Роклята ви е разголена... Блогърка не влезе в "Лувъра"

Според австралийката, Пикасо би харесал тоалета й
12 ное 2018 22:17, Нели Христова
94
Роклята ви е разголена... Блогърка не влезе в "Лувъра"
Снимки: Instagram

Дали Да Винчи или Микеланджело биха изпаднали във възторг ако красива жена в сексапилна рокля с дълбоко деколте се наслаждава на творбите им? Може би да.

Но не така мисли охраната на "Лувъра", който отказал достъп на младата блогърка Нийша, заради провокативното й облекло.

25-годишната австралийка с турски произход е на почивка в Париж и като всеки нормален турист се е отправила към една от най-известните галерии в света. Облечена е в къса, черна рокля, с много дълбоко деколте. Но достъп до залите, пълни с изкуство, й е отказан. Тъжна, красавицата си прави снимка пред сградата и веднага се оплаква в социалната мрежа Instagram.

По-късно се появява втора снимка на тъжната Нийша, която върви с описание: "Пикасо щеше да хареса тоалета ми".

Предвид характера на испанския художник, това твърдение едва ли е грешно.

Не така мислят обаче потребителите на платформата. За някои от тях блогърката е "срам за австралийската нация".

Ала не малко са и тези, които се втурват да я защитават, тъй като дрехите са "начин човешкото същество да изрази себе си".

Истината е, че в "Лувъра" е забранено да се разхождаш гол, по бански, без обувки или с голи гърди, а уредниците съветват посетителите да залагат винаги на удобни обувки.

Навярно роклята на Нийша е нарушавала забраните. Охраната на музея я моли да се покрие с нещо, докато прави "неприлични и гнусни движения, изпълнени с омраза", а на красавицата й се наложило да си тръгне унижена, без да се наслади на Мона Лиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
14
 
! Отговори
Дядо Вутьо 72г. преди 5 години
На тая мома сисите и по увиснали като мойте мад*ури. Що за закъсало за К'екс ергенче трябва да си за да кажеш че ти харесват ?
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тази рокля да взема аз да вляза в нея щом нея не я пускат в Лувъра ?!?!?!
53
2
 
2
 
! Отговори
Съжаление ли усещам? преди 5 години
До VictimizedЯд те е, че си се родил късно? Споко, и да беше живял тогава, нямаше да те огрее.
52
2
 
24
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
разгонената *** въобще не е мислела за посещение на лувъра. Идеята й била, да популяризира в инстаграм. Защо не влезе в това облекло в родната джамия? Не може, защото има дрес код. Ами и Лувър може да риложи друс код за посетители. В Ермитаж също не би я пуснали. Но разгонената просто иска лайкове и да публикува разголеното тяло. Или може би просто поради природна тъпота не знае ,че има норми на облекло?
51
3
 
12
 
! Отговори
Ама тя била туркиня преди 5 години
Това обяснява всичко. Те са или чаршафосани, или голи. Такова нещо като добър вкус не им е познато.
50
2
 
17
 
! Отговори
Тая па.... преди 5 години
Всяка въшла си мисли, че може да се разхожда полу-гола където си иска, че чак някой да й е длъжен да я пуска....айде в диарбекира. Пробвай там
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типична про сти тутка.Освен това гърдите й са доста грозни - малки мършави и раздалечени за да ни ги показва.
48
2
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Що не.иде в Турция , да се разхожда в тоя вид.....?!
47
0
 
40
 
! Отговори
11 преди 5 години
Нормално,все пак е музей/галерия. Нещо от което много хора не разбират. Това е облекло за бар. Тя избира как да се облече,а те дали е подходящо. Има места с дрескод. Но там ходят интелигентни хора които няма да се облекат така. Тази освен за 1-2 вечери ... за друго не става :)
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пикасо можеше и наистина да я хареса - гола и в гръб!
45
1
 
8
 
! Отговори
dido преди 5 години
hubava ili ne, ne znam. interesno mi e redaktorite ot kade sa izkopali tazi statiq s tova momiche. srednata temperatura v Parij e 10 gradusa. nesjto kuca
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И правилно. Това е музей, а не вертеп.
43
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"25-годишната австралийка с турски произход" Тоест туркиня която живее в австралия. Няма такова нещо като австралийски или български турчин. Има турци живеещи там.
42
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо: Спрете да назначавате хомосексуални и евнуси като охрана в Лувъра!Второ: Приберете всички картини които се върмущават от женската красото, обратно в сандъците от които са излезли. За целта, обучен психолог, тясно свързан с психиката на неудушевените предмети, да направи тестове и да проведе сеанс с всяка една творба!Трето: Преместете Лувъра в Испания или друга по-НЕснобарска държава. Странно как за някви си 500 години, Франция се трансформира от "люлката на содомизма" в " цензурленд"
41
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ку чка жадуваща известност.
40
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега като се замисля се питам що не се пробва в Лувъра в Абу Даби да влезе в този вид?Толкова е по-близо до Австралия, а и ефекта от подобна проба щеше да е покъртително уникален.Явно не е нито толкова наивна, нито толкова глупава.Ама пуста суета -а и без кликове не се търпи!
39
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя долу да не е някакъв РУСслямист? Православни ценности на гърдите. Направо ме убивате с тези православни глупости. Цици като цици... тъпо, че не са я пуснали. Сигурно със забрадка щяха да пуснат някоя бомбаджийка.
38
0
 
9
 
! Отговори
Европеец преди 5 години
Ако това е "*** втора употреба", то какво са всичките ви чалгаджийски "звезди", разни плейметки и прочия ***, която пълни 2/3 от телевизионните ви предавания. (Другата 1/3 са турски сериали). Които запълват 2/3 от свободното време на 3/4 от писачите тук. Съдейки по нивото на владеене на родния им език.
37
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правят впечатление и неадекватните коментари на мъжката страна тук. От напомпани със силикон чалгаджийки сте загубили представа как изглеждат естествените женски гърди. Или по- точно обладани от православните традиционни ценности и улисани в борба с "джендърите" сте приели за стандарт външен вид който, нито е традиционен, нито православен. Хич не е увиснала дамата и гроздето не е кисело.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТО НА ТОВА АКО КАЗВАШ ХУБАВО... ПА`ЧАВРА ВТОРА УПОТРЕБА