С кой зодиакален знак да не започвате връзка?

Вижте кой с кого от хороскопа не си пасва
23 авг 2019 22:15, Ивета Иванова
11
С кой зодиакален знак да не започвате връзка?
Снимка: Pexels
Зодиакалният знак е от значение, когато търсите любовта и дори приятелство. Някои двойки зодии просто изобщо не си пасват и никога няма да се разбират и да правят компромиси. Ето с кого да не започвате връзка.

Овен - с Рак
Овните обожават забавленията и са много импулсивни. Затова им трябва партньор, който е оптимист, обича развлеченията, прощава бързо и се носи по течението. Раците са пълна противоположност - те са чувствителни, нараняват се от малки неща, премислят всичко, нуждаят се от стабилност и сигурност. Предпочитат предвидимостта пред тръпката и се обиждат лесно. Овните няма да издържат на това напрежение и няма да успеят да са толкова търпеливи.
 
Телец - със Стрелец
Тези две зодии искат коренно различни неща от живота и връзките си, затова са между тях няма да се получи. Телците са земни знаци и искат партньор, на когото могат да разчитат; който е мил, загрижен и лоялен. Те искат стабилна връзка и сигурност. Стрелците пък са въздушни знаци, живеят за пътувания, приключения, искат да се скитат из света, понякога сами, да срещат нови хора и не мислят за създаване на семейство.
 
Близнаци - със Скорпион
Близнаците не гледат на връзките сериозно, искат нещата да са забавни, интересни, вълнуващи. Затова често си харесват Скорпионите - те са мистериозни, потайни, трудно се откриват - нещата винаги са загадъчни и интересни около тях. Но флиртът не продължава дълго, тъй като Скорпионите са водни знаци - копнеят за истинска, силна връзка, много са емоционални и взаимоотношенията с партньора са на първо място за тях. Скорпионът иска партньор, който му се отдава напълно и е верен, а това задушава палавите и вятърничави Близнаци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни простотии, аз съм Водолей и най щастливите ми връзки са били с Телец. Връзката на духовно извисеният Водолей с дребнавата и вечно мърмореща Дева, която оправя ресните на килима, определено е проклятие. А, Козият рог понеже е малко преди нас винаги е изкушение.....но пази се от рогите, егоисти и заядливци, с претенции и празен джоб, но ако си силен Водолей с влияние на Лъв, Овен, Кози рог, Стрелец, може и да стане, но ще ти трябват мноооого пари.
6
0
 
2
 
! Отговори
Злодии преди 4 години
Сутринта питате за зодиакалния знак и ако не е подходящ, не започвате връзка.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето връзки се започват за упражнение.
4
1
 
3
 
! Отговори
Ехоооо преди 4 години
Няма ли будни?
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,,,,,С кой зодиакален знак да не започвате връзка? ''''''''''''''и с кой да започвате връзка. Много тъпо звучи това заглавие.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам Стрелец и Козирог, които са заедно вече 30 години. Разбират се много добре.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютни глупости.