Фотография, спорт... Хобитата, според зодията

Вижте още подробности, които биха ви били интересни
17 сеп 2016 20:29, Теодора Драгоева
1
Фотография, спорт... Хобитата, според зодията
Снимка: outnow.ch

Всеки човек има вродени (природни) таланти, свои амбиции и специфични характеристики, които го подтикват да развие дадени хобита или да се насочи към определени дейности. Човек може обаче, да се позове и на своя зодиакален знак, когато иска да си потърси нови интереси.

Всяка зодия си има своите хобита, които са най-подходящи именно за нея, поради различните специфики на самия зодиакален знак. Ето и повече по темата:

Овен

Този знак е кардинален и е управляван от планетата Марс. Марс е господарят на войната и на страстта. Именно за това хората от тази зодия търсят хобита, които да носят предизвикателство. Те имат буен, силен характер, ядосват се бързо, но и бързо им минава. Тези хора не се тревожат за утре и за вчера, а живеят за сегашния момент. За тях не са подходящи хобита, които изискват търпение и концентрация. Хората от този знак биха се насочили към хобита в областите на зоологията, екстремните спортове и сценичните изяви.

Телец

Този стабилен, земен зодиакален знак е управляван от Венера. Телците са трудолюбиви и концентрирани по природа. Като хобита, те лесно могат да бъдат привлечени към туризма или кулинарията, тъй като се впечатляват от далечните дестинации и гурме ястията. Те са доста търпеливи и мразят ограниченията, освен тези които сами си налагат на себе си. Повечето креативни/творчески хобита биха допаднали на Телците, като фотографията, например.

Близнаци

Близнаците имат двойнствен, сложен и противоречив характер. Те са най-непостоянната зодия, но имат огромна енергията и желание да учат нови неща, докато са живи. Тяхната интелигентност е комбинирана от нуждата от вълнение. За това те се отегчават лесно и не могат да се отдадат на едно определено хоби. Близнаците обичат театъра, музиката, четенето, обичат да разузнават нови музеи и експозициите им и имат влечение към археологията и историята.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиихобита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната доза простотия... според зодията.