Зодиите, с които всеки иска да се сприятели

С кои качества те ни привличат?
26 юни 2019 11:53, Екип на Tialoto.bg
3
Зодиите, с които всеки иска да се сприятели
Снимка: pexels.com

На своите приятели доверяваме тайните и личните си проблеми и вълнения. Няма верен отговор на въпроса от колко обаче се нуждаем – един, двама или много повече приятели. Някои хора обаче видимо имат по-голям приятелски кръг от други, а любопитното е, че според астролозите тази тенденция зависи и от зодията.

Кои са знаците в зодиака, които имат най-много приятели?

Везни

Везните приемат приятелството много сериозно и ще направят всичко, за да го запазят. Родените под този знак са хората, които поддържат връзка и ви търсят, когато преминавате през труден период. Те са до вас, без значение от какво се нуждаете.

Везните са изключително състрадателни и забавни. В някои случаи те държат на приятелите си почти толкова, колкото и на семейството си. Те имат много приятели, защото се грижат за приятелствата си – няма значение дали те са две или 20, Везните наистина се интересуват от своите приятели.

Водолей

Водолеите са известни със способността си да създават и поддържат много приятелства. Може би това е така, защото са приятелски настроени към всички, не съдят хората и те се чувстват комфортно около тях. Представителите на тази зодия насърчават останалите да бъдат себе си. Хората са привлечени и от тяхната изобретателност.

Водолеите са очарователни и използват своя разум, за да направят света по-добро място за живеене. Когато сте приятели с Водолей, имате приятел за цял живот.

Вижте кои са другите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баш пък с така посочените не ща да съм приятел. Всеки има различен характер и предпочитания. Ако вашите са въздухарски, на други хора им се харесва нещо по-различно. Поредната г.лупост. Това са ви едни от най-тъ.пите статии в сайта.
2
11
 
7
 
! Отговори
Моите наблюдения преди 4 години
Според мен, Близнаците трябва да са на първо място. Всички от тази зодия, които познавам, бързо печелят симпатии и се сприятеляват.Някои от Везните имат чар и финес, но не всички. Хора от тази зодия често будят доверие, защото изглеждат стабилни по характер и уравновесени, а освен това успяват да си създадат и добро социално положение. Но и сред тях има такива, които подвеждат и слагат егоизма си на първо място.Водолеите обаче са егоисти тежка категория. Не знам защо са в класацията за приятел
1
10
 
11
 
! Отговори
xax преди 4 години
всичките въздушни или въздух под налягане с други думи