Кучето на Макрон с противообществена проява

Немо се изпишкал до камина в Елисейския дворец
22 окт 2017 21:58,
16
Кучето на Макрон с противообществена проява
Снимка: Булфото, архив

Кучето на френския президент Еманюел Макрон прекъсна служебно заседание с противообществена проява, пише френското издание "Паризиен".

Докато Макрон разговарял в една от залите на Елисейския дворец с трима членове на правителството - Бенжамен Гриво (държавен секретар към министъра на икономиката и финансите), Жюлиен Дьонорманди (държавен секретар към министъра на териториалното сближаване) и Брюн Поарсон (държавен секретар към министъра на екологичния и солидарен преход), президентското куче Немо вдигнало крак и се изпишкало до камината. Президентът и тримата членове на правителството веднага насочили вниманието си към провинилото се животно. "Често пъти ли прави така?", попитал държавният секретар Жюлиен Дьонорманди. "Не, вие предизвикахте у кучето ми едно напълно необичайно поведение", отвърнал през смях Макрон.

Всичко това било документирано от камерите на две френски телевизии, които излъчиха "гафа" на Немо днес. На кадрите се вижда как Макрон се опитва да продължи съвещанието с държавните секретари, но не става ясно кой и как почиства мястото на престъплението на Немо.

Преди няколко години кучетата на тогавашния френски президент Никола Саркози (2007-2012 г.) нанесоха щети на Елисейския дворец на стойност няколко хиляди евро. Реставратори работиха дълги часове, за да възстановят облика на Сребърния салон на двореца, пострадал тогава от животните. Кучето на предшественика на Макрон - Франсоа Оланд, пък събори жена по време на среща в Елисейския дворец. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
невъзпитано и глупаво като стопанина си
8
2
 
8
 
! Отговори
ined преди 6 години
Кучето на Макарона е с ранг на министър така, че може да препикава двореца
7
2
 
8
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
е голяма работа, вие да не искате от президента на най-изтънчената нация да гледа деца като някакъв СЕЛЕНИН? изисканите хора гледат кучета, децата само пречат на кариерата и допринасят за пренаселването на планетата
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас ако се разгледат къщите в Боженци отпреди 2-3 века се вижда, че са имали вътрешни бани. Става дума за по-богатите къщи.
5
1
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Четете историяПрав си, колега по форум.Даже направо вътре са се облегчавали.Което , поради невъобразимата воня след време, е принуждавало кралета на Франция да строят нови дворци, изоставяйки старите.Къпали са се веднъж -два пъти годишно, и са измислили парфюмите, за да прикрият миризмата.Дамите са носели с месеци сложните си прически, и са имали пръчици от злато или слонова кост, да се чешат през прическата, сърбежът и въшките са били непоносими понякога.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами хубаво щом си бил там и казваш,но защо и в момента кучета и хора ползват София за тоалетна и под прозореца ми.щото със сигурност знам че във Франция в момента не е така
3
4
 
24
 
! Отговори
Четете история преди 6 години
Допреди 3 века тези френски дворци са били източник на непоносима воня. Тоалетни изобщо не е имало и типично дворяните са се облекчавали около стените или в ъглите на дворците. През нощта си свършвали работата в гарнета и след това изхвърляли съдържанието през прозорците. Оттогава в т.н. запад се носят широкополи шапки да да не ти стане лицето жълто-кафяво от изхвърленото съдъджание на гарнетата. Най са се търсели тъкани от коприна за да се пощят по-лесно от въшките. Парфюми вместо баня и т.н.
2
5
 
10
 
! Отговори
Ник Чепа преди 6 години
Значи когато псето *** е противообществена проява,а геронтофилията и педофилията не са,а извратени франсета!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е са ше го направи на жабешки бутчета това.