Седмичен любовен хороскоп: Какво чака всяка зодия?

Вижте седмицата в интимен план
5 авг 2019 17:30, Eкип на Teenproblem
0
Седмичен любовен хороскоп: Какво чака всяка зодия?
Снимка: Pexels

Овен

По-наблюдателни сте от обикновено и по-проницателни. Ще забележите детайли в личните отношения, които преди време са ви убягвали. Половинката ви няма да изпълни дадено преди време обещание и ще се почувствате неприятно. По-лошото е, че той/тя ще ви даде да разберете, че даже няма намерение да го изпълни. Мисълта за раздяла може да премине като светкавица през съзнанието ви. В края на седмицата обстановката ще е по-ведра.
 
Телец
 
По стечение на обстоятелствата през тази седмица може да сте далече от половинката си и да ви е тъжно. Все пак виртуалното общуване остава като достъпен вариант и положението няма да е съвсем безнадеждно. Ще ви е по-лесно да понесете временната раздяла, ако си уплътните времето с всякакви занимания. В края на седмицата приятелите ще ви поканят на купон и ще ви повишат настроението. Не реагирайте на случайни свалки.
 
Близнаци
 
Отношението на околните ще ви подскаже, че сте привлекателни и ще повиши самочувствието ви. Ролята на недосегаеми до някъде е благоприятна за вас, независимо дали сте обвързани или не, но не е желателно да сте и саркастични. Прекалените капризи ще се отразят зле на отношенията ви с половинката. Ако сте в лошо настроение не се съгласявайте на среща, вместо да разваляте настроението и на околните.
 
Рак
 
Приятни събития ще ви заредят с оптимизъм през тази седмица и може да предложите на половинката си промени, от които до момента сте се смущавали. За ваша радост той/тя ще е достатъчно сговорчив/а и ще успеете заедно да се справите с проблеми, които до момента са ви пречели да се сближите достатъчно. Организирайте си развлечение, което ще зарадва и двамата. Най-подходящо е да го направите в края на седмицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари