Земята е плоска! Лъжат, че е кръгла! Нямало и гравитация

Дружество отрича и до днес сферичната форма на планетата ни
Обновена: 10 дек 2014 14:08 | 9 дек 2014 10:58,
116
Земята е плоска! Лъжат, че е кръгла! Нямало и гравитация
Снимка: Reuters, архив

Членовете на Дружеството за плоската Земя и до ден-днешен отричат сферичната форма на планетата и уверяват, че това е фалшификация на учените, пише в. "Метро".

Организацията бе основана от англичанина Самюъл Шентън през 1956 година, след което тя бе оглавена от Чарлз Джонсън, който премести седалището й в родния си град Ланкастър, Калифорния. Дружеството прекрати дейността си след кончината на лидера през 2001 година, но живна отново през 2004-та с избирането на новия председател Даниъл Шентън.

Според феновете на дружеството нашата планета е плоска, защото видимо е такава. Глобална конспирация е започнала още през 50-те години, за да втълпява на човечеството невярната идея за сферичността на нашата планета. Сателитните снимки просто били умишлено подправяни, за да се държи населението в неведение.

Денят и нощта се сменят заради кръженето на Слънцето над Северния полюс. То се движи и странично около нас, като по този начин се сменя лятото със зимата. Хората, които си мислят, че са прелетели около Земята, всъщност са извървели един огромен кръг около Северния полюс.

Според феновете на теорията за плоската планета Земята има формата на палачинка, като Северният полюс е разположен в средата й.

Дружеството вярва, че гравитацията не съществува. Когато "палачинката Земя" се движи в космоса, тя създава обратна тяга, като тази в потеглящ автомобил. А планетата ни ускорява хода си, защото е задвижвана от черната материя. Снимки от самолет, изобразяваща закривяванията на Земята, били илюзия, защото стъклата на илюминаторите изкривявали образа.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До неилюминати, честноКато си вземеш самолетен полет от Норвегия за Южна Африка с главата надолу ли летиш :)
105
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 6 години
До NONAME Не ти работи препратката.
104
9
 
6
 
! Отговори
Гост2 преди 6 години
Доналд Тръмп президент на Съединените щати е подписал новия закон позволява на НАСА да продължи да лежи на фалшивите си мисии в космоса, стартирането на празна ракета на старта на призраци сателити за производство на фалшиви снимки сферичната Земята и най-вече като НАСА има право да забрани на човечеството да открие, че Земята е плоска. Тази реч е всъщност пародия на недвижими реч от президента Доналд Тръмп на 25.03.2017 по повод на подписването (двупартийна S. 442, Закона за преход НАСА Разрешение закон, който позволява на НАСА да лъже законно да човечеството. elmahdicanalblog/arc
103
4
 
6
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Президента на САЩ Д.Тръмп каза пред света земята ни е плоска ....каза и за лъжите на nasa/iss . https://youtu.be/10ecYNjtFGE
102
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГалЕлео- АргОментВземи научи правилата за пълен и кратък член и тогава умувай относно правопис!!!
101
8
 
2
 
! Отговори
ВД преди 6 години
Ако е плоска нямаше да има лед нито на северния полюс който е в центъра според.вас,нито на южния който е в края.Щом е равно значи климата трябва да е еднакъв навсякъде.А имаме седем климатични пояса.***,кръгла е формата на земята,не идеална стругована кръглота а неправилно кълбо.А са де умници.
100
9
 
15
 
! Отговори
2358 преди 7 години
Нека хората които вярват че живеят на вартяща се топка да обясняват нещата като, защо се вижта северната звезда от долната част на топката, защо слет като топката се варти с около 1600км не се отразява на полети с самолет,хеликоптер и тн. По кои физични закони реката Нил която е дълга 6.853км трябва да се изкачва около 2.600км а де не споменавам че за да живееш на топка трябва да има кривина.
99
14
 
13
 
! Отговори
skymaster1 преди 7 години
ами като е плоска що тогаз сателитните чинии в северното полукълбо сочат на юг,пък в южното полу кълбо сочат на север,и що всички телевизионни спътници са в геостационарна орбита около екватора,аааааааааааа много *** тука бе
98
17
 
21
 
! Отговори
3344 преди 7 години
А какви са доказателствата, че е сфера? Или щом го пише в учебниците значи е вярно. Да, ама не. Това, че НАСА показва някакви снимки също не е доказателство. Те и на луната стъпиха, ама май и това е измама. Вервайте
97
1
 
2
 
! Отговори
NONAME преди 7 години
ето ви доказателствоhttps://youtube/watch?v=v8qwg2EyHXg
96
13
 
9
 
! Отговори
Pesho преди 8 години
Jurnalistite sa ni ploski !!!!Kak moje da publikuvate vsiaka prostotiia koiato prochetete niakade ?!?Neveji mekoteli !
95
17
 
18
 
! Отговори
Драко преди 8 години
Абе кви ги пишете вие би, с тези палачинки променихти физиката ноправо. Нямало гравитация лелее.....
94
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изобщо някои направи ли си труда да провери доказателствата за плоската земя преди да си покаже умствените възможности с тези *** коментари. Бас държа че сте 12 годишни пикльовци които се чудят каква по голяма глупост да измислят.
93
17
 
25
 
! Отговори
мен преди 9 години
Че не са добре не става и дума.интересното е че си имат дружество,и си избират и председател ,смятай колко свободно време имат тези сладури.това си е за лечение отвсякъде.
92
10
 
26
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Нестига че е плоска ами май е и с лява резба.
91
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ама верно ли?
90
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
съобщение за хората от дружеството"когато си ****и**** обикновено е завинаги"
89
9
 
36
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
У нас има такова дружество,кръстили са го БСП
88
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До shadyБаце, ти добре ли си?
87
2
 
12
 
! Отговори
ГалЕлео- АргОмент преди 9 години
Хора, правописът ви е на зашеметяващо ниво!