Кое остава недооценено при всяка зодия

Вижте качествата ни, които остават на заден план
14 фев 2017 23:00, Теодора Драгоева
10
Кое остава недооценено при всяка зодия
Снимка: Reuters

Има много черти на слънчевите знаци, които са свръхнадценявани. Като например сексуалността на хората от зодия Скорпион, приказливостта на личностите от зодия Близнаци, абстрактното мислене на представителите на Водолей, егоизмът на Телците, самочувствието на Лъвовете, консерватизмът на Козирозите, чувствителността на Рибите и т. н.

Какви обаче са характеристиките на 12-те зодиакални знака, които остават в сянка и рядко ще можете да чуете или прочетете за тях?

Овен: Никой не обръща внимание на заразителния хумор на хората от тази зодия. Освен това те са описвани като самовлюбени и агресивни личности, а всъщност винаги са готови да защитават другите при несправедливост.

Телец: Хората от тази зодия са природно интелигентни и изключително приятни събеседници. Освен това те притежават дързост, която често им помага в живота, но астролозите сякаш я подценяват.

Близнаци: Може да ви звучи странно, но описваните за двулични хора от зодия Близнаци всъщност са много лоялни и изключително земни. Те са представяни и за много общителни натури, но понякога са срамежливи и предпазливи при социален контакт с нови хора.

Рак: Тези хора наистина са много чувствителни, но също така са много силни и емоционално, и физически, което рядко се споменава. Освен това те са изключително земни и скромни и никога не се вземат прекалено насериозно, дори да изглеждат леко дистанцирани.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минку е съдист.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментар4Е бивша жена на Минко. Още не може го преглътне.
3
0
 
17
 
! Отговори
До Пукни (№4) преди 7 години
Не ти ли е ясно, че бай Минко пише тук само тогава, когато издебне кратко отсъствие на дежурния лекар от кабинета му?Тогава Минко пъргаво притичва и ако не се спъне в болничната пижама, ако не си изгуби чехлите и ако успее да улучи вратата на кабинета, сяда веднага пред компютъра на доктора и написва какво му се е присънило предишната нощ.Когато е в усмирителна риза, не пише тук, а преговаря на глас Телефонния указател, защото нееднократно се опитвал да го научи наизуст.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бат Минко да додем и я с моите три от Самоков да си направим празник като ората?
1
0
 
12
 
! Отговори
Зодия рак. преди 7 години
Това с котките, особено надничащата отгоре, много куул!Та като казах куул, се сетих за един виц:Тате, какво значи кул?-Ами нещо хубаво, готино...А, добле, мелси тате....