Предимствата да си свободен: Необвързани в бар

9 неща, които можете спокойно да правите, ако сте необвързани
27 авг 2016 21:22, Криси Табачка
0
Предимствата да си свободен: Необвързани в бар
Снимка: Reuters

Да си необвързан има и своите предимства – можеш да правиш абсолютно каквото си искаш.

Всички знаем, че в момента, в който си намерим половинка, всички тези "бонуси" магически се изпаряват и на тяхно място идват други неща.

Да се върнем на хубавите страни на това да бъдеш необвързан – можеш да ходиш на барове и в действителност да си говориш с всеки, с когото искаш за всичко, което ти идва наум и дори да не изпиташ минимално чувство за вина.

По този въпрос открихме за вас 9 неща, които можете спокойно да правите в бар, но само и единствено, ако сте необвързани.

В противен случай е меко казано неуместно и некоректно спрямо половинката ви.

1. Дайте на непознат телефонния си номер

Нямате си гадже – голяма работа. Това е времето от живота ви, в което можете без угризения да подметнете на някой и друг симпатяга телефонния си номер. Ако сте хвърлили око на бармана, когато дойде сметката просто напишете номера си на гърба на касовата бележка. Ако интересът ви е върху друг мъж, посетител на бара, и салфетка ще свърши работа. В случай, че ви откажат среща или не приемат добре действието ви – да не ви пука.

2. Помолете приятел да даде номера ви

Случва се понякога да сте срамежливи и да не съберете смелост да дадете телефона си сами. Това са моментите, в които най-много оценявате присъствието на приятелите си. Просто помолете вашата дружка да свърши черната работа вместо вас.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: барнеобвързанивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари