Нормален индийски ден: Крава в аптека, маймуна на мотор...

Някои странности, които могат да впечатлят само туристите
27 дек 2016 21:23,
36

 Снимка: izismile

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: забавни снимкиИндия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 7 години
Винаги съм си мислел ,че на определени места по улиците трябва да се монтират писоари , защото хората така и така са си харесали въпросното кюше за тази цел , поне да е културно.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разликата ни с индия е само в мащабите. Там си имат към 900 мил маймуни. Тук са само 3 мил, но пък се увеличават.
22
2
 
5
 
! Отговори
ФХ преди 7 години
Ей, живот си живеят:)
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро ние ще се по зле.
20
1
 
0
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Колкото до особено кадърът както бяха описани по долу. Е аз за сега не съм се сблъскал с такива. Но едно е сигурно, много добре мога да си придават вид на такива и това ги бута нагоре в корпорациите. А няма да се учудя ако в корпорациите има някакви квоти за различни раси.
19
2
 
9
 
! Отговори
Fen преди 7 години
Много реални снимки. Но все пак не е точно така навсякъде в Индия. Има и доста цивилизовани места в големите градове. Също така и доста висок стандарт на живот. Просто там има място и за много богати и за много бедни. Както един индиец от Мумбай ми каза. Ако искаш да работиш тук гладен няма да останеш. Има кадъра хора но има и много много невежи. Въпреки, че образованието им е безплатно. Нашите м...ли са същите. Мързел и това си е.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Помислете ис, че тези снимки и коментари се четат в момента от индийски студенти или защо не - служители от посолството."Сигурен съм, че цялото индийско население барабар с правителството следят коментарите в днес бегето. От първостепенна важност им е да следят тази важна информация в коментарната секция на тази световноизвестна медия.
17
4
 
18
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Повечето кадри могат да се видят и в България.
16
6
 
1
 
! Отговори
Zezka преди 7 години
Да, ясно... Някои хора винаги са се приемали за "по-равни от останалите". Тъй да се каже, "комлпекс за превъзходство, преднина". Колко по-симпатични са скромните хора. Помислете ис, че тези снимки и коментари се четат в момента от индийски студенти или защо не - служители от посолството. Дааа, взаимоуважение и съществуване.
15
4
 
14
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Колкото по толъл е климата в една държава толкова по откачен е народа...вижте скандинавските държави.Ред.Дисциплина.Подредба.Вижте след това..Испания,Гърция,Индия,Флорида(САЩ)..Размеква се обществото..ХЕЙЛ..Хит.....
14
5
 
6
 
! Отговори
Трола Тролски преди 7 години
Това само при управлението на ГЕРБ може да се случи
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бая май муни на мотор видях на снимките, не е само една.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимка 2 вместо да помогнат на човека те му се смеят. Нямам думи!
11
2
 
15
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Гледате и не виждате тоалетните клекала по улицата. Това трябна да се внедри на жълтите павета та протестърите да се облекчават, а не да се стискат като музикант на сватба!
10
3
 
32
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 7 години
ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ НА ГЕРБ И ЩЕ СМЕ БЕТЕР ИНДИЯ
9
16
 
9
 
! Отговори
Zezka преди 7 години
Какво мислите за индийските компютърни инженери, а? За мен индийската култура и общество са интересни. Чувала съм, че колкото по-дълго е името, толкова по-висок обществен статус има лицето. Аз винаги мога да се разбера с индиец. И те не се надценяват, демек другите са нищо...
8
6
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До Щерю 6 Влака не се движи , а маймуните са се накачили за снимка.Иначе се возят само на покрива.Снимките обаче са много готини.Не случайно англичаните видяха че от тях нищо не става и се отказаха да ги очовечават.
7
25
 
9
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Обиколил съм бая свят и мога да кажа, че най-хубавото място е Индия. Приказна природа и много добри хора. А имат и космическа програма, докато БГ и Рaша не могат и читав пирон да произведат.
6
9
 
5
 
! Отговори
Zezka преди 7 години
Какво ви пречат индииците пък сега?
5
13
 
14
 
! Отговори
Урко преди 7 години
Леле, тия са по-зле и от руснаците!