50 перли открити в стрида – рекордьорка

Американка намерила находката в обяда си
4 апр 2015 18:11,
8
50 перли открити в стрида – рекордьорка
Снимка: YouTube

Жителка на щата Тенеси е открила в поръчана за обяд стрида 50 перли, съобщи сайтът WSMV. Случката е станала в ресторанта "Puckett's Boathouse" в град Франклин в четвъртък.

Когато 53-годишната Тони Елиът отхапала част от стридата, почувствала нещо твърдо. Първо й се сторило, че си е счупила зъб. След това обаче установила, че е намерила перла. А когато се разровила още, в чинията й се оказали общо 50.

"Досега не сме виждали подобно нещо. Имали сме случаи, когато в стрида посетителите откриват една перла, но 50 – никога", цитира Ей Би Си нюз управителя на ресторанта Грег Хъргест.

Сътрудници на заведението веднага почистили перлите и ги предали на жената.

"Това си беше нейната стрида, следователно и перлите са нейни. Това е все едно да спечелиш от лотарията", добавя Хъргест. Той е информирал, че стридите, които се поднасят в ресторанта, са от Мексиканския залив в щата Луизиана.

Откритите перли са много малки по размер, стойността на находката не се съобщава. Бижутер, към когото се е обърнало Ей Би Си нюз, казва, че от намерените перли едва ли ще може да се направи бижу, тъй като са прекалено дребни, за да бъдат пробити.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: САЩперлистрида
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
13
 
! Отговори
-- преди 9 години
Сетих се за стария виц - един човек си хапнал добре в ресторант и по едно време извикал келнера и му казал: - Шефа ви приема ли плащане в перли? Момент да попитам - отговорил келнера. Върнал се след малко и казал, че приемат плащане в перли. А човека отговорил: - Добре, дай една порция миди и стискай палци.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното е да се намираме на приказка, нали?
3
1
 
13
 
! Отговори
Homer Simpson преди 9 години
и в нашите черноморски също има ,но пак не стават за бижута.
2
18
 
19
 
! Отговори
Ванката преди 9 години
Чудо голямо станало! Всеки, който е ял миди, е намирал перлички... Като деца, печахме на тенекия и плюехме непрекъснато.
1
7
 
29
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
И сега като се юрнат ония мити бабички от Охайо с розовите *** към тая кръчма в Тенеси, мале мале.