Какво ви пречи да създадете връзка?

Влюбвате се в грешния човек...
Обновена: 17 сеп 2019 22:54 | 17 сеп 2019 22:54, Михаела Лазарова
11
Какво ви пречи да създадете връзка?
Снимка: Istock

Любов, вярност, доверие, комуникация – това са все предпоставки за щастлива и дълготрайна връзка. На вас обаче все не ви се получава. Не можете да задържите някого до себе си повече от няколко месеца. Чудите се защо? Може би проблемът е във вашето отношение към връзките и партньора ви. Вероятността да саботирате отношенията си без да осъзнавате, не е малка. Много често допускаме грешки, които ни правят егоисти и ненадеждни партньори в очите на хората до нас, а това ги отблъсква. Отблъскваме ги и самите ние, защото поставяме себе си на първо място без никакви компромиси.

Ако дълго време сте необвързани и все се случва така, че да не съумявате да създадете дълготрайна връзка, може би допускате някои грешки или може би имате проблем с отдаването на партньора. Кои са признаците за това, които ще ви помогнат да осъзнаете поведението си?

Изпитвате затруднения да се отдадете напълно не само във връзките си, но и в други области от живота си

Хората, които имат затруднения в обвързването обикновено ги имат в повече от една област от живота си. Те изпитват трудности в задържането на една и съща работа задълго. Не могат да се задоволят с един или двама приятели – нужни са им различни хора в живота, за да поддържат интереса си. Не обичат да се задълбочават в упражняването на една професия, а през определен период от време сменят поприщата, на които се изявяват. Хората, които са непостоянни в живота си обикновено са такива и във връзките си.

Влюбвате се в грешния човек

Възможно е любовният ви радар да не работи на правилната честота, което да ви насочва винаги към грешния човек. Вероятността връзките да не ви се получават може да се дължи на неспособността за обвързване на този тип мъже, а не на вашите грешки. Направете списък на мъжете, от които сте били привлечени и помислете за общите черти между тях. Ако преобладават лошите момчета, значи наистина радарът ви е виновен за лошия ви късмет в любовта. Сърдете се на него, че сте все още необвързани.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пречи нежеланието МИ да я създам!И продължавам да се удивлявам, как прости и промити клишета продължават да замърсяват ефира с "универсални" съвети бездарни анализи.
9
0
 
2
 
! Отговори
жена преди 4 години
Грешен радар?А как се пренасочва този радар?Това да не е устройство ,което да може да се контролира?Говорите пълни глупости...
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най обичам да свалям звезди, да говоря за любов, да обещавам брак... а всъщност да използвам и да правя кекс без пари и без ангажименти!
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До (-_-)Да, така е. Но за целта е нужен известен житейски опит.По-зрелите хора по-лесно създават трайни връзки, защото бързо преценяват какви шансове имат с някого и ако няма шансове, не си губят времето с излишни илюзии.И най вече, могат да направят разлика между контакти с цел само секс ивръзка, която включва чувства и планове за общо бъдеще.
6
5
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Проблема със стабилните връзки се корени в главата! Прав и здрав човек няма как да не си намери половинка, освен ако нещо в тимберицата не е както трябва - или прекалени очаквания, или изкривена представа за света.. Или просто индивида е толкова отвратителен, че трудно понася дори себе си :)
5
3
 
9
 
! Отговори
Михаела,схващаш ли преди 4 години
колко щуротии си написала на едно място?Ако даваш акъл на съвсем млади момичета, кажи го кратко и ясно - за разлика от онези техни връстнички, които подбират мъже според изгодата, останалите хлапачки се влюбват в свои връстници.Каква трайна връзка с хлапак? Той още не се е наживял и се страхува от обвързване.Но иска секс и го иска веднага. А момичето мечтае за сигурност, ако ще става интимна партньорка на някого.Още не се е научила да си гледа интереса и очаква на любовта й да отговорят с любов
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички около нас са прости.
3
2
 
11
 
! Отговори
Ъъъ преди 4 години
Липса на време.Извънредни финансови разходи.Липса на интерес.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Животът
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В кръга на шегата, бих отговорил - жена ми :)