Според зодията: Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 7 - 13 октомври
7 окт 2019 12:57, Eкип на Teenproblem
0
Според зодията: Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

 Овен

Желанието ви да въздействате върху решенията на половинката ще бъде посрещнато с неприязън. Не е изключено да решите, че това е достатъчен повод за да сложите край на връзката си. Ще сте изключително напрегнати в средата на седмицата. Помислете как ще се чувствате, ако човекът, на когото сте посветили чувствата си изведнъж изчезне от живота ви.
 
Телец
 
Някой изненадващо ще ви разкрие чувствата си. Изведнъж ще решите, че имате нужда от повече самостоятелност и ще започнете да отлагате срещите с текущата си половинка. Той/тя със сигурност ще изрази недоволство, но вас това няма да ви впечатли кой знае колко. Желанието ви за екстремни емоции ще е по-силно от всичко друго. Ако не се издадете с необмислени изказвания всичко ще мине незабелязано.
 
Близнаци
 
Прекалено сте чувствителни и необичайно подозрителни през тази седмица. Всяка дума, която не одобрявате ще ви изглежда като обида или намек за изневяра. Във ваша полза е да не се срещате с половинката си всеки ден. Благоприятните дни за романтични преживявания са сряда и четвъртък. Тогава настроението ви ще е най-стабилно. В почивните дни се забавлявайте с ежедневните си приятели. Ще ви разведрят и ще забравите съмненията си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари