Тоалетна за $10 хил. прави тоалетната хартия ненужна

Биде, масажи и дезодорант предлага са част от екстрите
5 мар 2014 10:50,
7
Тоалетна за $10 хил. прави тоалетната хартия ненужна
Снимка: Getty images/guliver photos

Американска фирма ще пусне на пазара тази есен тоалетна чиния за 10 хиляди долара, снабдена със сешоар, която прави излишна тоалетната хартия, пише в. "Дейли мейл".

Чинията е снабдена с две дюзи, които впръскват вода под формата на спрей и изпълняват ролята на биде, предава БТА. Хай тек съоръжението предлага и масажи по време на използването му.

Тоалетната дъска се повдига и сваля автоматично. Автоматично е и пускането на водата, след като тоалетната е била използвана. В санитарната керамика е включен и дезодорант.

Умната тоалетна запомня навиците за ходене по нужда и малко преди да използването пуска малка струя вода, за да се избегне "залепването на твърди отпадъци" по нейната повърхност.

Артикулът се самопочиства и дезинфекцира с помощта на ултравиолетова светлина.

Температурата на водата в дюзите и нейното налягане се регулират с дистанционно. Самата тоалетна дъска също се сгрява ипредлага масажен режим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: масажтоалетна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добрутро. Аз има такава тоалетна от 5 години. Мие ти задните част като може да пронменяш силата на струята, температурата на водата, посоката на струята или де се движи автоматично напред назад. Има и отделно пръскало за жени отпред. Като свърши с измиването пуска сешоар с топъл въздух за да ти изсуши ***. Може да променяш температурата на въздуха. Купил съм я за 100 лева , Китайска изработка за Канадска фирма. В eBay се продават корейски които са по-качествени и струват 200$
4
1
 
5
 
! Отговори
синатра преди 10 години
Умната тоалетна запомня навиците за ходене по нужда и малко преди да използването пуска малка струя Да живее Google Translate!
3
1
 
8
 
! Отговори
МЪЖ преди 10 години
А не, айде без масажи там...
2
1
 
14
 
! Отговори
... преди 10 години
"Биде, масажи и дезодорант предлага са част от екстрите".Някой чете ли преди да публикува, или... Чукча писател, чукча не читател?
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
samo tova lipsva6e.