Съвет за всяка зодия за Ретроградния Меркурий

Ето какво да направите през следващите дни
5 юли 2019 16:00, Ивета Иванова
4
Съвет за всяка зодия за Ретроградния Меркурий
Снимка: Pexels

На 7 юли настъпва поредната за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий, преминаваща през Лъв и Рак. Планетата на комуникациите, обмяната на информация и транспорта ще бъде ретроградна до 31 юли. Ето и какво да направи всеки зодиакален знак през периода. 

Овен
Нека малко си починат от публичните изяви и вниманието, което предизвикват към себе си. Да прекарат време сами със себе си, да преосмислят приоритетите си, да се опознаят, да разсъждават върху някои важни решения, които трябва да вземат следващите месеци. Да прекарат време с роднините и партньора.
 
Телец
Понякога могат да бъдат големи инати и много да се ядосват на идеите на другите, но да не искат да влизат в кофликти и да са пасивни. През периода е хубаво да изяснят недоразуменията с околните, дори да не са им близки, да обсъдят важните неща и да изразят позиция, за да няма неразбиране.
 
Близнаци
Най-социалните и общителни знаци на зодиака ще имат нужда от малко почивка през месеца. Ще опознаят интроверта в себе си, ще прекарват повече време вкъщи сами - пред компютъра или телевизора. За самите тях ще е изненада, че ще изгубят мотивация за ходене по партита, на шопинг и пътувания. Да релаксират повече.
 
Рак
Меркурий ще е ретрограден в Рак за известно време, така че тези зодии ще станат по-емоционални през периода. Ще се натъжат и ще си поплачат през някои дни, но това не бива да ги притеснява - така ще им олекне. Трябва да помислят какво ги разстройва толкова, как да го променят и да внимават пред кого споделят лични неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЛУУУУУУУУПООООООООООСТИИИИИИИИИИИ!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният клозетен пасквил, простащина!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванова, това на снимката е Слънцето (звезда) снимано в EUV спектъра, не Меркурий (планета), бил той и ретрограден, тесногръд, прогресивен или какъвто си решиш там...