Малката Обама пафка марихуана

Малия е била с приятели на музикален фест в Чикаго
11 авг 2016 16:52, Петя Славова
38
Малката Обама пафка марихуана
Снимка: Кадър от You Tube

Голямата дъщеря на президента на САЩ Малия Обама е заснета да пуши марихуана, съобщава Radar Online, позовавайки се на очевидци.

18-годишното момиче е заснето да си дърпа от забранената цигара, а видеото е публикувано на 10 август от изданието.

Записът е направен в Чикаго по време на музикалния фестивал Lollapalooza, където Малия е била с приятели. На видеото дъщерята на Барак Обама се намира на заден план.

New York Post, който също публикува новината, обръща внимание, че неотдавна в щата Илинойс, който е най-големият град в Чикаго, е прието притежанието на малки дози марихуана (до 10 грама) да не са наказуеми и да не се считат за престъпление.

Видеото бързо се разпространява в интернет и социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Степента на пристрастеност към канабиса е с абсолютно същата сила, която се получава и към кафето, според научни изследвания. Нито един смъртен случай, след няколко хиляди години история и употреба.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А голямата работи в ресторант за $8 на час докато сина на Седефчо Първанов има собствен хотел.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз не искам да ви(не ми се занимава с новите безсмислени правила в българският език за главна буква) обиждам, но анализа ви на моята персоналност е банален пример за това, как определихте кой съм и какъв съм отсъждайки на сляпо през интернет без въобще да ме познавате и да знаете какъв живот водя, и какви ценности имам, предубеденост породена от собственото ви ниво на съзнание и най-вече на основата на вашето образование, с което сте се квалифицирали, което и ограничава гледната ви точка.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно защото със сигурност имате много неща, не Ви вярвам нито за обществено-политическите причини, нито за честотата на употребата. Нямам отношение към Вашия живот, но имам отношение към разгевезяването на задоволените. Не искам да Ви обидя, но сте банален пример как разумът, съзнанието служат единствено за оправдаване на приоритета на физеологията.
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама нямам нужда от съвети как да си живея живота, но все пак благодаря, има с какво да се занимавам физически и интелектуално, все пак си имам добра работа и в по-голямата част от ежедневието ми съм ангажиран с нея, просто от време на време ми е супер да изпуша един коз и не вярвам, че това е някакво престъпление, особено при факта, че ми пасва доста добре на съзнанието и освобождаването от натрупаният стрес, а онези които вярвате, че е мн опасна дрога сте просто манипулирани, да вярвате в лъжа.
23
0
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 7 години
Оставам с впечатлението, че знанията и познанията Ви идват в повече и Ви вярвам. Затова "бедните духом са блажени". Сигурно сте наясно, че временното Ви изключване не Ви помага. Това е ефектът на махалото. Ако мислите, че не сте пристрастен, едва ли е късно да си създадете странична дейност, която да изисква манипулации и физически усилия. Човек вижда резултат от труда си и си създава радост. Хармонията е съзвучие на многообразието, а не монокултура.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като знам какво се случва в света, какво предстои и колко не е нужно това да става предвид нивото ми на съзнание, го наречи депресия, няма проблеми, всеки психолог би го итерпретирал по подобен начин. Канабисът ми помага да си почина от "тъмнината" на колективното човешко съзнание, което имам "щастието" да осъзнавам във всеки един единствен момент, който съществува като част от него, докато съм човек и съм закачен към тази бавно движеща се енергийна структура от ниско честотна вибрация :D
21
2
 
