Не сравнявайте връзката си с другите. Вижте защо!

Хората прикриват недостатъците
23 фев 2018 20:28,
5
Не сравнявайте връзката си с другите. Вижте защо!
Снимка: Instagram

 Вие споделяте какви са тревогите ви в отношенията с любимия, но като ответна реакция получавате само захаросани истории – звучи ли ви познато? Не вярвайте на човек, който започва изречението си с “Аз никога не бих..“ Това е някой, който не умее да бъде естествен и да споделя истинските си чувства и преживявания. А сега вижте защо не бива да сравнявате своята връзки в чуждите: 

1. Никой не казва истината
 
Хората обичат да представят връзките си в най-прекрасна светлина и старателно прикриват недостатъците. Те украсяват историите, които имат с партньора и преувеличават неговите положителни качества, за да получат възхищение и завист от страна на околните.
 
2. Всяка връзка е уникална 
 
Ако вие искате да имате всичко, което виждате в чуждите отношения, значи трябва всички връзки на света да бъдат еднакви – това не звучи готино, нали? Радвайте се на вашите отношения такива каквито са, насладете се на уникалната история, която имате с любимия човек, защото никой друг няма същата.
 
3. Науката казва – НЕ!
 
Научно доказано е, че сравняването с околните намалява собственото чувство на удовлетвореност и самоуважение. Защо трябва да се тревожите за това, че не сте като другите? Бъдете себе си!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много често двойки, които показват любовта си и парадират с нея из социалните мрежи са дълбоко нещастни и вероятно имат доста проблеми във връзката си. Все пак всяко нещо си има граници - не може всеки ден да постваш влюбени селфита с половинката или пък насраното ти бебе. Такива хора изобщо не ми се появяват като отворя фейсбук защото, знам че всичко това е огромен фалш и зад тези снимки се крият проблеми и изневери. Хората са казали: "Щастието обича тишината!"
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дърпа се брат нема митничар щел да става да варди хаимбоза за закуска му требали че пиците на витоша омръзнаха и на герман кафето било калпаво
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мико са ти в повече даи малко насам милионере
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От милионите при любовницата
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Костов тая нощ при коя сме жената или любовницата