Американците мъстят на пришълците

Дълги години Щатите си сътрудничели с извънземните
Обновена: 10 авг 2011 07:38 | 10 авг 2011 07:37,
198
Американците мъстят на пришълците
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В началото на т.г. английският уфолог Ричард Лайнхем направи сензационно изявление, като съобщи на света, че правителството на САЩ отдавна си сътрудничи с извънземни. Той представи копия на секретни документи, потвърждаващи, че първият контакт с пришълци се е състоял през 1954 г. и дори бил заснет на видео, пише Sobesednik.ru.

Пришълците се спасявали от измиране

Според Лайнхем в президентските архиви на Съединените щати се пазят много други доказателства за това, че американците всекидневно получавали секретна информация от извънземни цивилизации, използвали я за научно-техническия прогрес на страната си и криели от обикновените хора дори самия факт за съществуването на извънземен разум.

Бивши сътрудници на американските спецслужби, присъствали при преговорите с пришълци, си спомнят, че те слабо се различавали от земляните, но били по-високи и стройни. Казват, че първият договор за сътрудничество с тях е подписал президентът Дуайт Айзенхауер, като им обещал да унищожи ядреното оръжие в замяна на информация за нови технологии. Тогава на Земята се появил първият представител на извънземни. Самия договор с пришъците, разбира се, никой не е виждал, но неговото наличие се потвърждава от многобройни показания на секретни агенти.

Извънземните обещали да не помагат на правителствата на други страни, а САЩ в замяна на това били длъжни да пазят в тайна информацията за присъствието им на Земята.

По време на общуването с хуманоидите се изяснило, че във Вселената съществуват множество други космически раси, но американците настоятелно били посъветвани да не търсят контакт с тях. Пришълците научили земляните да летят на космическите им кораби и разказали, че се опитват да спасят Земята от унищожаване по време на ядрена война. Те отказали да помогнат на Америка в създаването на оръжие за масово поразяване, но обещали да повдигнат културата им на високо равнище. Не минали обаче и пет години и на планетата ни дошли представители на друга цивилизация, които се оказали по-сговорчиви и не толкова съвестни.

Новите космически приятели се отличавали с нисък ръст и землист цвят на кожата. Точно техният образ се тиражирал в различни фантастични филми и анимации. Според уфолозите малките пришълци са помогнали на американците да полетят на Луната, а самите те с подкрепата на земно правителство започнали да използват хората за научни експерименти. Вестниците гъмжели от съобщения за тайнствени изчезвания на хора, но спецслужбите правели всичко възможно никой да не вярва в теорията за извънземните. Някои похитени се връщали, но какви опити били правени с тях, никой така и не разбрал.

Предполага се, че пришълците са се опитали да се кръстосат с хората, за да дадат нов вид същества, приспособени към живот на различни планети. Възможно е това да е било свързано с факта, че расата на хуманоидите се е намирала на ръба на измиране. И ако отначало съществата водели преговори с хората и с всички сили се опитвали да си спечелят доверие, то скоро започнали да се държат по-господарски.

Така според свидетелства на участници в секретните преговори първоначално хуманоидите помолили да построят на Земята няколко подземни града за себе си, а след това започнали да разполагат военни бази под океаните без разрешението на хората.

Спецслужбите луднали – от една страна, замирисало на явна извънземна заплаха, от друга – от пришълците все още можели да се получават полезни сведения. Така например те подсказали на американците как да създадат спътникова връзка и течнокристални монитори, интернет... Но в последните години ситуацията, изглежда, съвсем излязла от контрол. Един след друг представителите на сериозни ведомства започнали публично да повдигат завесата на многогодишната тайна.

Посланиците на Земята били биороботи

През 1996 г. в бразилското градче Варгиня се разразил бой на военни с екипаж на летяща чиния. Очевидците на зрелището били толкова много, че властите не успели да скрият тази история.

През 2002 г. един от водещите сътрудници на НАСА – Майкъл Волф, работещ като съветник на Бил Клинтън, публично заявил: „НЛО-то, което виждаме, това са само средства за извънземен контрол над дейността на хората. И ние с всички сили се стараем да скрием активността на НЛО от обществеността, обяснявайки подобни случаи с отказ на апаратура или човешки фактор, а често просто премълчаваме това, което става в нашите небеса и в Космоса“.

През 2004 г. проблемът за извънземно присъствие бил разглеждан на закрита сесия на Световния икономически форум в Давос. А през май 2011 г. Федералното бюро за разследване на САЩ публикува хиляди документи, снимки и видеоматериали, свидетелстващи, че през 1947 г. около американския град Розуел била открита разбита летяща чиния със загинали извънземни на борда. Тогава правителството първо съобщило във вестниците за откритото НЛО, но на следващия ден си взело думите назад и определило странните отломки като парчета от метеорологична сонда.

Сега на официалния сайт на ФБР съществува цял раздел, посветен на дейността на пришълците на територията на Америка. Описани са също подробности от дисекцията на труповете на пришълци. „Кожата им може да мени цвета си в зависимост от осветяването, слухово-речеви апарат липсва, костите са еластични, зъби и храносмилателни органи няма, очите заемат 1/3 от повърхността на главата – се казва в заключение на медиците. – Особеностите на откритите в Розуел тела позволяват те да се смятат само за биороботи, изпълняващи на Земята определена задача. Техните „създатели“ може да имат всякаква хуманоидна форма, а да се постарали да направят своите посланици максимално подобни на хората, изучавайки техния строеж“.

Дали затова пришълците са устройвали масови похищения на земляни през 70-те години? Създавали клонинги, подобни на хората, и ги изпращали при нас за водене на преговори – подобна хипотеза изказал американският проф. Дейвид Джекобс, като заявил, че хуманоидите създавали човеко-извънземни хибриди.

Независимо как точно е било, налице остава фактът, че информацията за присъствието на НЛО на Земята вече не е тайна. А щом американците са решили да я разсекретят, значи хуманоидите наистина са започнали да представляват реална опасност. Или, ако се вярва в историята с подписването на договора за взаимноизгодно сътрудничество, са престанали да предлагат на хората ноу-хау.

Президент, похищаван от пришълци

Кирсан Илюмжинов – бившият президент на Република Калмикия – неведнъж е разказвал как на 18 септември 1997 г. е видял НЛО от прозореца на своя дом. След това се появили пришълци в златисти скафандри и го поканили на кораба си.

„Прекарах в Космоса цяло денонощие – признава тогавашният държавен глава. – Но така и не разбрах защо ме взеха. После съжалявах, че не им зададох никакви въпроси... Само не си мислете, че съм шизофреник. Просто казвам, че ги видях“.

Още по темата
Думите на Илюмжинов се потвърждавали от помощниците му, които, обезпокоени от дългото отсъствие на президента, отишли в дома му. Внимателно огледали празните стаи и седнали на дивана и едва не загубили дар слово, когато Кирсан Николаевич изведнъж се появил от нищото.

В съществуването на извънземни вярва и космонавтът Гергий Гречко. Той се надява някой ден да се срещне с тях лично...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Baloney Detection Kit е всичко, което е нужно на човек, за да бъде рационален и смислен в изказванията си.
179
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 12 години
Всичко е възможно на този свят.Аз лично не се съмнявам, че има извън земни,както и ние за тях сме извън земни.но явно и нашето поколение няма да разбере истината можеби след 100-200 години или повече когато,технологията напредне още повече ще се разбере всичко но всеки е различен и мисли по различен начин,което е хубаво :)
178
0
 
0
 
! Отговори
до аз знам,а ти преди 12 години
моля ви господине или госпожо образовайте се по темата преди да пишете излишно глупави коментари.и без това предполагам,че по цял ден си стоите пред компютара и вместо да пишете ГЛУПОСИ поне питайте чичо си google по темата.той ще ви отговори.това е най лесният за вас вариант.не се налага да четете книги,както виждам,че не правите.защото ако беше така този коментар нчмаше да съществува.благодаря.
177
0
 
0
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 12 години
Една от тези технологии е "лаваловата дюза".
176
0
 
1
 
! Отговори
Шишо Бакшишо преди 12 години
По-интересна е историята защо мистър Сейгън решава да включи точно песента Излел Делю Хайдутин във въпросния златен диск прикрепен за корпуса на летателният апарат...
175
5
 
6
 
! Отговори
Аз знам, а ти преди 12 години
Моля за ВНИМАНИЕ до всеки Българин който се чувства такъв.Група за реакция срещу опасността от предизвикване на най - голямата екокатастрофа в България.Ние сме против Българският Чернобил - добива на шистов газfacebook/media/set/?set=a.135863989827759.35784.100002124765519#!/groups/ecobg/Прочете и подкрепете, защото децата Ви след време ще имат деца с по две или повече глави и вместо крака - копита, да не говоря за други дефекти
174
0
 
3
 
! Отговори
Таратанци преди 12 години
След като вчера развеселих експертите по всичко с цитата си от началото на осемдесетте години от моя кумир Карл Сейган,меджу другото човекът, изпратил "Излел е дельо хайдутин" в космоса и написал новелата "Контакт", и след консултация със завеждащия ми професор по физика на елемнтарните частици и космология стигнах до ЕВРИКА!!!Игнорантният и себичен поглед на българина върху всичко извън него, доказва липсвата на разумен живот във вселената...открих топлата вода!
173
0
 
1
 
! Отговори
maina преди 12 години
Сигурно за това вече сме 8 милиарда. Защото някой ни унищожава.
172
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отчита се слаба активност на лудите - значи днес.бг статията ви са явява нещо като кьорфишек но обаче не свърши работа
171
1
 
6
 
! Отговори
един преди 12 години
трябва да си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ***, ограничен и направо ***, з ада вряваш, че в необятна вселена с неизчислим брой планети САМО ЕДНА е населена сразумен живот. още в 5 клас биологията обяснява на децата: природата не търпи празно място и ако някъде може да се засели живот, той СЕ заселва. е, природата не е само на Земята - законът важи за целия космос. ако някъде може да има живот - значи ИМА живот. а само *** може да врява, че Земята е единствената годна за живот планета.
170
0
 
0
 
! Отговори
Шишо Бакшишо преди 12 години
...Истината е някъде там както се казваше в едно тв филмче от близкото минало. По-дълбоките води от вас могат могат да потърсят Dr. Carol Rosin in the Disclosure Project изказване от 2001 година като за начало...
169
1
 
0
 
! Отговори
Шишо Бакшишо преди 12 години
Ха ха пропаганда..отново и отново...изпратихме талибаните ред е да посрещнем извънземните...или по-скоро да се въоражим срещу тях...защото те вече са заплаха за нас...хммм...хайде време е да настроим общественото мнение срещу тях...да ама кои точно?...или за по-лесно ще ги сложим под общия знаменател като ***...без начение, че има такива от тях, който работят за прехраната си а не крадат...ах,лошите извънземни, който ни подсказаха под масата как да направим микрочипове и да открием компюра
168
0
 
8
 
! Отговори
до Таратанци преди 12 години
Как ще сме достигнали 1/10 от скоростта на светлината бе пич. Ти намираш ли разлика между километри в час и километри в секунда. Развесели ме направо. Ти не си вред.
167
4
 
10
 
! Отговори
.................... преди 12 години
Масоните не са извънземни но техните господари са. Повечето масони от ниските степени изобщо не знаят за какво става дума , но понеже са алчни за пари и власт се продават много лесно . Няма милиардер който да не е член на някоя ложа , защото няма вариант да задържи парите ако не е там. Всеки знае човека над него ,но никой не знае големия "началник" кой е. Пирамидална структура която е подчинена на Илюминатите. Относно пътуването в космоса , има технологии които са достатъчни за да се извърши.
166
1
 
10
 
! Отговори
Рептил преди 12 години
Има извънземни, гарантирам го. Двама от тях са в Приморско и се представят за руснаци. Основали са фирма "АСТАРА" на името на планетата си. Мъжкото се казва на Земята Сергей Пимкин и в момента май го прибраха за ремонт на софта в главата му. Женското се нарича Елена и е не по-малко луда от мъжкия. Пазете се от тях!
165
0
 
0
 
! Отговори
Таратанци преди 12 години
до 174 Не мога да докажа нищо от това,НО съм посочил съм източник на информацията си!
164
0
 
12
 
! Отговори
глашатай преди 12 години
Щом използвате латиница,пишете на английски.Да се пише с латиница на български е наистина нелогично.Тренирайте по-добре английския, ползата ще е за всички :)
163
2
 
9
 
! Отговори
до 169 преди 12 години
Нещо си чел ама не си разбрал. Ако успеем да развием с кораб скороста на светлината, според теорията на отностелноста при тази скорост времето се забавя но не спира. И само до центъра на нашата галактика ще се пътува 50г. ти къде отиде из цялата вселена? Из цялата вселена със стотици милиарди галактики ще ни трябват милиарди години. А и да не споменавам, че до центъра на галактиката ни може да пътуваме 50г. но на Земята ще са минали 50000г. сложи още 50000г. докато се вънем може и да няма Земя
162
1
 
2
 
! Отговори
Таратанци преди 12 години
Обяснено фор Дъммис в осма серия на "Космос" от Карл Сейган.от 159 "само бог може да създава светлина!!!"виж във вики!Има статия статия за електрическата крушка,която ти наричаш бог:Д
161
1
 
1
 
! Отговори
ДО нещо зелено преди 12 години
Ти се щегуваш,ама те са най-голямата чума за човечеството.