Влюбени ли сте в гаджето си? Вижте 4-те признака

Липсата на етапа с влюбването може да се окаже доста разочароващо
11
Влюбени ли сте в гаджето си? Вижте 4-те признака
Снимка: outnow.ch

Любовта е... химия, а липсата на въпросната химия в любовните отношения може да унищожи всяка връзка, дори тази за която всички смятат, че има бъдеще.

Именно липсата на тази специфична искра между партньорите, може да им попречи да изградят по-здрава основа на тяхната връзка. Понякога е без значение колко много харесвате личността на даден човек, защото ако той не ви привлича физически, нищо добро не ви очаква.

Липсата на етапа с влюбването в една връзка, в даден момент може да се окаже доста разочароващо за някой от двамата.

Всеки един от тях може да осъзнава, че е попаднал на идеален, супер свестен и добър партньор, но дълбоко в себе си да знае, че ще му коства усилие, за да остане с този човек завинаги.

Ето и четири изключително важни признака, че не сте влюбени в гаджето си, въпреки че го харесвате и уважавате безкрайно:

1. Задържате дъха си, когато той/тя ви целува

Ако осъзнаете, че не обичате много-много да се целувате с гаджето си, то това не е добър знак. Може проблемът да не е в лошия дъх на половинката ви или в самата техника на целувката, но пак нещо да не е наред. Вероятно става въпрос именно за липса на химия помежду ви. Все пак не можете да бъдете с човек, чиито целувки не понасяте.

2. Нямате желание за твърде редовен секс с гаджето

Ако с този човек сте заедно отскоро, вие би трябвало все още да сте в ненаситната фаза, в която не ви се става от леглото. Ако обаче усещате, че нямате голямо желание за секс с гаджето и сте готови за това, само след употреба на алкохол, то компромисът от ваша страна е твърде голям. Очевидно е, че не усещате физическо привличане към този човек.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ви питам, кой ви скара с тази Жена.? Уж.. голяма любов..! Намерете начин и се оправете с нея. Само, ако го желаете. И желаете да бъдете с тази Жена. Изчистете всички съмнения, около себе си. Да ви повярва отново. Да ви пожелае. Да купнее да бъде с вас. Няма начин, да няма начин!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този мъж изпитвали сексуално привличане към вас? Гот ли му е да се върти любов с вас?! Желае ли ви?!
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ви е скарал с тази жена? Уж голяма любов..? К, во се случи между вас? Добре де... няма ли начин да си оправите взаимоотношенията? Предполагам страдаш.., и тя също?! Не може да няма начин да се изясните.
4
2
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Много сте зле с наблюденията и знанията. Наистина много зле.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-доброто решение е разговора. Дали да останете заедно, дали да се разделите.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази Жена не те е Обичала. Тя те е Обожавала. Но, явно нещо се случило м/у вас. Ти поглеждаш в страни, тя. Но, защо си мисля, че секса все още е прекрасен по-между ви. Все още таите дълбоки чувства един към друг.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Похотта не е нито влюбване, нито любов.