Куче герой извлече жена от горяща къща в Канада

Любимецът си спечели място в животинската зала на славата
5 май 2016 11:52,
19
Куче герой извлече жена от горяща къща в Канада
Снимка: Архив Булфото

Героично куче, помогнало за спасяването на жена от горяща къща, си спечели място в животинската зала на славата, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Кръстоската между аляски маламут и немска овчарка Рекс получи почетен медал от компания за кучешки и котешки продукти, след като завлече спящата жена до вратата на горящата къща в канадската провинция Саскачеван.

Норийн Лукас заминала за празниците при сина си и съпругата му, но развила пневмония и взела приспивателно, след като семейството й излязло от къщи през деня.

Верният домашен любимец, който бил осиновен от местния приют, успял да придърпа крака на жената, за да я свали от дивана, и я завлякъл до вратата.

В крайна сметка, Норийн се събудила навреме, за да избяга от пожара, но твърди, че "дължи живота си" на осемгодишното куче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: кучегеройгоряща къща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Кучето е порода Македонска овчарка, ние сме го дали на нашите добронамерени северни комшии да им помага когато се налага.А иначе ние никога няма да дадем нашите кучета на *** от дълбоката Македонска провинция Панелистан защото той е подсъщество и само измъчва и изтребва всички беззащитни живи същества.
6
0
 
4
 
! Отговори
Phill преди 7 години
Вижте сега, по - долу изказали се индивиди. Канада е страхотна страна за живеене. Там щом работиш ще живееш добре. Ще имах къща, кола, дори две коли, ще ходиш на почивки и т.н. Не е баш като в БГ - тука и да работиш и да не работиш все в г...за работата. Много българи отиват в Канада и не им харесва, ама как да им хареса я. Там няма ала бала, издъниш ли се, има бандиз бате, глоби и да ти е дупе яко. Вярно малко полицейска държава си пада, ама то с народ от толкова етноси няма друг вариант.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле що малоумие в този форум!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на кучето! При нас могат и да те утрепат от бой на улицата и няма кой да ти помогне, защото всички са мишки,а кучето се жертва в огъня,вместо да избяга като повечето животни имащи инстинкт за самосъхранение. Е за си имай работа с кучета, от хора само подвеждане и мизерии очаквай
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как така някой там не го е почерпил с антифриз, както правят някой тук, да не казвам какви?!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Явно и при теб не е "стъпвал"
1
1
 
10
 
! Отговори
хейтърче преди 7 години
Кучето спасило жената - коментарите за западняците и тн... препдолагам съвсем скоро ще минеме на тръм обама и путин (умишлено с малки букви)...