Водолей, Телец... Кои са най-добрите партньори?

Тези представители на зодиака не са за изпускане
18 авг 2019 22:10, Дарена Найденова
4
Водолей, Телец... Кои са най-добрите партньори?
Снимка: Pixabay

В последно време едно от най-важните неща за човек е неговата зодия. Още преди да встъпите във връзка с другия, трябва да знаете какъв е зодиакалния му знак и дали ще си пасне с вашия. От това може да разберете каква ще бъде връзката ви и въобще дали да се обвързвате сериозно. 

 
Има зодии, които чрез чертите на характера си, са си извоювали място в топ 5 на най-добрите партньори. Те винаги ще са до вас и ще се опитат да ви помогнат при сериозен проблем. Ето кои точно зодии се славаят като най-подходящите за връзка и не трябва да бъдат изпускани.
 
Водолей
 
Въпреки, че човечност, доброта и състрадание често се свързват с този зодиакален знак, то прогресивност, оригиналност и независимост също присъстват в характера им. Това прави Водолеят най-романтичният партньор в зодиака. Той няма да ви задушава с присъствието си, но в същото време винаги ще е готов за една среща на свещи или пътуване за Свети Валентин.
 
Макар че тези хора рядко се привързват емоционално, но, когато го направят, те се посвещават изцяло на партньора си. Другата хубава черта е, че рядко са ревниви и властни. Харесват независимостта и дават нужното лично пространство на човека до тях.
 
Телец
 
Телците са едни от хората, на които може най-много да разчитате. Винаги имат мнение за сериозните теми, но то се базира само на факти и трудно бихте попаднали в ситуация, където ще спорите с Телец за глупости. 
 
Имат нужда да усещат любовта на другия и често искат да показват близост към партньора си. Обичат да се грижат за семейството, което ги превръща в чудесен избор за семейство. Вярвате в дългите връзки и с всички сили се опитват да запазят щастието и спокойствието у дома.
 
Кои са останалите зодии, които не са за изпускане, четете в Tialoto.bg
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емоционални представители има при всички зодии. Тона не ги прави подходящи за партньори. И няма такъв, който да е подходящ за всички.Подобни обобщения издават доста ограничен умствен багаж, но то без друго тежък и пълен такъв при списващите в жълтите сайтове и то по подобни теми е несериозно да се търси.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двете зодии са достатъчно емоционално Т. т. п. и , затова са много подходящи.
2
3
 
2
 
! Отговори
зодия -то преди 4 години
Различни, различни:ВиноПодлей и ТелоБоц са Различни ;)
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всеки са различни.За мен точно тия, двете, са сред кофти избора, за друг са добри.Освен това хора от една и съща зодия могат да са огромен късмет, а други те карат да си плюеш на петите и да бягаш.Отново пишете глупости, приписвайки позитиви предимно на собствени зодии или на тези, на ваши близки. Едва ли някой ви чете щуротиите.