдеще на българина, но по неизвестна причина той е решил да избяга от него, заключава агенцията.
8
5
 
8
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
Боли *** !
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДНЕС.БГТАЗИ СНИМКА НЕ Е ОТ САЩ....
6
3
 
12
 
! Отговори
ghuk преди 13 години
a магистралните оплождания как вървят?
5
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В САЩ НОРМАЛНО РАЖДАНЕ СТРУВА НАИ ЕВТИНО 15 000 $.ТАКА 4Е АМЕРИКАНСКИТЕ МУТАНТИ ГИ ИЗСИРАТ КЪДЕ ИМ ПАДНЕ САМО ДА Е БЕЗПЛАТНО И ДА НЕ Е В БОЛНИЦА.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Бум" = 3 бебета?!
3
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МНОГО ВАЖНО ...3-ХАХАВИ МУТАНТА ПОВЕ4Е .
2
3
 
30
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Бум и на магистралните забременявания по България. ;)
1
3
 
29
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
скъпи поеми волана за малко докат родя тука набързо!Разбира се скъпа ,не се бави обаче!