5 неща, които може да разберете за него само от една целувка

Дали той ще е добър в леглото
18
5 неща, които може да разберете за него само от една целувка
Снимка: Istock

Първата целувка с потенциален нов партньор може да бъде много вълнуваща. Ако си представим положителния сценарий, след нея ние се гледаме с блясък в очите, леко се усмихваме, а може би целувките са продължили по шията... Всяко едно от тези неща е показател за нещо. Само една целувка може да ни разкрие много за него. Вижте какво.

Дали има химия между вас

Химията между двама души се усеща с поглед, с присъствие, с целувка. Тя е нещо, което не може да се опише с думи. Когато устните ви докоснат тези на партньора ви, вие веднага усещате дали искате този миг да продължи, да повторите целувките възможно най-скоро. Ако се почувствате разочаровани, то най-вероятно между вас няма химия, защото тя се усеща от първия миг.

Дали той ще е добър в леглото

Обикновено се смята, че първата целувка между двама души може да подскаже много за евентуалната връзка помежду им, включително и това какъв секс ги очаква. Това е така, защото техниката на целуване, на един следващ етап се прилага и в спалнята.

Ето защо обръщаме внимание не само на допира на устните на партньора и неговата игра с език, но и на това как се движат ръцете му, как докосва, обгръща. Ако той ангажира цялото си тяло, докато ви целува, вероятно ще бъде така активен и в спалнята.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: целувкиинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
18
 
! Отговори
Видение преди 4 години
Дотича Минко само по чорапи,с дискретен полъх на партенков аромат,подгонен от 15 арапи,харесали го докато се облекчавал зад крайпътен храст.
3
3
 
20
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Дали е ял чесън скоро?
2
4
 
16
 
! Отговори
Г. Н. преди 4 години
Може да разберете, че сте два пияни парцала.
1
1
 
12
 
! Отговори
до Минко преди 4 години
аре ве брат къде се губиш