Ракът – готви, Девата – шах: Хобитата на зодиите

Ето какво обичат да правят зодиакалните знаци
18 яну 2019 13:00, Ивета Иванова
3
Ракът – готви, Девата – шах: Хобитата на зодиите
Снимка: Pexels

Всеки от нас има различен талант, едно нещо му се отдава повече от друго. Ето и кое е заниманието, което носи най-много удоволствие на различните зодиакални знаци. 

Овен
Имат нужда постоянно да действат, не търпят покоя. Обичат предизвикателства и състезания. Спортът е тяхната стихия - скално катерене, за да изпробват колко издържат, както и екипните игри - футбол, волейбол, баскетбол.
 
Телец
Урановесени хора, които много държат на комфорта. Обичат физическата актвиност и обикновено стават едни от най-запалените фитнес маниаци. Някои Телци харесват и градинарството - успокоява ги.
 
 Близнаци
Учат бързо и обожават да общуват, любопитни са. Хоби им е да учат чужди езици, дори екзотични. Писането също им е страст.
 
Рак
Домошари са, но обичат и да се разхождат в парка, когато времето е хубаво. Готвенето им е любимо занимание, с него радват и близките. И те се успокояват с градинарство, като Телците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
5
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Влизам за загуба на време.Но евала на йороскаопа.Винаги е обратното на това което са написали .
1
5
 
0
 
! Отговори
фейкнюс преди 5 години
Наистина се възхищавам на самочувствието на жените които вярват, че точно тяхната съдбата зависи от движението на планети и звезди.