3 зодии, които не могат да останат верни

Не всеки е готов за сериозна връзка през живота си
Обновена: 16 яну 2019 14:00 | 16 яну 2019 14:00, Ивета Иванова
22
3 зодии, които не могат да останат верни
Снимка: Pexels

Не всеки е готов за сериозна връзка през определени периоди от живота си. Понякога хората имат нужда да се чувстват обичани и някой да им показва лоялност, но самите те не могат да отвърнат със същото. Любовта е сложна, емоциите ни владеят, когато сме влюбени, а повечето хора не мислят трезво, когато страстта ги завладее. Ето и кои зодии е най-вероятно да изневерят на половинката си.

Близнаци
 
Изключително социални са и обичат да са сред много хора. Могат да се запознаят с нов човек, когато излязат без гаджето, и да говорят с него цяла вечер, да си прекарат супер, дори без да изневерят физически. Предпочитат да ходят по партита, отколкото да гледат филм вкъщи с партньора. Любопитни са и искат да опознаят много хора. Но са нерешителни и често залитат. Дори да мислят, че са влюбени в някого, могат да се отдадат на момента и да изневерят с новия човек, когото са срещнали. Оставят емоцията да ги води и не мислят, че така могат да наранят половинката. Имат нужда от нещо вълнуващо и често за тях това е изневярата. Става им скучно бързо, отегчават се и търсят нови хора.
 
Везни
 
Везните мразят да са сами. Самотата става проблем за тях, когато са във връзка, но нямат възможност да се виждат с партньора всеки ден. Ангажиментите, различните графици, пътуванията - това всичко може да се окаже пагубно за връзката им. Обикновено изневеряват в такива моменти - когато партньорът е зает, на работа, на някаква екскурзия и т.н. Те също са много общителни, обичат да са сред много хора, да се сприятеляват. Искат някой да им прави комплименти, да ги глези и когато гаджето го няма, намират някой, който да прави това. Мразят скандалите, но пък обикновено си признават, ако са изневерили. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Бен Ган преди 5 години
Тотално изперкахте с тия зодии. Тази теория за тях е толкова *** и безсмислена, че ме плашите с коментарите си.
16
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Близнаците много вярно, пълни кръшкачи и мурвентии. Една колежка е близнак, мина де що мъж има у фирмата, хора от фитнеса и тн. Добре че мъжа и той не остава назад, че имаче щеше да ми е кофти за човека.Овен също много ходят, повече от другите две зодии
15
0
 
4
 
! Отговори
Качак преди 5 години
Абсолютни глупости
14
1
 
1
 
! Отговори
обяснение преди 5 години
Това е защото Лъвовете са импотентни.
13
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАВИЖДАТЕ , затова плюете Близнаците . Остроумни , чаровни , с огромно чувство за хумор . С тях никога не е скучно . ...
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зодия Близнаци и да намериш нераздвоени сред тях пак може да е леко нанагоре. Това не са хора които ще ти помогнат ако си се загубил на някакво ниво. Не винаги. По-скоро ще добавят филм във филма ти и ще разкажат на другите за забава.Повечето политици са близнаци. Мисля че и Близнаците са хора но положението си е таковало майката с тея ***. Много са и трудни за вербален спариинг ума им е луд, цъка щрака. Един хубав бой успокоява повечето зодии но не винаги е подходяща ситуацията.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви ли идва на ум, че създавате стереотипи за неща, които не зависят само от зодиите, но и от самата личност?П.П. Не съм от нито една от изброените зодии.
10
5
 
5
 
! Отговори
12 преди 5 години
Те 'двойните' зодии наистина изневеряват, винаги има разминаване у двете персони съжителстващи у тях, вяра не може да им се има, Риби, Близнаци, Везни, Стрелец.. Непостоянство, жонглиране, *** ми доди ми..
9
11
 
18
 
! Отговори
Гошу 6, преди 5 години
Интелектът на близнаците е толкова спорен, колкото и моралът им. По-скоро сте любознателни и имате дар слово, но сте твърде повърхностни, за да се наречете умни. (Да не говорим, че някои от най-простоватите хора, с които животът ме е срещал, са били Близнаци).
8
1
 
19
 
! Отговори
M8 преди 5 години
Най-големите кръшкачи са рибите, вие ни замазвате очите.
7
1
 
14
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
Супер кофти мъже са - хем изневеряват, хем се самосъжаляват. Адски хлъзгави социопати.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно за рибите щях да пиша - те са номер 1 в класацията.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рибите мъже също са неверни.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте помагали за затъпявaнето на обществото с тези глупости.
3
10
 
22
 
! Отговори
Даа, така е преди 5 години
Близнаците дават вид, че са много социални, но като ги опознаеш разбираш кви лицемери и прикрити човечета са :)))
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това НЕ Е новина, това са кифленски простутии.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
зодия "Бaлък" пък е вярна на вярна само на статиите за зодии в днес бг и компания