10-годишно момиченце акушира успешно на майка си

Детето било фен на предаване за раждане
Обновена: 17 апр 2015 14:47 | 17 апр 2015 14:37,
10
10-годишно момиченце акушира успешно на майка си
Снимка: Reuters, архив

10-годишно момиченце успешно акушира на майка си, благодарение на наученото от документална телевизионна поредица за раждането, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.
 
Тринити Къли от Колчестър, Великобритания, е голяма почитателка на поредицата "One Born Every Minute" по Ченъл 4. Любознателното дете тайно гледало програмата в стаята си, въпреки предупреждението на майка си Дий да не го прави заради неподходящото съдържание. Благодарение на наученото от поредицата обаче, Тринити успяла да помогне на майка си да роди у дома, когато сестричката й избързала да се появи на бял свят две седмици преди очакваното.
 
Дий Къли разказва, че когато водите й изтекли насред стаята, й станало ясно, че няма да стигне до болницата. Жената позвънила на съпруга си и на спешния телефон 999. Тогава за огромна нейна изненада 10-годишната й дъщеря напълно спокойно заявила, че е запозната с родилния процес и ще се погрижи за нея.
 
"Тринити беше удивителна. Не ми стигат думите да опиша колко се гордея с нея. Едва ли много момиченца на нейната възраст биха останали толкова спокойни в подобна ситуация", споделя Дий Къли.
 
До пристигането на линейката, малката Джасмин Елизабет-Роуз, четвъртото дете на 34-годишната Дий, вече се била родила. След случката майката отново е смъмрила Тринити заради страстта й към документалната поредица за раждането, но малката акушерка твърдо отстоява желанието да продължи да я следи: "Ако не бях гледала, нямаше да знам какво да правя", споделя тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
В България малките момченца Росенчо ,Бойко , Иванчо и Симеончо бяха гледали такива предавания под надзора на чичковците от ДС и успяха спокойно да изродят старата си майка БКП за да и осигурят спокойни и охолни старини !
7
0
 
6
 
! Отговори
do 6 преди 9 години
До 6:Еми да, защото българинът, много често, като стане на 40, зарязва семейство и деца. Българката трябва сама да отгледа децата си! За това българката гледа първо да се изучи, да се реализира професионално, да има някакви средства и тогава чак се решава на семейство и деца! Не харесвам обобщенията и слагането под общт знаменател!!!! Разбира се, че има и свестни българи и калпави българки! Написаното от Вас е доста несериозно....
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
добре че 10 годишното не е било фен на порноканалите. Не ми се мисли какво би направило
5
7
 
3
 
! Отговори
К. преди 9 години
Ами затова България загива. Българките се увълчиха за пари и кариера. Не щат да гледат деца и да въртят къща. Едно време масово са раждали деца и на 17-18г. Мъжете са търсили млади булки не повече 20 годишни за да могат да им родят поне 4-5 деца. Днешно време всичко е наопаки. Само Алчност мързел и оправдания... само това знаят младите. Само сметки за пари правят и разни илюзии и бръмбари в главите им бръмчат. И после ги гледаш станали на 35 години нямат ни семейство ни деца, ни пари.
4
6
 
3
 
! Отговори
ДРЪН-ДРЪН преди 9 години
НЕМА ЛАБАВО-АНГЛИЧАНЧЕТАТА И АМЕРИКАНЧМЕТАТА СА ГЕНИИ ОТВСЯКЪДЕ,ТА ДРЪНКАТ!
3
2
 
27
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Не се излагай. До 30 г. умната и отговорна жена, ако живее в Бг в наше време, учи, търси работа, бори се за позиции,които ще й помогнат сама да поеме отговорността да отгледа дете, ако случайно остане без съпруг или ако, не дай Боже, с него се случи нещо. Просто времената са трудни.Златотърсачките гледат да се похарчат не по-късно от 25-26-годишни, защото к/венската конкуренция за портфейла на Чичко Паричко е свирепа.Не намери ли такъв до 25 г., гледа да хване поне работещ, та да я хрантути.
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
abe tsiganka
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма нищо сложно.... Човека като всяко друго животно има естествен инстинкт за тия неща. Както например една котка знае как да роди котенцата си и после да ги почисти и да се погрижи за тях така и жената знае как се оправи със бебето си. Просто съвременната цивилизация е разглезила човека прекалено много и го е отдалечила от естествените природни неща. Преди 5000 години как са раждали? Насред гората...... като всяко животно. Няма акушери няма доктори.....