Добро: Работник в МакДоналдс слагал повече в кутиите

Разкри, че слагал по 11 Макнъгетс в боксове за 10
20 ное 2019 19:29, Ния Христова
46
Добро: Работник в МакДоналдс слагал повече в кутиите
Снимка: Пиксабей

Коди Бондарчък е работил в МакДоналдс за две години и половина и наскоро призна в Twitter, че през този период е слагал по 11 чикън Макнъгетс в кутии за 10.

Той призна, че го е правил с надеждата, че когато клиентите отворят кутията и видят допълнителното парче, ще се зарадват.

Коди сам е изчислил, че дължи на хранителната верига около 1600 долара.

В коментарите под туита му хората го определят като герой и "Робин Худ на пилешките Макнъгетс". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: канадаМакдоналдс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докторите могат да му дадат награда. Пациентите, пардон - клиентите, трябва да го съдят за това че им е слагал повече джънк да умират по-бързо. А в тези чикън нъгетс...няма чикън, сърпрайз! Ениуей, човек трябва да падне много низко дори да си и помисли да яде подобна уродлива помия. :D
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този само е увеличил с 10% заболяванията и смъртността сред клиентите им...
37
2
 
4
 
! Отговори
икономист преди 4 години
До до 35Има много хора, които работят на половин работен ден и взимат даже по-малко от 300 лева. По официални данни са 30 хиляди души, но много от тях работят в сивата икономика. В 15-те най-развити икономики на Европа, средно 13 процента от работещите, работят почасова работа. Тоест, взимат пари, които за стандарта в тези държави е едно голямо нищо. Добре, че е родата, че иначе лошо.... Да ви е честита хубавата пазарна икономика!
36
3
 
0
 
! Отговори
Фото Мексико преди 4 години
А на мвн на бургеркинга ме пеекарха с 2 соса.Вместо 4 ми дадоха 2 майонези.Проверяваите си поръчките хубаво
35
4
 
1
 
! Отговори
икономист преди 4 години
До Анонимен 29,31Благодаря ти за хубавото пояснение, което си направил. То много добре показва колко лошо е построена икономическата система - капитализъм, която позволява такива абсурди да се случват. И на това му се вика развита "цивилизация"? Хората щяли да останат без работа? И да останат, никой няма да загуби от това. Храната ще се разпределя по друг, много по-ефективен начин, и всеки ще си прави сандвичите вкъщи.И без това работата в такива вериги е тежка.
34
2
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 4 години
Хубава ирония. Иначе си прав- в САЩ никой нормален учащ се няма да припари да работи във вериги за бързо хранене. Освен, ако не е крайно нуждаещ се и по изключение. Това е работа за хора без капка интелект или нещо временно. Малко поувеличи цифрите обаче- за 300лв. никой не работи. Минималната заплата е 560 бруто. А 910лв. за зам. управител ми се виждат крайно малко. Извинявай, касиерките в Била и Лидл взимат по 1500 начална заплата, а квалификацията им е 8ми клас. Малко пооправи иронията.
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Платена рекламааааа! Те и чалгарките,като нямат покани,пускат по една " разсеяна" снимка по без пражки,за да напомнят за себе си!
32
21
 
1
 
! Отговори
Доволен преди 4 години
Макдоналдс е страхотен работодател. Работя от 15 години там и съм много доволен. Дори ни дават значки и миналата година ме повишиха до зам. управител. Заплатата ми е вече 910 лева, а вие си бачкайте още за 300 лева. В щатите това е една доста желана компания и хиляди студенти се борят за място там.
31
4
 
14
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
Като ги знам американците, сега ще го съдят от ресторанта за претърпени загуби, и за капак ще се появи някоя която ще каже че мъжът й се е задавил с 11-тото парче и е умрял и че ако бяха само 10 - все още щеше да е жив.
30
2
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
По вероятно даже никой не е видял, че са с едно повече. Да ти имам и новината, ***, както винаги си умопорачителна.
29
5
 
18
 
! Отговори
Груйо преди 4 години
Тоест им е повишил холестерола и ги е обрекъл на болести.
28
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...продължениеЗатова в цивилизованите общества частната собственост е неприкосновена, независимо дали е брак, *** или каквото и да е. Посегнеш ли на нея, чупиш цивилизацията и хората стават обикновени зверове. Като си изхвърли ***, после ходи си рови колкото искаш в кофите. Щетите, които може да нанесат едни откраднати трошички са неприемливи в сравнение със съмнителните ползи, които могат да допринесат.
27
1
 
13
 
! Отговори
Бат Ман преди 4 години
Да е живо и здраво момчето.
26
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До икономистПоследен опит...1 Ако МакДоналдс раздават излишъка, вместо да го изхвърлят, цената на стоката им ще се срине (никой не купува нещо, ако може да го вземе безплатно)2.Компанията ще фалира. С нея ще фалира индустрия, която осигурява препитание на милиони хора. Те ще останат без работа и ще увиснат на врата на работещите, които ще обеднеят от това и тогава ще фалират и други компании и т. н.продължава...
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и за тва нещо коментари ли трябва сега тука???
24
3
 
2
 
! Отговори
икономист преди 4 години
Спомням си един случай в тази връзка... Бившият ми шеф, реши веднъж да разопакова няколко кашона с техника, а след това остави кашоните пред вратата на стаята, в която се помещаваха. Просто ги остави, нямаше намерение да ги хвърля, но човекът, който поддържа тоалетните( мъж от ромски произход), реши да си ги вземе, че му трябвали за нещо. Това вече може да се брои за кражба, затова и шефът ми веднага реагира. Друго е обаче, когато си решил и без това да изхвърлиш нещо.
23
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано един ден изчезнат всички макдоналдси и работодатели, да ви видя тогава от кого ще крадете и какво ще раздавате болшевики прости. Да почнете да се крадете и ядете един друг, до последния.
22
2
 
5
 
! Отговори
икономист преди 4 години
До АнонименПластмасовите ги изхвърлям, но нали все пак има компании, на които им се плаща да сметосъбират и сметоизвозват? След това най-вероятно отиват за преработка, тези, които могат да се преработят. Тоест, нищо не се похабява. Нещата, които могат да се продадат, и някой да извлече полза от тях, винаги ги оставям близо до кофата, а след няколко минути просто изчезват... Много хора правят така, само "МакДоналдс" смятат за кражба, някой да потреби продукт, който и без то ще изхвърлят.
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ми нещо си се объркал понеже това противоречи на здравия разум виж на капиталистическия може и да не противоречи
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бондарчък или по-скоро Бондарчук?Само славянската душа и кръв може да бъде така добродетелна,западняка по-скоро ще вземе , отколкото да даде...