Какво да очакват зодиите на Коледа...

Любов за Овните, нерви за Скорпионите
5
Какво да очакват зодиите на Коледа...
Снимка: pexels.com

Коледните празници бързо наближават и това е времето, в което всичко ни се струва магическо. Един от най-хубавите моменти е, когато намериш нещо под елхата и знаеш, че има човек, който мисли за теб и те цени.

И ако подаръците остават загадка до коледната сутрин, то астрологията може да ви каже какво да очаквате този празничен сезон.

Овен

Овни, пригответе се нещо романтично тази Коледа. Тези дни се чувствате щастливи и уверени, което привлича хората към вас. Ако сте необвързани, бъдете внимателни на коледното парти, тъй като има вероятност вашата любов да е точно там.

Освен романтика, този коледен сезон ви е приготвил и още позитивни емоции. Не се притеснявайте да се съгласите с предложенията, които застават пред вас. Може да ви се наложи да излезете от комфортната си зона, но скоро след това ще разберете, че си е заслужавало.

Телец

Представителите на този знак трябва много добре да контролират емоциите си по време на празниците. Въпреки че ще бъдете заобиколени от приятели и роднини, може да се почувствате некомфортно и дори да ви стане скучно. Причината за това може да се крие у вас и в невъзможността ви да внимавате в разговора, а и често не забелязвате какво се случва около вас.

Нови възможностни ще се отворят пред вас, но някои Телци могат да ги пропуснат заради своята разсеяност. Слезте на земята и внимавайте повече в събитията, които се случват сега. Не знаете точно коя оферта може да преобърне живота ви.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: астрологиязодииколеда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Някое повишение, че от тези намаления не знам вече какво да купя!(чете се в прав текст)Весела Колева и Снежанка
2
1
 
8
 
! Отговори
До Снежанка преди 4 години
Не бъди алчна Снежанке. Не ти трябват повече от три джуджета.
1
0
 
7
 
! Отговори
ЗОДИЯ ВОДОМЕР преди 4 години
Аз очаквам една страстна тръба.