Първата година, втората... Как да не загасне любовта

Съветите на известната сексоложка Трейси Кокс
11 фев 2017 22:01,
32
Първата година, втората... Как да не загасне любовта
Снимка: Reuters

С наближаването на Свети Валентин Groupon провеждат проучване, което установява, че британските двойки "губят любовта" около четири години след като се съберат.

За да задържим романтиката, сексологът Трейси Кокс предлага своите съвети. От първата до шейсетата година Кокс предлага напътствия за това как да запазим пламъка на любовта. Съветите ѝ включват прекарване на повече време заедно, както и нови преживявания, които да ни изместят от комфортната зона...

Първа година

Ако нещата вървят добре и се чувстваме като по средата на меден месец, да се отпуснем и да се наслаждаваме, докато продължава. Нещо чувствено като масаж или спа за двама би било идеален подарък за Свети Валентин.

В този период всичко опира до физическата близост и разговорите, свързани с това колко невероятно е, че сме се открили един друг. Кое би било по-подходящо място да направим това от горещата вана или при пълното спокойствие и наслада след релаксиращ масаж?

Билет за шоу или събитие, което е след няколко месеца, също е чудесен подарък, тъй като по този начин демонстрираме вяра в бъдещето на връзката.

Втората година

Това е моментът, когато връзката вече преминава към по-сериозен етап. Може да заживеем заедно или да направим план това скоро да се случи. Трябва да внимаваме с това, което предстои – връзката преминава от забавна към "функционална". Спираме да планираме специалните неща и прекарваме повече време в рутината на ежедневието.

Двойките обикновено започват да се чувстват откъснати, появява се и усещането, сякаш любовта избледнява, но това не е така. Ако всичко, което правим заедно, е скучно и банално, започваме да мислим, че партньорът ни е скучен и банален.

Важно е да поддържаме забавната страна на връзката си, като избираме забавни и закачливи преживявания, като полет с хеликоптер, можем също да посетим комедиен клуб.

Вижте съвети за следващите години в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
17
 
! Отговори
ф преди 7 години
до 4Не че аз съм черноглед/а/ просто реалността е такава. Ти как си обясни нещата че ме няма в любовта? Медиум ли си? В днешно време когато свършат парите започват проблемите, ей това е истината.И на фона на цялата мизерия да четем журналистически шитни за разходки с хеликоптер???Ти си мечтай за каквото искаш, сигурно много те бива в любовта :)
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кръста му е отразено неговото име написано с тебешир. Който ще се отмие с първия дъжд. И няма да остави и следа от него.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В. "Тютюн"е отразено същноста на една любов без граници. И една безлюбовна съратегия в името на кариерата, парите и властта. Как, човек сам бяга от собственото си щастие в името на финансовото си благополучие. Ако е вярно твърдението на Бълзак, че зад всяко голямо богатство се крие голямо престъпление е така.Как погубваш нечий човек заради личен интерес. И след време отворил очи разбрал, че истински влюбен, но твърде късно. Борис умира в Гърция, погребан от хора, които не го обичат.
4
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голямата бедност по света не е липсата на храна, а липсата на любов. Майка Тереза
3
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Винаги ли си толкова черноглед(а)? Това обеснява нещата, защо в любовта хич те няма.
2
0
 
30
 
! Отговори
ф преди 7 години
''закачливи преживявания, като полет с хеликоптер''aлоооууууууууууууу хората пари за хляб нямат дори...............................
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тя му даде приятелството си, но той поиска тялото и. Тя му даде тялото си, но то поиска мислите и. Тя му даде мислите си, но то поиска сърцето и." Аби Мунце----Общо взето в годините е така описано.