3
 
! Отговори
до активния защитник преди 7 години
Пропуснахте / ли/ да / ми/ отговорите откога се лекувате и в какво се изразява подобрението Ви в следствие приема на стимуланти / опиати/. /?/Според мен повече би помогнало да промените нещо в личен, битов или професионален план. Ще се съглася със Солженицин, който пише, че когато положението изглежда безнадеждно, помага първо да си създадем някакъв битов ритуал, който може и да изглежда ненужен , но реално има смисъл за здравия човек.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Т. е. депресияСъстоянието е сериозно. Предполагам, че поне половината мислещи хора и три четвърти от населението на света имат основание да са депресирани. Въпросът е кой може да си позволи да се държи като депресиран и освен върху неговото здраве още върху какво се отразяват решенията му.Не се шегувам. най-страшно е това, което е в главата.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реално погледнато, не може да се каже, че пия нещо, освен вода и кафе. На година , я ми се съберат 2-3 литра вино, бира и безалкохолно общо.
18
0
 
2
 
! Отговори
... преди 7 години
До до активния защитникА ти по колко бири пиеш вечер ?
17
4
 
2
 
! Отговори
до активния защитник преди 7 години
А Вие какво си лекувате? Откога се лекувате? И в какво се изразява подобрението на здравословното Ви състояние? В природата няма полезно- вредно. Въпрос на съчетаемост, баланс, мярка и последици за общата среда. Той и троскотът е билка, но го унищожаваме, пречи на други растения, които сме решили, че са по-.Това, че някъде нещо е позволено или се толерира, едва ли автоматично го прави добро. Нефертити е била женена за брат си. В половината свят има бракове между близки роднини.
16
0
 
9
 
! Отговори
... преди 7 години
До Анонимен 19Невежеството е един от най-големите бичове на новото време.Не се опитвай да обясняваш на ***.Няма да те разберат.Ще те гледат тъпо, тъпо и накрая ще те наплюят, защото не те разбират.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щата Илинойс, който е най-големият град в Чикаго - ти да видиш
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паралелно на това, индустриалният коноп може да се използва за хартия, заместител на пластмаси и други материали, което ще допринесе за балансирането на климата, дисбаланс, който ще усещате все повече, а за някои от вас аз съм ***, или дилър, или някакъв пропаднал наркоман, ахахаххахахахаххаха, заслужавате си това, което предстои за вас, глу-паци!
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ви казвам, че маслото от канабис лекува рак, действа терапевтично и успокояващо, лекува един куп болести и неразположения, няма нито един смъртен случай, няма физическа зависимост и пристрастеност, в страните, където има държава и работеща система незначителни количества до няколко грама са декриминализирани, защото е напълно безсмислено да се хабят средства да се гонят хора за малко трева, а вие ми казвате, че съм ***, докато страната ще навлезе в сериозна финансова криза :D Коефициент 45 :D
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще видим кой е тъ-п след 10 години :D
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маслото от канабис лекува рак, застаряващи филмари, които няма да вземат пенсии след 10-20 години, когато ви дойде времето да се редите. От пушене никой не е умрял. Унищожихте си държавата, защото цял живот си останахте умствено ограничени и вярващи в лъжи, и манипулации. Колко ви беше средният коеф. на интелигентност? Май към 90, 31-ви в европа :D Ами личи си, особено от самолет, просто се вижда на коя страна населението на какво ниво на съзнание е като погледнеш земята от високо.
10
2
 
8
 
! Отговори
тъй, де... преди 7 години
В крайна сметка от където са тръгнали там ше се върнат - г...е....т...о....т....о!Пък и "ябълката не пада далеч от дървото", - баба й от бащина страна Нина Агдал - кви фотосесии имааа........ ;))))))))))))
9
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забранена цигара е само в страните с население, което е изостанало умствено? В САЩ канабиса е декриминализиран в някои щати, скоро във всички. Както и в цяла Канада, Испания, Холандия, Италия, Швейцария, Чехия, Уругвай - изцяло легализиран, Чили, Мексико, Португалия, Аржентина, Белгия, Ямайка и на доста други места по света, хората в развитите страни направиха изследвания, разбраха, че това е повече билка отколкото опасна дрога, няма нито един смъртен случай. В бг полицаите отчитат дейност.