Каква е кариерната ви сила според зодията?

Близнаците са гениални
21 авг 2019 16:23, Михаела Лазарова
6
Каква е кариерната ви сила според зодията?
Снимка: Istock

Не сте сигурни каква професионална реализация да изберете? Все още не сте решили коя е кариерата, която да следвате и която ще ви носи удовлетворение, развитие и удоволствие? Тогава се обърнете към вътрешното си аз и разберете какви са професионалните ви предимства. Всяка зодия носи определени кариерни сили, които се проявяват в дадена професионална сфера. Качествата, които притежавате, ще ви помогнат да развиете професионалния си път и да постигнете много успехи в бъдеще.

Авторитарният Овен

Овенът ще даде всичко от себе си, за да се справи отлично с работата си. Той е упорит и всеотдаен. За него безупречното представяне е от първостепенно значение. Тази зодия е перфектна в състезанието. Овните изпитват непреодолимо желание да са първи в това, което правят, да са най-добрите. Не се задоволяват с по-малко от онова, на което са способни и се стараят да го показват. Готови са да дадат 200 процента от себе си, но да заслужат мечтаните успехи.

Най-добре показват потенциала си в области като развитие на човешките ресурси, управление на предприятия, фирми, бизнеси. Авторитетът им е неоспорим и умеят да ръководят добре хората около себе си, дори да не са им подчинени.

Ориентираният към парите Телец

Често Телците биват обявявани за материалисти. Те наистина обичат парите и предпочитат да ги имат, отколкото да тънат в бедност. Един Телец винаги знае как да умножи една банкнота и да я превърне в пачка пари. Неслучайно създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг е зодия Телец.

Телците просто са добри в откриването на ниши, които могат да им проправят път в неоткрита и неразвита бизнес територия, от което да печелят пари. Най-подходящите професии за тях са финансови съветници, инвеститори, счетоводители, борсови брокери, брокери на имоти. Телците са най-добрите мениджъри на финансов капитал в зодиака.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КариерНата ни :D
3
0
 
4
 
! Отговори
Авторът преди 4 години
на статията е зодия "Близнаци".***, която я хвалеше емигрира в Дуисбург и така...
2
5
 
7
 
! Отговори
Коя зодия е Михаела? преди 4 години
Михаела е секси.
1
0
 
11
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
ШОКИРАЩО:гадатели, баячки и шамани заявиха "нема никво значение ква задия си ако си прос, па и да си прос па немало значение"