Дунгуан – китайската столица на секса

Мъжете в града си имали по цели хареми
Обновена: 3 сеп 2015 13:43 | 3 сеп 2015 13:37,
24
Дунгуан – китайската столица на секса
Снимка: Reuters, архив

Град Дунгуан с право си е спечелил славата на сексуална столица в Китай, тъй като мъжете са кът и всеки местен без проблем може да поддържа връзка с няколко дами едновременно, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Дунгуан е оживен производствен център на електроника в провинция Гуандун и тукашните работодатели предпочитат да наемат жени в предприятията, тъй като те са много по-съвестни и изпълнителни. Така се стигнало до момент, в който броят на жените далеч надхвърлил мъжката численост.

Това положение на нещата рязко контрастира с останалите части на Китай. Заради политиката на едното дете, провеждана в страната от много години, мъжете се оказаха с много милиони повече от дамите. Но в Дунгуан китайките са в изобилие, а представителите на силния пол могат да поддържат много връзки едновременно, защото не са заети в поточните линии и имат много свободно време за любов.

Повечето от жителките на града знаят, че мъжете си поддържат "хареми", но този факт не ги притеснява особено. Поради тази причина Гуандун си е спечелил славата на "китайската столица на секса".

Според местните мачовци тук е много по-лесно да си намериш момиче, отколкото работа. В града били изключение моногамните мъже. А повече от "многоженците" били издържани от своите приятелки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
До случаенWeChat app
2
1
 
3
 
! Отговори
виден китайски член преди 8 години
До ТРАКИЕЦСъс твойто червейче никоя няма да те вземе.
1
0
 
21
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
не знам за ЕС, ама виж за Китай може да се навия да емигрирам.та, как се пише града на английски, че да потърся малко работа там?