Телецът изневерява, Близнаците – лъжат! Какво не прощават зодиите?

Ето какво е непростимо за зодиакалните знаци
11 окт 2018 22:20, Ивета Иванова
12
Телецът изневерява, Близнаците – лъжат! Какво не прощават зодиите?
Снимка: Pixabay

Връзките носят много приятни емоции, но невинаги всичко върви по мед и масло. Нарушават се обещания, появяват се проблеми и разногласия. Ето какво е нещото, което всяка зодия не може да прости и което вероятно ще развали любовните отношения. 

Овен
Ако наистина искате да ядосате овена, откажете му. Тези зодии са смели, истински воини и са горделиви. Отказът и отрязването за тях са като кошмар. Ако отхвърлите някое тяхно предложение или не се съгласите с нещо важно за тях, те ще са много разочаровани и гневни и сигурно връзката няма да продължи дълго.

Телец
Излизате с телец? Дори не си помисляйте за изневяра! Естествено, никой не обича изневерите и това е проблем за всяка зодия, но телците са сред най-лоялните и верни знаци. На тях може да се разчита и са много търпеливи с партньора. Затова изневярата е нещо непростимо за тях.

Близнаци
И благородната лъжа би наранила близнаците. Ако те са премахнали преградата и са се открили пред вас, а вие сте излъгали за нещо, дори не с лоша цел, няма връщане назад. Тези зодии няма да го преживеят. Честността е това, което позволява на близнаците да станат уязвими и да създадат стабилна връзка, така че няма да простят.
 
Рак
Тъй като са много емоционални и предпазливи. Ако някой предаде доверието им, раците изпадат в депресия. Те имат невероятна памет и могат да си спомнят всяка среща и всичко, което сте си казвали. Ако сте им обещали нещо и не сте го направили, те виждат, че не може да се разчита на вас и прекратяват връзката.
 
Лъв
Най-горделивите зодии. Не трябва да засягате егото им, защото те никога отново няма да ви допуснат до себе си. Ако някой се опита да ги унижи, да ги потисне или да нарани гордостта им, лъвовете ще се вбесят и може да не дадат втори шанс на този човек.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахах имало "астро псувня" хахах Най-четената новина зодиите :). То това май е най-стойностната жунарлистическа статия в новинарския сайт "Днес.бг"! Цяло журналистическо разследване ... на звездите. Браво!
8
1
 
4
 
! Отговори
Пича преди 5 години
Гаджето: Мило, ти коя зодия си?Аз: Тиранозавър!Гаджето: Ама тая е неква измислена!Аз: Ми то всичките са измислени.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо ми се струва, че заглавието е за друга статия, а на вас?
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието има ли нещо общо с текста?
5
1
 
3
 
! Отговори
На Вниманието преди 5 години
И с пълна сила важи написаното: и да не би, като повдигнеш очи към небето, и видиш слънцето и луната, звездите и цялото небесно множество, да се МАМИШ та да им се кланяш и да служиш на тях, които Господ твоят Бог разпредели на всичките народи под цялото небе.. написано е някъде? но християните не четат.. четата си хороскопа !? :(
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаците са много подли и изневерявт. Има една астро псувня: децата ти да са овен, мъжа ти близнаци.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви уважава почивката деня за почивка съня и не ви уважава, като човек. Нямате работа с него в такъв случай. Чист егоист!!!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имах си аз някой да е несериозен по отношение на вас и вие да го слагате на пиедестал. И тук въобще няма общо зодията хората не обичат принципно да се занасят с тях и да им губят и малкото свободно време с което разполагат. Примерно си се уговрил с някой в 10 часа на следващия ден за кафе. Вие от 9-10 дни не сте си почивали но в името на него правите компромис със себе си "какво толкова аз толкова дни не съм спал/а за един ден повече не е проблем. Той изобщо не зачита това и отменя срещата.
1
1
 
2
 
! Отговори
дсзодии сте преди 5 години
не сме в клетка нали,не сме от тези зодии