В чата: Знаците, че той иска само секс

Как да разберем от комуникацията какви са намеренията?
18 юли 2019 05:00, Ивета Иванова
36
В чата: Знаците, че той иска само секс
Снимка: Pexels

Лесно може да различите, когато някой не иска сериозна връзка и може да ви предложи само секс. Това веднага си проличава на срещата - по поведението на партньора, флиртуването му с други, нещата, които казва и намеците, които прави. Но в чата може да е малко по-трудно. Ето кое издава в чатовете, че някой търси само секс.

1. Споменава скорошна раздяла
 
Ако човекът, с когото си пишете, не се познавате добре и тепърва започвате да комуникирате, едва ли той ще ви казва много лични неща и ще обяснява за предишни връзки и раздели веднага. Ако иска здрава, продължителна и стабилна връзка с вас, ще се опознавате постепенно и внимателно, няма тези разкрития да бъдат направени веднага.
 
Но ако бързо ви спомене, че скоро се е разделил с някого и че е необвързан от преди няколко дни, може би ви намеква, че за момента не търси нищо сериозно, че не му се занимава с връзки, а просто иска секс. Когато човек преживее раздяла, обикновено остава сам за известно време, не се впуска веднага в нова сериозна връзка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: чатсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
4
 
! Отговори
шляпалника преди 4 години
Щото ТЯ не иска само секс, а?! Аре бегай! Има повече кифли на глава от населението от колкото комари! И повечето са обвързани!!!!
33
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука само комплеkcарu с меки израстъци в гащuте, празни глави и мижави житейски перспективи. С тези мнения и нагласи - ще си умрете на ръкоделие и филми за възрастни.
32
8
 
4
 
! Отговори
Пръдльо преди 4 години
Ако е такава като на снимката.......по-добре да го пишеме почивен.
31
9
 
14
 
! Отговори
Тухленко Керемидков преди 4 години
Тия днешните кифли и за спалнята не бих ги взел.....толкова са ми отвратителни,че по-добре сам,отколкото с такава вкъщи.
30
5
 
10
 
! Отговори
лили преди 4 години
Нещо много се заблуждавате за умните жени, вероятно сте непоправими комплексари - познавам такива, и трябва да ви кажа, че нито мъже им липсват, нито деца, нито пари, и са доста по-добре от разни ***, дето освен да *** краката на някой мъж, за нищо друго не стават!
29
8
 
10
 
! Отговори
Джеки Чан преди 4 години
Даже в Китай мъжете първо качество търсят жени второ качество за хармонично съжителство и жените първо качество умират в самота заобиколени от 12 котки.
28
7
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Вземи си най-т...ъпата ци.......цорана с вериги към печката и знай, че и децата ти ще са оли......френи!
27
3
 
18
 
! Отговори
Стойчев преди 4 години
Умните жени са най-лошото нещо. От секс много не се нуждаят, от мъже също. Те са си самодостатъчни и нямат никаква представа защо имат анатомия на жени.
26
4
 
11
 
! Отговори
До 18 Анонимен преди 4 години
"Ако един мъж си търси съпруга търси в жената външност интелект характер и морал и чак тогава секс.Ако търси просто жена с която да си прекарва времето се интересува само секса и нищо друго."Затова след 10 години и две деца родени от моралната съпруга, мъжът й бие шутa и си намира нова съпруга. По-интелектуална и по-морална от предишната и задължително с 25-30 години по-млада.
25
6
 
14
 
! Отговори
Сех Гуру преди 4 години
Как да познаем че жената иска само пари? Ако в очите й видите знаци като "$" или "?" значи жената иска само пари а секса за нея ще дойде като бонус.
24
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А квкаи са знаците, че ТЯ иска само секс?За един приятел питам...
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно козметичните гиганти също са се светнали какво интересува мъжете, щом харчат милиарди за продукти и реклами. И с похарчените пари изкарват още повече милиарди...познайте от кого. Да не забравяме и кой е основната клиентела на субекти като небезизвестния д-р Енчев.Всичко останало, драги дами, е само във вашата глава.
22
7
 
13
 
! Отговори
До 21 Анонимен преди 4 години
Как точно пpoститyциятa да е средство за манипулация на жените над мъжете като е тъкмо обратното - това, че сте довели с икономически и властови способи жените да се продават, за да оцелеят ?! И до нормални работни места не ги допускате без секс, освен ако не е шyрoбаджaнашки конкретния случай. От самото начало на човешката история експлоатирате женския труд.
21
6
 
16
 
! Отговори
Бобчо преди 4 години
Михаелче, с подобни статии в 4 и 5 сутринта, явно мисълта, че иска само сексс и като не му дадеш ти изневерява не ти дава да заспиш.
20
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимна 19Не случайно всички племена в древността които са имали главатари жени ,не са оцелявали дълго. Просто жените са емоцио ални ,което им замъглява рационалното мислене.
19
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те жените знаят че мъжете искат само секс. И точно за това ги манипулират и се възползват от всяка ситуация. Точно за това проституцията няма да бъде легализирана,защото жените ще изгубят оръжието си за манипулация.
18
2
 
30
 
! Отговори
Сех Гуру преди 4 години
Как да познаем че мъжа иска секс? Ако диша значи иска. Най-добрата тактика за мъжа е "чук и бег". Всичко друго са глупости.
17
5
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Не сте разбрал на какво точно се учудвам - на това, че жените са меркантилни, а мъжете винаги по-добрите.......и че винаги те са правите, само и само защото са мъже.........
16
11
 
12
 
! Отговори
мъж преди 4 години
Ако един мъж си търси съпруга търси в жената външност интелект характер и морал и чак тогава секс.Ако търси просто жена с която да си прекарва времето се интересува само секса и нищо друго.
15
15
 
10
 
! Отговори
До 10 Роки преди 4 години
Съвременните жени искат всичко и не дават почти нищо. И после ще се чудят защо няма сделка.А животът кой ти го даде ?! Или си паднал от небето с последния дъжд ? Така, че сделка има. Ако искаш да кажеш нещо негативно за съвременните жени го напиши на една бележка и я връчи на майка си.